Nézze meg, hogyan működik az órailleszkedik a csuklójához

Watch's visualization

Próbálja fel az óráját

Watch's visualization
Kéz:
tok szélessége 49 mm
Szíj szélessége 22 mm

SS050863000 Suunto Vertical Black Sand Sport Karóra Suunto Vertical Black Sand

Az ügyfelek értékelése: 5
223 335 Ft
Raktáron. Az árut ma elküldik
Layer 1
Ingyenes szállítás
Rendelés belül 0h 00m 00s, hogy megkapjam a
Garantált kiszállítás karácsony előtt
100 napig ingyenes visszaküldés A termék visszaküldésének lehetőségét 100 napig meghosszabbítjuk, indoklás nélkül! Nézze meg a részleteket a Visszatérés akár 100 napig!
Rendeljen gravírozást a tányérra ingyenesen A gravírozás megrendelése 1 munkanappal meghosszabbíthatja a szállítási időt. Elnézést kérünk a kellemetlenségekért.
Gravírozás
Ajándékcsomagolás rendelése Ezt a terméket elegáns díszdobozba csomagolhatjuk. Ellenőrizze a rendelkezésre álló lehetőségeket és a szolgáltatási feltételeket a Ajándékcsomagolás

Részletek Suunto SS050863000

A Suunto Vertical Black Sand SS050863000 egy egyedülálló sportóra. Poliamidból készült (üvegszállal megerősített) borítékból, acél keretből és bézs színű pántból áll. Gyártásához kényelmes szilikont használtak, amelyet különösen könnyű tisztán tartani. Az érintőképernyőt zafír üveg borította, hogy megvédje a külső sérülésektől. Az óra funkcióval van felszerelve, például magasságmérővel, barométerrel, aktuális időjárás-előrejelzéssel, több mint 50 sportalkalmazással a SuuntoPlus-on keresztül vagy az edzési zónában elért előrehaladás összefoglalójával. A 100 m-es vízállóság megvédi a terméket a felszíni úszás során bekövetkező sérülésektől. A modell tartalmaz még viharriasztás, napkelte és napnyugta, több mint 95 sportolási mód és helyreállítási jelzők. A termékre két év gyártói garancia vonatkozik.

Watch Faces

Offline térképek
Offline térképek

Az óra lehetővé teszi az ingyenes térképek kényelmes elérését, még akkor is, ha offline van. Ezek részletes pontossággal büszkélkedhetnek, lehetővé téve a pontos navigációt egy útvonal és az előre meghatározott érdekességek (POI-k) mentén.

Nagy teljesítményű akkumulátor
Nagy teljesítményű akkumulátor

A modell nagy teljesítményű akkumulátorral van felszerelve, amelynek élettartama intelligens energiagazdálkodási üzemmódok segítségével meghosszabbítható. A négy előre beállított akkumulátor üzemmód közül választhat: Performance (Teljesítmény), Endurance (Kitartás), Ultra (Ultra) és Route (Útvonal).

Viharriadó
Viharriadó

A modell praktikus viharjelző funkcióval van felszerelve. Ennek köszönhetően nagyszerű társ lesz a hosszú utazások során, és előre figyelmeztet az időjárási összeomlásra, így garantálva a biztonságot.

95+ Sport üzemmódok
95+ Sport üzemmódok

A Suunto Vertical több mint 95 beépített sportmóddal rendelkezik. Függetlenül attól, hogy milyen sportágat űz, a modell segítségével a tevékenységéhez kapcsolódó legfontosabb paramétereket mérheti.

Napfelkelte és napnyugta időpontok
Napfelkelte és napnyugta időpontok

A napfelkelte és napnyugta idejének jelzése különösen hasznos funkció az ösvényen. Javasolja, hogy mikor érdemes elindulni, és mikor érdemes beállítani a visszatérést, hogy ne érjen meglepetésként a sötétség.

Személyre szabott óralap
Személyre szabott óralap

Az óra különböző témájú számlapokkal van felszerelve - mind minimalista, digitális és az analóg modellekre utaló. Az Ön igényeitől függően meghatározhatja, hogy milyen funkciók lesznek a főképernyőn.

