BestsellerÚj termék

Nézze meg, hogyan működik az órailleszkedik a csuklójához

Watch's visualization

Próbálja fel az óráját

Watch's visualization
Kéz:
tok szélessége 49 mm
Szíj szélessége 22 mm
Raktáron

Modell SS050861000 Suunto Vertical Titanium Solar Canyon Sportóra Suunto Vertical Titanium Solar Canyon

Az ügyfelek értékelése: 5
303 900,00 Ft
Layer 1
Ingyenes szállítás
Rendelés belül 0h 00m 00s, hogy megkapjam a
Garantált kiszállítás karácsony előtt
100 napig ingyenes visszaküldés A termék visszaküldésének lehetőségét 100 napig meghosszabbítjuk, indoklás nélkül! Nézze meg a részleteket a Visszatérés akár 100 napig!
Rendeljen gravírozást a tányérra ingyenesen A gravírozás megrendelése 1 munkanappal meghosszabbíthatja a szállítási időt. Elnézést kérünk a kellemetlenségekért.
Gravírozás
Ajándékcsomagolás rendelése Ezt a terméket elegáns díszdobozba csomagolhatjuk. Ellenőrizze a rendelkezésre álló lehetőségeket és a szolgáltatási feltételeket a Ajándékcsomagolás

Részletek

A Suunto Vertical Titanium Solar Canyon SS050861000 sportóra minőségével és tartósságával nyűgöz le. Ez a kiegészítő nagy kijelzővel rendelkezik, ami különösen hasznos lesz az edzések során. A rugalmas narancssárga színű szilikon szíjjal szemben egy kompozit (üvegszál erősítésű poliamid) burkolat áll, amelyet titán lünetta egészít ki. A színes, érintésérzékeny kijelzőt zafírüveg védi. A termék napelemes mechanizmussal van felszerelve. A funkciók és lehetőségek közé tartoznak a sportmódok, érzékelők, térképek és még sok más. A készüléket Finnországban fejlesztették ki megújuló energiaforrások felhasználásával. A vízállóság 10 ATM-re van értékelve. A garancia a vásárlástól számított 2 év.

Watch Faces

Nagy teljesítményű akkumulátor
Nagy teljesítményű akkumulátor

A modell nagy teljesítményű akkumulátorral van felszerelve, amelynek élettartama intelligens energiagazdálkodási üzemmódok segítségével meghosszabbítható. A négy előre beállított akkumulátor üzemmód közül választhat: Performance (Teljesítmény), Endurance (Kitartás), Ultra (Ultra) és Route (Útvonal).

Offline térképek
Offline térképek

Az óra lehetővé teszi az ingyenes térképek kényelmes elérését, még akkor is, ha offline van. Ezek részletes pontossággal büszkélkedhetnek, lehetővé téve a pontos navigációt egy útvonal és az előre meghatározott érdekességek (POI-k) mentén.

Napelemes töltés
Napelemes töltés

A Suunto Vertical a márka első olyan modellje, amely napelemes töltéssel rendelkezik. Ez a csúcstechnológia akár 30%-kal meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát, megelőzve a váratlan lemerülést.

Viharriadó
Viharriadó

A modell praktikus viharjelző funkcióval van felszerelve. Ennek köszönhetően nagyszerű társ lesz a hosszú utazások során, és előre figyelmeztet az időjárási összeomlásra, így garantálva a biztonságot.

95+ Sport üzemmódok
95+ Sport üzemmódok

A Suunto Vertical több mint 95 beépített sportmóddal rendelkezik. Függetlenül attól, hogy milyen sportágat űz, a modell segítségével a tevékenységéhez kapcsolódó legfontosabb paramétereket mérheti.

Napfelkelte és napnyugta időpontok
Napfelkelte és napnyugta időpontok

A napfelkelte és napnyugta idejének jelzése különösen hasznos funkció az ösvényen. Javasolja, hogy mikor érdemes elindulni, és mikor érdemes beállítani a visszatérést, hogy ne érjen meglepetésként a sötétség.

Funkciók

Tevékenység nyomon követése

Az óra a hét minden napján nyomon követi az általános aktivitási szintjét a nap folyamán. A készülék számolja a lépéseket és az elégetett kalóriákat.

