A Wenger elsősorban a svájci hadsereg zsebkéseinek kiterjedt portfólióját jelenti. A márka a késekhez hasonló módon készít órákat - ügyelve a legjobb anyagokra és kivitelezésre. Mivel lephet meg minket a Wenger márka?

olvass tovább

Férfi Wenger Karórák

Nem találtunk a kiválasztásnak megfelelő termékeket.

A Wenger egy nagy hagyományokkal rendelkező vállalat, amely hozzászoktatott minket termékeinek legmagasabb minőségéhez. A márka zsebkések gyártásával indult, és ez az, amiről a legjobban ismert. Az órák készítésekor ugyanezek az értékek vezérlik - a legjobb anyagokból készült termékeknek kell lenniük, amelyek bármilyen körülmények között ellenállnak. Ismerje meg a svájci Wenger márkát!

Wenger órák - a márka története

A Wenger márka eredete 1883-ra nyúlik vissza, amikor Paul Boechut, a márka igazgatója úgy döntött, hogy a svájci hadsereg szerződéses késszállítója lesz. A tulajdonjog és a névváltoztatás a jelenlegi Wengerre 1907-ben történt, amikor Thedor Wenger, aki egykor Boechut egyik vezető beosztású alkalmazottja volt, átvette a vállalat részvényeit és lett a cég elnöke. A Wengernek már a kezdetektől fogva a kiváló minőségű kivitelezésre kellett összpontosítania, mivel erős versenytársa volt, a Victorinox márka, amely szintén szerződést kötött a hadsereg késeinek szállítására. Az óragyártásban a Wenger mindössze egy évvel volt előrébb, mint a versenytársa. Az órák 1988-ban a Wenger márka új szakaszát kezdte. 2005-ben a konkurens márkák sorsa összefonódott, amikor a Wenger a Victorinox csoport részévé vált. Ez azonban nem változtatta meg az üzletmenetének színvonalát. A Wenger órákat továbbra is saját márka alatt gyártja, amely a Svájci Óraipari Szövetséghez (FHS) tartozik.

A Wenger órák csúcsminősége

A Wenger márka több mint egy évszázados hagyományokkal rendelkezik. Története során a vállalat megalkotta saját órakészítési elveit, így a legmagasabb minőségű modelleket élvezhetjük. A márka készülékei ásványi és zafírüveggel, kiváló minőségű bőrből készült szíjakkal és kerámiaelemekkel ellátott karkötőkkel, valamint akár 10 ATM vízállósággal rendelkeznek. Ezeket a tulajdonságokat olyan utazók és felfedezők értékelték, mint például Mike Horn, aki többek között megkerülte a sarkkört, és a márka nagykövetévé vált.

Wenger órák széles választéka

A Wenger órák egész sorát kínálja, amelyeket a legigényesebb férfiak is értékelni fognak. A Roadster vagy Seaforce sorozat modelljei olyan aktív férfiaknak szólnak, akik szeretik az esztétikus sportórákat. Ezek könnyen leolvasható számlapokkal rendelkeznek, amelyek bemutatják a további funkcióit, mint például: tachyméter, kronográf, havi dátum, forgó lünetta, csavaros hátlap, valamint lumineszcens bevonat a mutatókon és indexeken. Az egész egy kényelmes szíjon vagy karpánton van felfüggesztve. A sorozat modelljeinek nagy előnye a vízállósági besorolás, amelyet legalább 100 méteren határoztak meg, így az órával a csuklón úszni vagy búvárkodni is lehet.

A Wenger alkalmi órákat is gyárt. Ezek közé tartoznak az olyan sorozatok, mint az Avenue, a City vagy az Urban. Ezek klasszikus formájukkal és kivitelezésükkel nyűgöznek le. A könnyen leolvasható számlapok bőr- vagy szilikonszíjakon, illetve erős karkötőkön lógnak. Sokuk rendelkezik olyan funkciókkal, mint a hónap napja dátum, kronográf vagy csavaros karimák, amelyek még kellemesebbé teszik az óra viselését.

Ön melyik Wenger órát választja?

Wenger óra bolt Varsóban - szerezze be álmai modelljét

Tekintse meg az órák széles választékát üzletünkben! A Wenger csak egy a sok márka közül, amit itt megtalálhat. Rendeljen online üzletünkben vagy látogasson el varsói bemutatótermünkbe - a Wenger órák már várják Önt!

Hivatalos Wenger kiskereskedő - hivatalos üzlet - forgalmazó

A Zegarownia.pl a Wenger márka hivatalos viszonteladója. Minden óra hivatalos forgalmazásból származik. Szeretettel várjuk Önt a helyhez kötött és online boltunkban. Garantáljuk a gyors kiszállítást.