Funkciók

Suunto Premium Partner

Suunto Premium Partnerként professzionális szolgáltatást nyújtunk - hozzáférést tanúsított tanácsadókhoz és információs anyagokhoz, valamint professzionális értékesítés utáni gondozást a szerviz támogatással.

Ingyenes offline kültéri térképek

Mapy terenowe zawierają szczegóły terenu, szlaki i linie konturowe, umożliwiając znalezienie drogi nawet bez połączenia z internetem.

Megújuló forrásokból előállított

A fenntarthatóság jegyében tervezett modell megújuló energia felhasználásával készült. Ennek eredményeképpen a szénlábnyom 100%-át kompenzálták.

Sport alkalmazások a SuuntoPlus-on keresztül

A SuuntoPlus segítségével számos funkcióhoz, hasznos sportalkalmazáshoz és gyakorlati útmutatóhoz való hozzáféréssel növelheti órája használhatóságát.

Kétsávos GPS/GNSS

Az óra kétsávos GPS/GNSS rendszerrel van felszerelve. Ez a technológia biztosítja a rendkívül pontos navigációt egy útvonal mentén vagy bármely érdekes ponthoz (POI).

Működik offline

A maximális biztonság érdekében az összes navigációs funkció offline módban is használható. Az offline elérhető térképekkel mindig biztos lehet benne, hogy a helyes irányba tart.

Suunto Vertical Black Sand - sportóra extrém akkumulátoros üzemidővel

A Suunto Vertical sorozatot a szabadtéri tevékenységek legigényesebb kedvelői számára alkották meg. A gyártó megfelelt az igényeiknek, fejlett sportórákat alkotott rendkívül erős akkumulátorral! A sorozat modelljeinek felszereltségei között megtalálhatóak a részletes és ingyenes offline térképek, a több mint 90 sportmód vagy a kétsávos GPS. A katonai szabadalmak megerősítik a Suunto Vertical átlagon felüli tartósságát.

brand_suunto

Suunto - egy márka minden sportolónak

A Suunto órák már évek óta ismertek, mint ideális választás azok számára, akik megbízható és rendkívül funkcionális sportmodelleket keresnek, amelyek a legigényesebb tevékenységekben is kiválóan teljesítenek. Számos hasznos funkció, amellyel ezek a készülékek fel vannak szerelve, jelentősen megkönnyíti bármely edzést. A Suunto céget 1936-ban alapították, és azóta is támogatja az aktivitást, felszereléseket készít sportolók és utazók számára. Évek óta folyamatosan vezető pozíciót foglal el a sportórák gyártói között, olyan modelleket tervez, amelyek rendkívül tartósak, pontosak és megbízhatóak.

Széles körű funkcionalitás

A Suunto Vertical Black Sand SS050863000 óra számos funkcióval rendelkezik, mint például:

 • Ingyenes térképek, amelyek offline is elérhetők.
 • Barometrikus magasságmérés - a beépített érzékelőnek köszönhetően a készülék folyamatosan méri az abszolút légköri nyomást. A mérések és a referenciaérték alapján kiszámítja a tengerszint feletti magasságot vagy légköri nyomást.
 • A csuklós pulzusszám becslése.
 • Több mint 95 sportolási mód. Az Ön igényeinek megfelelően új, testreszabott üzemmódokat is létrehozhat.
 • Intelligens akkumulátor üzemmódok és emlékeztetők a töltésre.
 • Navigáció kettős sávval - GPS és GNSS - képes leolvasni és rögzíteni a megtett útvonalakat. Katonai körülmények között tesztelték. Ezenkívül a modell mind az öt nagy műholdas rendszerrel kommunikál a Dual Frequency technológia segítségével.
 • Intelligens csatlakoztathatóság - lehetővé teszi a mobileszközökhöz való csatlakozást.
 • Point of Interest (POI) navigáció - helyeket menthet a Suunto alkalmazásban vagy az órán, és navigálhat a készülékkel.
 • Alváskövetés - egy olyan mód, amely lehetővé teszi az alvás mélységének, minőségének és időtartamának, valamint az ébredéseknek vagy az átlagos pulzusszámnak a nyomon követését pihenés közben.
 • Digitális iránytű.
 • Időjárási információk - viharriasztás, aktuális előrejelzés, napfelkelte és napnyugta ideje.
 • Intelligens csatlakoztathatóság - lehetővé teszi a mobileszközökhöz való csatlakozást.
 • Indikátorok: edzésterhelés és regenerálódás.
 • Adaptív képzési útmutató.
 • Intervallumos edzésmód.