Adaptív képzési útmutatás

A készülék nyomon követi az aktivitási szintjét, és az edzésvezetést a fejlődéséhez és céljaihoz igazítja. Ajánlja a regenerálódást a kemény edzések után, és fokozza a motivációt.

Magasságmérő

A magasságmérő a magasságot referenciaértékek alapján számítja ki. A referenciaérték lehet a tengerszinti légnyomás értéke vagy a magassági referenciaérték.

Barométer

A barométer az aktuális tengerszint feletti légnyomást mutatja. Ez a beállításokban megadott referenciaértékeken és a folyamatosan mért abszolút légnyomáson alapul.

Bluetooth-kapcsolat

A Suunto óra Bluetooth technológiát használ a mobileszközéről történő információküldésre és -fogadásra, ha az órát a Suunto App alkalmazással párosította. Ugyanezt a technológiát használja a POD-ok és érzékelők párosításakor is.

Digitális iránytű

A Suunto óra digitális iránytűvel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a mágneses északhoz viszonyítva tájékozódjon. A dőléskompenzált iránytű akkor is pontos leolvasást biztosít, ha az iránytű nem vízszintesen van.

Suunto Vertical Titanium Solar Canyon sportóra extrém akkumulátoros üzemidővel

A Suunto Vertical sorozatot a legigényesebb outdoor-rajongók számára hozták létre. A gyártó az ő igényeiket elégítette ki azzal, hogy fejlett sportórákat hozott létre napelemes mechanizmussal, amely akár 30%-kal növeli az akkumulátor élettartamát! A sorozat modelljeinek felszereltségei közé tartoznak a részletes és ingyenes offline térképek, a több mint 90 sportmód vagy a kétsávos GPS. A katonai szabadalmak megerősítik a Suunto Vertical átlagon felüli tartósságát.

Zegarki Suunto

Suunto - a márka minden sportoló számára

A Suunto órák évek óta ismertek, mint ideális választás azok számára, akik megbízható és rendkívül funkcionális sportmodelleket keresnek, amelyek a legigényesebb tevékenységek során is kiválóan teljesítenek. A számos hasznos funkció, amellyel ezek a készülékek fel vannak szerelve, sokkal könnyebbé tesznek minden edzést. A Suuntót 1936-ban alapították, és azóta is az aktivitást népszerűsíti azzal, hogy sportolók és utazók számára készít felszereléseket. Az évek során következetesen a sportórák gyártói között vezető pozíciót foglalt el, rendkívül tartós, pontos és megbízható modelleket tervezve.

Kiterjedt funkcionalitás

A Suunto Vertical Titanium Solar Canyon SS050861000 óra számos funkcióval rendelkezik, mint például:

 • Offline elérhetőingyenes térképek.
 • Barometrikus magasságmérés - a beépített érzékelőnek köszönhetően a készülék folyamatosan méri az abszolút légköri nyomást. A mérés és egy referenciaérték alapján kiszámításra kerül a tengerszint feletti magasság vagy légköri nyomás.
 • Becsült csuklós pulzusszám.
 • Több mint 95 sportolási mód. Új egyéni üzemmódokat is létrehozhat az igényeinek megfelelően.
 • Intelligens akkumulátor üzemmódok és emlékeztetők a töltésre.
 • Akétsávos navigáció - GPS és GNSS - lehetővé teszi a megtett útvonalak leolvasását és rögzítését. Katonai körülmények között tesztelték. Ezenkívül a modell a Dual Frequency technológia segítségével mind az öt nagy műholdas rendszerrel kommunikál.
 • Intelligens csatlakoztathatóság - lehetővé teszi a mobileszközökhöz való csatlakozást.
 • POI (Point of Interest) navigáció - mentse el a helyeket a Suunto alkalmazásban vagy az óráján, és navigáljon a készülékével.
 • Alváskövetés - az alvás mélységét, minőségét és időtartamát, valamint az ébredéseket vagy az átlagos nyugalmi pulzusszámot nyomon követő üzemmód.
 • Digitális iránytű.
 • Időjárási információk - viharriasztás, aktuális előrejelzés, napfelkelte és napnyugta ideje.
 • Intelligens csatlakoztathatóság - lehetővé teszi a mobileszközökhöz való csatlakozást.
 • Mutatók: edzésterhelés és regenerálódás.
 • Adaptív edzésvezető.
 • Intervall edzésmód.

