A Wenger órák egy svájci márka, amely a sokéves hagyományoknak és tapasztalatnak köszönhetően az európai piacok egyik legismertebb vállalatává vált. E gyártó óráinak klasszikus formatervezései a hagyományok iránti elkötelezettségről tanúskodnak.

olvass tovább

Wenger Karórák

Nem találtunk a kiválasztásnak megfelelő termékeket.

A tökéletes svájci óra keresésének vége! Válassza a Wenger márkát, és nézze meg, milyen szenzációs szintet képviselnek ezek a modellek!

A Wenger órák története

A Wenger márkát 1893-ban alapította Theo Wenger a svájci Courtételle-ben. Abban az időben ez egy olyan vállalat volt, amely a hadsereg számára tervezett csúcskések gyártásával foglalkozott, és idővel egy tiszti késgyárrá fejlődött, amely a széles körben elismert Victorinox márkával versenyzett. A Wenger Svájc francia nyelvterületen, míg a Victorinox a német nyelvterületen forgalmazott késeket. A piac svájci kormány általi felosztását a Svájc két része közötti egyenlőség igénye diktálta, de ez csak álca volt. A valóságban az volt az elképzelés, hogy a két vállalat között "fegyverkezési verseny" alakuljon ki, amely a versenyből győztesen kikerülő vállalat által a katonai kések tökéletesítéséhez vezet.

Wenger órák - klasszikusok és minőségi kézművesség

1988-ban a Wenger márka az óragyártásba is beszállt. A precíziós fémmegmunkálásban szerzett nagy tapasztalattal a Wenger márka számára nem jelentett problémát az óraalkatrészek vagy tokok elkészítése - így sokkal könnyebb volt a gyártás beindítása. A márka a klasszikus megoldások mellett döntött, ezért a kínálatban nehezen találunk rendkívül fejlett funkciókkal vagy modern dizájnnal rendelkező modelleket. Ehelyett továbbra is hagyományos modelleket készít, továbbfejlesztve azok mechanizmusát és ügyelve a klasszikus, elegáns stílusra.

Melyik Wenger órát válasszuk?

A Wenger órák között nincs hiány minimalista jellegű modellekből, férfiak és nők számára egyaránt. Így a márka a vásárlóra bízza, hogy eldöntse, milyen végső stílust kíván hangsúlyozni az óra. A sportkollekciók esetében viszont a kronográffal ellátott órák között ad választási lehetőséget, amelyek a rövidebb időtartamok mérésének legnépszerűbb módját jelentik.

Wenger óraüzlet Varsóban

Ha olyan modelleket keres, amelyeknek jellemzője az időtlen stílus és a legapróbb részletekre való odafigyelés, akkor a Wenger márka termékei csak Önnek szólnak! Tekintse meg a Wenger órák széles választékát varsói helyhez kötött üzletünkben vagy a Zegarownia.pl weboldalunkon. Varsóban a legjobb áron találja meg a márka karóráit.

Hivatalos Bisset viszonteladó - hivatalos üzlet - forgalmazó.

A Wenger órák minden részletükben egyediséget jelentenek - ennek megőrzéséről gondoskodunk, ha felvesszük a kapcsolatot egy engedéllyel rendelkező forgalmazóval. Válassza ki ezeket az órákat webáruházunkban, vagy vegye igénybe a varsói helyhez kötött üzletünket.