Kiváló minőségű kivitelezés

A Suunto Vertical Black Sand SS050863000 óra kialakítása a következőkből áll:

 • Fekete tok üvegszál-erősítésű poliamidból készült, kivételesen tartós és nagyszerű megjelenésű rozsdamentes acél lünettával befejezve.
 • A fekete tok üvegszál-erősítésű poliamidból készült, kivételesen tartós és nagyszerű megjelenésű rozsdamentes acél lünettával befejezve.
 • A tartós szilikonszíj bézs színben készült.
 • Színes érintőképernyős kijelző.
 • Szafírüveg védi a képernyőt.

Fusedtrack&trade technológia;

A Suunto Fusedtrack algoritmusa révén a GPS-adatok kombinálódnak a mozgásérzékelő leolvasásaival. Mindezt azért, hogy a futóedzések során a távolság és az útvonal követése rendkívül hatékony legyen, és óránkat ne fenyegesse az akkumulátor lemerülésének veszélye. A Fusedtrack technológia működése meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát, részben tehermentesítve azt a GPS modultól. Ugyanakkor a mérések továbbra is nagyon pontosak maradnak.

Intelligens akkumulátor

Az óra meghatározott akkumulátor üzemmódokkal rendelkezik: Performance, Endurance, Ultra és Tour. Ezek 60 és 500 óra közötti megszakítás nélküli GPS-modul működést biztosítanak. Az intelligens értesítéseknek köszönhetően az óra javaslatot tesz a tevékenységnek jobban megfelelő üzemmódra való váltásra. A felhasználó igényeitől függően egyéni üzemmódok is létrehozhatók.

suunto-9-g1-baro-sport-wrist-hr-gps-watch-black-SS050019000-power-modes

Suunto App route

Suunto App

A Suunto App, amely Android és iOS rendszereken érhető el, lehetővé teszi, hogy még teljesebb mértékben kihasználja az okosórája funkcióit. Telepítése után hozzáférést kap:

 • Tevékenységi összesítések (napi lépésszám és elégetett kalóriák), edzések és alvás, valamint az egészséges életmódot segítő tippek.
 • Értesítések az órán az új hívásokról, üzenetekről és a népszerű alkalmazások, például a Facebook, Instagram, WhatsApp és sok más alkalmazás értesítéséről.
 • Egyéni sportmódok létrehozása.
 • Népszerű térképek. Ezek más alkalmazás-felhasználók által bejárt számos útvonal alapján generálódnak, így az új útvonalak felfedezése gyerekjáték. Emellett használhatod a Népszerű kiindulópontokat is. Lehetőséget kap arra is, hogy importáljon egy kész .gpx fájlt a következő versenyéhez vagy kalandjához (ez az opció a Suunto 5, 7, 9 és Spartan sorozathoz érhető el).
Suunto App main view
 • Suunto sportszolgáltatások, mint például a Strava, Adidas Running, UA MapMyRun, TrainingPeaks, Relive, Sports Tracker, Komoot és sok más.
 • Tervezz új útvonalakat közvetlenül az okostelefonodon, és a negyedik generációs Bluetooth-kapcsolatnak köszönhetően könnyedén, másodpercek alatt szinkronizálhatod az óráddal. Nézd meg, hogyan hozhatod létre saját útvonalaidat - Tudj meg többet.
 • Nézze meg az útvonaltörténetet, és adjon hozzá saját pontokat a térképen.
 • Az óralap szerkesztése. Ha futó- vagy kerékpáros edzésre indul, és szeretné megváltoztatni az órán megjelenő információkat, ezt közvetlenül a Suunto alkalmazásban teheti meg, amely automatikusan frissíti a kijelző megjelenését.
 • Kalauzok és útmutatók, oktatóvideók és még sok más.
 • Elérés a speciális üzemmódokhoz a SuuntoPlus™ segítségével.