Kiváló felépítés

A Suunto Vertical Titanium Solar Canyon SS050861000 óra kialakítása a következőkből áll:

 • Üvegszál-erősítésű poliamidból készült szürke burkolat, amelyet egy rendkívül tartós és kiváló megjelenésű Grade 5 titánium lünetta zár le.
 • Tartós szilikonból készült szíj narancssárga színben.
 • Színes érintőkijelző.
 • Zafírkristály a képernyő védelmére.

Fusedtrack™ technológia.

A Suunto Fusedtrack algoritmusának köszönhetően a GPS-adatok kombinálódnak a mozgásérzékelők leolvasásaival. Ez rendkívül hatékonnyá teszi a futóedzés során a távolság és az útvonal követését, így az órád nem merül le az elem. A Fusedtrack technológia működése meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát, részben tehermentesítve azt a GPS modul működése alól. Ugyanakkor a mérések továbbra is nagyon pontosak maradnak.

Intelligens akkumulátor

Az óra előre meghatározott akkumulátor üzemmódokkal rendelkezik: Teljesítmény, Állóképesség, Ultra és Túra. Ezek 60 órától akár 30 napig (napelemes üzemmódban) biztosítják a GPS-modul megszakítás nélküli működését. Az intelligens értesítéseknek köszönhetően az óra javaslatot tesz a tevékenységnek jobban megfelelő üzemmódra való váltásra. A felhasználó igényeitől függően egyéni üzemmódok is létrehozhatók.

suunto-9-g1-baro-sport-wrist-hr-gps-watch-black-SS050019000-power-modes

Suunto App trasy

Suunto App

Az Android és iOS rendszereken elérhető Suunto App segítségével még teljesebben használhatja az okosóra funkcióit. A telepítést követően hozzáférést kap a következőkhöz:

 • Tevékenységi összefoglalók (napi lépésszám és elégetett kalória), edzések és alvás, valamint az egészséges életmódot segítő tippek.
 • Értesítések az órán az új hívásokról, üzenetekről és a népszerű alkalmazások, pl. Facebook, Instagram, WhatsApp és sok más alkalmazás értesítéseiről.
 • Egyéni sportmódok létrehozása.
 • Népszerűségi térképek. Ezek más alkalmazás-felhasználók által megtett számos útvonal alapján generálódnak, így az új útvonalak felfedezése gyerekjáték. Ezenkívül használhatod a népszerű kiindulópontokat. Lehetőséget kap arra is, hogy importáljon egy előre elkészített .gpx fájlt a következő versenyéhez vagy kalandjához (elérhető a Suunto 5, 7, 9 és Spartan sorozathoz).
Suunto App fő nézet
 • Olyan sportszolgáltatások, mint a Strava, Adidas Running, UA MapMyRun, TrainingPeaks, Relive, Sports Tracker, Komoot és még sok más.
 • Tervezz új útvonalakat közvetlenül az okostelefonodon, és a negyedik generációs Bluetooth-kapcsolatnak köszönhetően könnyedén, másodpercek alatt szinkronizálhatod az óráddal. Tudd meg, hogyan hozhatod létre saját útvonalaidat - .
 • Tekintse át az útvonaltörténetet, és adjon hozzá saját pontokat a térképen.
 • Szerkesztheti az óralapot. Ha futó- vagy kerékpáros edzésre indul, és szeretné megváltoztatni az órán megjelenő információkat, ezt közvetlenül a Suunto alkalmazásban teheti meg, amely automatikusan frissíti a kijelző kinézetét.
 • Tippek és útmutatók, oktatóvideók és még sok más.
 • Speciális üzemmódokhoz való hozzáférés a SuuntoPlus™ segítségével.

Ismerje meg a Suunto App előnyeit, és hozza ki a legtöbbet Suunto órájából minden nap. .

Hatékony edzés a SuuntoPlus™ segítségével

A további Suunto Plus™ opciókkal rendkívül speciális opciókhoz férhet hozzá, amelyekkel még hatékonyabbá teheti a Suunto órájával való edzést:
 • Ghost Runner mód
 • Burner mód
 • Mászás
 • Biztonságos
 • Loop
 • Sprint
 • és még sok más.

