A Casio 50 éves fennállását ünnepli a lenyűgöző Sky and Sea kollekcióval!

Híres

A Casio 50 éves fennállását ünnepli a lenyűgöző Sky and Sea kollekcióval!

Tamás Molnár

Szereti a luxusórákat, bálványozza az automatákat, és szenvedélyesen gyűjti őket. Ugyanakkor szorosan követi az órák világának minden hírét és eseményét. Magánéletében szenvedélyesen úszik és beutazza a világot.

25 július 2024

A Casio évek óta örvendezteti meg rajongóit modelljeinek változatosságával és modernitásával. A márka kollekciói, mint például a G-Shock és az Edifice, legendákká váltak az óravilágban, és az olyan modellek, mint a Casiotron, az óratörténelem állandó részévé váltak. Idén a Casio az 50. évfordulóját egy különleges "Sky and Sea" sorozat bevezetésével ünnepli, amely a márka első órája előtt tiszteleg.

 
 

Három ikon új dizájnban. Casio Casiotron, Casio G-Shock és Casio Edifice

Az Ég és tenger kollekció három modellt tartalmaz, amelyek mindegyike a Casio történetének egy-egy kulcsfontosságú pillanatát képviseli: Casiotron TRN-50SS, G-Shock GMW-B5000SS és Edifice ECB-2000SS. Bár mindegyik megtartja egyéni karakterét, mindegyiknek közös a jellegzetes háromszög a fedélen - ez egy finom utalás a legendás Casiotron QW02-re. Az örökség és a modernitás mesteri keveréke, amely biztosan elnyeri a gyűjtők és az óragyártás szerelmeseinek tetszését.

 
Casio óra
 

Fejlett technológia a precizitás és a kényelem szolgálatában a Casio óráiban

Az évfordulós modellek mindegyikének középpontjában fejlett technológia áll , amely lehetővé teszi az akkumulátor bármilyen fényforrásról történő töltését. Ez nem csak az ökológia iránti bólintás, hanem a megbízhatóság garanciája is minden körülmények között. A Casiotron TRN-50SS és a G-Shock GMW-B5000SS emellett Bluetooth-kapcsolatot kínál okostelefonhoz és rádióvételt, ami példátlan időpontosságot biztosít. Az Edifice ECB-2000SS, bár nem rendelkezik ezekkel a funkciókkal, lenyűgöző a hibrid analóg-digitális kijelzőjével, amely a klasszikus eleganciát a modern funkcionalitással ötvözi.

 
Casio óra
 

Meglepő jubileumi esztétika

Az "Ég és tenger" kollekció minden egyes modellje igazi óraművészeti alkotás. A Casiotron TRN-50SS 39,1 mm átmérőjű acél borítással, jellegzetes kék lünettával és a számlapot körülvevő arany bordázott gyűrűvel nyűgöz le. A G-Shock GMW-B5000SS az örökségéhez hűen masszív, 49,3 x 43,2 mm-es borításban, nyolcszögletű kék lünettával és arany ékezetekkel mutatkozik be. Az Edifice ECB-2000SS-t könnyű, részben áttört, 47,8 mm átmérőjű, szénszál-erősítésű műgyantából készült, kék acél lünettával díszített borítás különbözteti meg. Minden részletet, a mutatók formájától a karperec textúrájáig, rendkívüli precizitással finomítottak.

 
Casio óra
 

Funkcionalitás a legmagasabb szinten

Az Ég és tenger kollekció nem csak a szép designról, hanem mindenekelőtt a fejlett funkcionalitásról szól. A Casiotron TRN-50SS számos hasznos funkciót kínál, amelyek egy könnyen leolvasható, kék háttérvilágítással ellátott téglalap alakú kijelzőn érhetők el. A G-Shock GMW-B5000SS a termékcsalád hagyományainak megfelelően páratlan ütésállóságot és 200 méteres vízállóságot biztosít. Az Edifice ECB-2000SS, amelyet a motorsport világa ihletett, a precíz időmérést elegáns, sportos dizájnnal ötvözi. Minden modell garantálja a Casio márka rajongói által elvárt megbízhatóságot és pontosságot, miközben frissességet és innovációt hoz az óragyártás világába.

 

Az Ég és tenger kollekció nem csak tisztelgés a Casio 50 éves történelme előtt, hanem a márka izgalmas jövőjének előképe is. Az újrahasznosított anyagokból készült környezetbarát csomagolásban kapható, ez a limitált kiadású órasorozat igazi csemege a gyűjtők számára. Casio folyamatosan emeli a lécet az óragyártás világában, a hagyományt és a modernitást olyan módon ötvözve, amely gyönyörködtet és inspirál.


Tamás Molnár

Szereti a luxusórákat, bálványozza az automatákat, és szenvedélyesen gyűjti őket. Ugyanakkor szorosan követi az órák világának minden hírét és eseményét. Magánéletében szenvedélyesen úszik és beutazza a világot.