Fedezze fel a Suunto App előnyeit, és hozza ki a legtöbbet Suunto órájából a mindennapokban. Tudjon meg többet.

.

Effektív edzés a SuuntoPlus™ segítségével

A további Suunto Plus™ opciókkal rendkívül speciális lehetőségekhez férhet hozzá, amelyekkel még hatékonyabbá teheti a Suunto órájával való edzést:
 • Ghost Runner mód
 • Burner mód
 • Climb (Mászás)
 • Safe (Biztonság)
 • Loop (Hurok)
 • Sprint
 • és még sok más.

Lásd a további Suunto Plus™ funkciók és a támogatott modellek részleteit. Tudjon meg többet.

Suunto partnerek

Suunto Value Pack. Ingyenes prémium hozzáférés a legjobb alkalmazásokhoz

A Suunto órák olyan platformokhoz kapcsolódnak, amelyek figyelemmel kísérik az edzés teljesítményét. Ezen alkalmazások gyártói ingyenes próbaidőszakot biztosítanak a Suunto órák felhasználói számára - csak csatlakoztassa óráját az adott platformhoz a Suunto alkalmazás segítségével.

 • Strava - az alkalmazás elvégzi az edzéseredmények elemzését és még sok mást is. A funkciók az oldalon az Edzés, biztonság és elemzés menüpont alatt érhetők el. A Suunto megvásárlásakor egy 60 napos ingyenes próbaidőszakot kap a Strava Summit eléréséhez.
 • Training Peaks - lehetővé teszi, hogy nyomon kövesse sportteljesítményét. A szolgáltatással pontosan mérheted a pulzusszámodat, a teljesítményedet, a tempódat és sok más tényezőt, amelyekből az edzésed áll. A Suunto megvásárlásával 30 napos ingyenes hozzáférést kap a prémium tagsághoz.
 • Adidas Runnig - lehetővé teszi a távolság, a tempó, az idő, a sebesség, az elégetett kalóriák és a futás vagy kerékpározás útvonalának GPS-en keresztüli követését. Hasznos tippeket ad a futáshoz és más sportokhoz.
 • UA MapMyRun - edzői tippeket és mutatókat biztosít. Személyre szabott edzést, edzésterveket és edzés utáni adatelemzést kínál.
 • Wikiloc - több millió útvonalat biztosít a szabadtéri sportolók számára, és lehetővé teszi, hogy közvetlenül az órájára küldje őket. Azt is lehetővé teszi, hogy megossza saját edzéseit/tevékenységeit a közösséggel.
 • Land - lehetővé teszi a futóútvonalak elemzését és szerkesztését, valamint új útvonalak létrehozását a topográfiai térképeken belül.

Vízszigetelés

Az ISO 6425 szabvány szerinti 100 méteres vízállósági besorolással nem kell aggódnia, hogy a mechanizmus sérül a fröccsenésekben. Az óra vízbe merítve és úszás közben is ellenálló lesz.

A legnagyobb tartósságú Suunto Vertical - katonai szabványok szerint tesztelve

A Suunto Vertical kollekció termékei számos katonai szabványnak (MIL-STD-810) megfelelő tesztnek vannak alávetve, amelyek sikeres teljesítése a legmagasabb minőséget és tartósságot igazolja. A MIL-STD-810 egy katonai szabvány a környezettechnikai és laboratóriumi tesztek kérdésében, amelyet az Egyesült Államokban az Amerikai Egyesült Államok Védelmi Minisztériumának kiadványa az Amerikai Hadsereg, a Légierő és a Haditengerészet, valamint a Környezettudományi és Technológiai Intézet részvételével állítottak fel, és amely teszteket tartalmaz az eszközök tartósságának ellenőrzésére tipikus üzemeltetési és szállítási körülmények között. Milyen teszteken mentek át a Suunto Vertical órák?