Tekintse meg a további Suunto Plus™ funkciók és a támogatott modellek részleteit. .

Suunto partnerzy

Suunto Value Pack. Ingyenes prémium hozzáférés a legjobb alkalmazásokhoz

A Suunto órák csatlakoznak az edzésteljesítményt nyomon követő platformokhoz. Ezen alkalmazások gyártói ingyenes próbaidőszakot biztosítanak a Suunto órák felhasználói számára - egyszerűen csatlakoztassa óráját az adott platformhoz a Suunto alkalmazással.

 • Strava - az alkalmazás elvégzi az edzéseredmények elemzését és még sok minden mást is. A funkciók az oldalon az Edzés, Biztonság és Elemzés menüpont alatt érhetők el. Ha Suuntót vásárolsz, 60 napos ingyenes próbaverziót kapsz a Strava Summit-hoz való hozzáféréshez.
 • Training Peaks - lehetővé teszi sportteljesítményed nyomon követését. A szolgáltatással pontosan mérheted a pulzusszámodat, a teljesítményedet, a tempódat és sok más tényezőt, amelyek az edzésedet alkotják. A Suunto megvásárlásával 30 napos ingyenes hozzáférést kapsz a prémium tagsághoz.
 • Adidas Runnig - lehetővé teszi a távolság, a tempó, az idő, a sebesség, a sebesség, az elégetett kalóriák és a futás vagy kerékpározás útvonalának GPS-en keresztüli követését. Hasznos tippeket ad futáshoz és más sportokhoz.
 • UA MapMyRun - edzői tippeket és mutatókat biztosít. Személyre szabott edzést, edzésterveket és edzés utáni adatelemzést kínál.
 • Wikiloc - több millió útvonalat biztosít szabadtéri sportolók számára, lehetővé teszi, hogy közvetlenül az órájára küldje őket. Azt is lehetővé teszi, hogy megossza saját edzéseit/tevékenységeit a közösséggel.
 • Land - lehetővé teszi a futóútvonalak elemzését és szerkesztését, valamint új útvonalak létrehozását a topográfiai térképeken belül.

Vízálló

Az ISO 6425 szabvány szerinti 100 méteres vízállósági besorolásnak köszönhetően nem kell attól tartania, hogy a mechanizmus megsérül, ha fröccsen. Az óra vízbe merülve és úszás közben is ellenálló lesz.

A Suunto Vertical végső tartóssága - katonai szabványok szerint tesztelve

A Suunto Vertical kollekció termékei számos katonai szabvány szerinti tesztnek (MIL-STD-810) estek át, amelyek sikeres teljesítése esetén a kiváló minőséget és tartósságot igazolják. A MIL-STD-810 egy katonai szabvány a környezetmérnöki és laboratóriumi vizsgálatokra, amelyet az Egyesült Államokban az USA Védelmi Minisztériumának kiadványa határoz meg az amerikai hadsereg, a légierő és a haditengerészet, valamint a Környezettudományi és Technológiai Intézet bevonásával, és amely olyan teszteket tartalmaz, amelyek a berendezések tipikus üzemeltetési és szállítási körülmények között való strapabíróságát ellenőrzik. Milyen teszteknek vetették alá a Suunto Vertical órákat?

 • 500.6. teszt - alacsony nyomás
 • 501.7. teszt - magas hőmérséklet
 • 502.7. teszt - alacsony hőmérséklet
 • 503.7. teszt - gyors hőmérséklet-változás
 • 507.6. vizsgálat - páratartalom
 • 510.7. vizsgálat - homok és por
 • 516.8. vizsgálat - ütés, esés
 • 521.4. vizsgálat - fagyás, fagyos eső
zegarek suunto függőleges paski

Könnyű hevedercsere a "Quick-release"-nek köszönhetően

A Suunto órájának szíjcseréje mindössze néhány másodpercet vesz igénybe a kényelmes gyorskioldó mechanizmusnak köszönhetően. Nincs szükség szerszámokra, mivel a szíj egy speciális karral van ellátva, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan kioldódjon a borítékból és kicserélhető legyen egy másik, hozzá illő szíjra.

Kompatibilis szíjak

Ez a modell a 22 mm széles Suunto szíjakkal kompatibilis.

Tekintse meg a cserélhető Suunto szíjak kínálatát →

Garancia

ASuunto Vertical Titanium Solar Canyon SS050861000 2 év gyártói garanciával rendelkezik.

What’s in the box?

 • Eredeti Suunto márkájú csomagolás
 • Kézikönyv
 • Suunto háztól-házig garancia - a futár átveszi az órát bármilyen probléma esetén
 • Garanciakártya = Suunto meghatalmazott képviselője = a Suunto finnországi központi szervizének támogatása

További információk

Szerkezet Solar
Csatlakozás Bluetooth™, USB
Technológiák tachiméter, barométer, digitális iránytű, kültéri hőmérséklet hőmérő, beágyazott térképek
Kijelző többszínű kijelző
Érintőképernyős kijelző igen
Értesítések telefonhívás, SMS, az alkalmazásból
Zene és multimédia zene vezérlése telefonon
GPS beépített, Galileo, GLONASS, Beidou, QZSS
Időjárási funkciók Hőmérő, Magasságmérő, Barométer, Időjárás-előrejelzés, Időjárási riasztások, Kültéri hőmérséklet, Napfelkelte és napnyugta
További jellemzők Ébresztőóra, Időzítő, Időzónák, Automatikus időkorrekció, Óra navigációval, POI, Képernyőzár
Egészségügyi funkciók A pulzusszám csuklós mérése, pulzoximéter, alvásfigyelés
Sport funkciók lépésszámláló, tevékenység nyomon követése, kalóriaszámláló, automatikus ismétlés számolás, stopperóra, tachyméter, edzésnapló, sport üzemmódok
Sportágak futás, kerékpározás, úszás, fitnesz, tornatermi gyakorlatok, triatlon, mászás, csapatsportok, téli sportok
Számlap színe Kijelző
Üveg Zafír
Szíj anyaga Szilikon
Szíj színe Narancssárga
Szíj szélesség 22.00 mm
Vízállóság 100 méter
Tok anyaga Kompozit
Tok átmérő 49.00 mm
Tok vastagság 14.00 mm
Elérhető nyelvek PL, EN, CS, DA, DE, EL, ES, FI, FR, IT, JA, KO, NL, NO, PT, RU, SV, TR, HE, ZH, TH, ZHTW
Márka Suunto
Modell SS050861000
Kinek Uniszex
Garancia 2 év
EAN 6417084209085

Vélemények a Suunto Vertical Titanium Solar Canyon SS050861000 (3)

Az ügyfelek értékelése: 5
Írja meg saját véleményét
Az Ön értékelése:
 1. 2023. 05. 23.
  100%
  A napelemes töltés csodákra képes. Hihetetlen, milyen gyorsan feltölti az akkumulátort. Az elmúlt napokban meleg, napos idő volt - csak használd a hosszú pulóver ujja nélkül - ma egy 5 órás kerékpártúráról tértem vissza teljes GPS-szel, térképekkel és 96%-os akkumulátor töltöttséggel.
  Sor Ellenőrzött vásárló
  Ez a felülvizsgálat hasznos az Ön számára.
 2. 2023. 05. 19.
  100%
  Szó szerint néhány nappal ezelőtt vásároltam az órát. És én mega élvezem! Még mindig a tesztelési fázisban van nálam, de egyelőre azt mondhatom, hogy az akkumulátor nagyon jó, és sokáig tartott. És végül az ingyenes és offline térképek - CSODÁLATOS!!!!
  JANN Ellenőrzött vásárló
  Ez a felülvizsgálat hasznos az Ön számára.
 3. 2023. 05. 16.
  100%
  A legjobb Suunto, ami eddig volt!!!! MAPY MAPY MAPY MAPY valami, amire már régóta vártam, nagyon tiszta kijelző még világos napfényben is. Solar a tesztelés során, de az első edzések után navigációval az óra evett pár százalékot.
  Krzysiek Ellenőrzött vásárló
  Ez a felülvizsgálat hasznos az Ön számára.

Áratárgyalás


Up-Sell termékek