 • 500.6 teszt - alacsony nyomás
 • 501.7 teszt - magas hőmérséklet
 • 502.7-es vizsgálat - alacsony hőmérséklet
 • 503.7 teszt - gyors hőmérsékletváltozás
 • 507.6. teszt - páratartalom
 • 510.7. teszt - homok és por
 • 516.8. vizsgálat - ütés, esés
 • 521.4. teszt - fagyás, fagyos eső
suunto watch vertical straps

Egyszerű szíjcsere a "Quick-release"-nek köszönhetően

A Suunto órájának szíjcseréje a kényelmes Quick-release mechanizmusnak köszönhetően másodpercek alatt elvégezhető. Nincs szükség szerszámokra, mivel a szíj egy speciális karral van ellátva, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan leváljon a borítékról, és kicserélje egy másik, hozzá illő szíjjal.

Nézze meg a szíj cseréjének lépésről-lépésre történő útmutatóját. →

Kompatibilis szíjak

Ez a modell kompatibilis a Suunto pántokkal, amelyek szélessége 22 mm.

See Suunto →

Garancia

A Suunto Vertical Black Sand SS050863000 készülékhez 2 év gyártói garancia jár.

What’s in the box?

 • 2 év garancia, amelyet a Suunto óraforgalmazó vállal
 • Használati utasítás
 • Suunto márkájú doboz

További információk Suunto SS050863000

Szerkezet Smartwatch
Csatlakozás Bluetooth™, USB
Technológiák tachiméter, barométer, digitális iránytű, kültéri hőmérséklet hőmérő, beágyazott térképek
Kijelző többszínű kijelző
Érintőképernyős kijelző igen
Értesítések telefonhívás, SMS, az alkalmazásból
Zene és multimédia zene vezérlése telefonon
GPS beépített, Galileo, GLONASS, Beidou, QZSS
Időjárási funkciók Hőmérő, Magasságmérő, Barométer, Időjárás-előrejelzés, Időjárási riasztások, Kültéri hőmérséklet, Napfelkelte és napnyugta
További jellemzők Ébresztőóra, Időzítő, Időzónák, Automatikus időkorrekció, Óra navigációval, POI, Képernyőzár
Egészségügyi funkciók A pulzusszám csuklós mérése, pulzoximéter, alvásfigyelés
Sport funkciók lépésszámláló, tevékenység nyomon követése, kalóriaszámláló, automatikus ismétlés számolás, stopperóra, tachyméter, edzésnapló, sport üzemmódok
Sportágak futás, kerékpározás, úszás, fitnesz, tornatermi gyakorlatok, triatlon, mászás, csapatsportok, téli sportok
Számlap színe Kijelző
Üveg Zafír
Szíj anyaga Szilikon
Szíj színe Bézs
Szíj szélesség 22.00 mm
Vízállóság 100 méter
Tok anyaga Kompozit
Tok átmérő 49.00 mm
Tok vastagság 14.00 mm
Elérhető nyelvek PL, EN, CS, DA, DE, EL, ES, FI, FR, IT, JA, KO, NL, NO, PT, RU, SV, TR, HE, ZH, TH, ZHTW
Značka Suunto
Model SS050863000
Kinek Uniszex
Garancia 2 év
EAN 6417084209108

Vélemények a Suunto Vertical Black Sand SS050863000 (3)

Az ügyfelek értékelése: 5
Írja meg saját véleményét
Az Ön értékelése:
 1. 2023. 05. 19.
  100%
  Az óra valóban megérkezett a minap, ami rendkívül pozitívan lepett meg. Egyelőre még csak most találom ki, de van egy olyan érzésem, hogy sok örömet fog szerezni nekem a városon kívüli és a hegyekbe vezető kirándulásokon. Minden bizonnyal én leszek az első, aki teszteli a térképeket és ezt az akkumulátort.
  Karol Ellenőrzött vásárló
  Ez a felülvizsgálat hasznos az Ön számára.
 2. 2023. 05. 17.
  100%
  Az okosóra minden szempontból jól teljesít. Amióta hozzám került, gyakorlatilag nem váltam meg tőle. Meggyőződésem, hogy többször is meg fog lepni!
  Dawid Ellenőrzött vásárló
  Ez a felülvizsgálat hasznos az Ön számára.
 3. 2023. 05. 15.
  100%
  Minden a leírás szerint. El vagyok ragadtatva, még egyszer. Nagyon ajánlott!
  Robert Ellenőrzött vásárló
  Ez a felülvizsgálat hasznos az Ön számára.

Áratárgyalás