Bestseller-13%

Nézze meg, hogyan működik az órailleszkedik a csuklójához

Watch's visualization

Próbálja fel az óráját

Watch's visualization
Kéz:
tok szélessége 49 mm
Szíj szélessége 22 mm

SS050860000 Suunto Vertical Titanium Solar Sand Sportóra Suunto Vertical Titanium Solar Sand

Az ügyfelek értékelése: 5
305 220 Ft 266 220 Ft 39 000 Ft olcsóbb A legalacsonyabb ár az árleszállítás előtti 30 nap óta: 323 545 Ft
Raktáron. Az árut ma elküldik
Layer 1
Ingyenes szállítás
Rendelés belül 0h 00m 00s, hogy megkapjam a
Garantált kiszállítás karácsony előtt
100 napig ingyenes visszaküldés A termék visszaküldésének lehetőségét 100 napig meghosszabbítjuk, indoklás nélkül! Nézze meg a részleteket a Visszatérés akár 100 napig!
Rendeljen gravírozást a tányérra ingyenesen A gravírozás megrendelése 1 munkanappal meghosszabbíthatja a szállítási időt. Elnézést kérünk a kellemetlenségekért.
Gravírozás
Ajándékcsomagolás rendelése Ezt a terméket elegáns díszdobozba csomagolhatjuk. Ellenőrizze a rendelkezésre álló lehetőségeket és a szolgáltatási feltételeket a Ajándékcsomagolás

Az Ön fotói

Photo # a 1

Részletek Suunto SS050860000

A részletekre odafigyelve készült Suunto Vertical Titanium Solar Sand SS050860000 sportóra nagy kijelzővel tökéletes társ lesz a hosszú túrákhoz és a szabadtéri edzésekhez. Ennek a katonai szabadalommal ellátott modellnek a felépítése üvegszál-erősítésű poliamid burkolatból, 5. fokozatú titánium lünettából, színes érintésvezérelt kijelzőből, zafír védőüvegből és bézs színű szilikon szíjból áll. A napelemes mechanizmus jelentősen meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát, így a modell alkalmas kirándulásokra és intenzív tevékenységre. A készülék jellemzői között számos sportmód, szenzorok, térképek vagy pontos navigáció szerepel. A terméket Finnországban fejlesztették ki megújuló energiaforrások felhasználásával. A vízállóság 100 méter, a gyártói garancia pedig 2 év.

Watch Faces

Offline térképek
Offline térképek

Az óra lehetővé teszi az ingyenes térképek kényelmes elérését, még akkor is, ha offline van. Ezek részletes pontossággal büszkélkedhetnek, lehetővé téve a pontos navigációt egy útvonal és az előre meghatározott érdekességek (POI-k) mentén.

Nagy teljesítményű akkumulátor
Nagy teljesítményű akkumulátor

A modell nagy teljesítményű akkumulátorral van felszerelve, amelynek élettartama intelligens energiagazdálkodási üzemmódok segítségével meghosszabbítható. A négy előre beállított akkumulátor üzemmód közül választhat: Performance (Teljesítmény), Endurance (Kitartás), Ultra (Ultra) és Route (Útvonal).

Napelemes töltés
Napelemes töltés

A Suunto Vertical a márka első olyan modellje, amely napelemes töltéssel rendelkezik. Ez a csúcstechnológia akár 30%-kal meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát, megelőzve a váratlan lemerülést.

Viharriadó
Viharriadó

A modell praktikus viharjelző funkcióval van felszerelve. Ennek köszönhetően nagyszerű társ lesz a hosszú utazások során, és előre figyelmeztet az időjárási összeomlásra, így garantálva a biztonságot.

95+ Sport üzemmódok
95+ Sport üzemmódok

A Suunto Vertical több mint 95 beépített sportmóddal rendelkezik. Függetlenül attól, hogy milyen sportágat űz, a modell segítségével a tevékenységéhez kapcsolódó legfontosabb paramétereket mérheti.

Napfelkelte és napnyugta időpontok
Napfelkelte és napnyugta időpontok

A napfelkelte és napnyugta idejének jelzése különösen hasznos funkció az ösvényen. Javasolja, hogy mikor érdemes elindulni, és mikor érdemes beállítani a visszatérést, hogy ne érjen meglepetésként a sötétség.

Funkciók

Suunto Premium Partner

Suunto Premium Partnerként professzionális szolgáltatást nyújtunk - hozzáférést tanúsított tanácsadókhoz és információs anyagokhoz, valamint professzionális értékesítés utáni gondozást a szerviz támogatással.

Suunto Vertical Titanium Solar Sand - sportóra extrém akkumulátoros üzemidővel

A Suunto Vertical sorozatot a legigényesebb outdoor-rajongók számára tervezték. A Suunto Vertical az ő igényeiket elégíti ki egy olyan fejlett sportóra megalkotásával, amely egy kiegészítő napelemes mechanizmussal rendelkezik, amely akár 30%-kal meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát! A kollekció modelljeinek jellemzői közé tartoznak a részletes és ingyenes offline térképek, a több mint 90 sportmód vagy a kétsávos GPS. A katonai szabadalmak igazolják a Suunto Vertical átlagon felüli robusztusságát.

Zegarki Suunto

Suunto - a márka minden sportoló számára

A Suunto órák évek óta ismertek, mint ideális választás azok számára, akik megbízható és rendkívül funkcionális sportmodelleket keresnek, amelyek a legigényesebb tevékenységek során is kiválóan teljesítenek. A számos hasznos funkció, amellyel ezek a készülékek fel vannak szerelve, sokkal könnyebbé tesznek minden edzést. A Suuntót 1936-ban alapították, és azóta is az aktivitást népszerűsíti azzal, hogy sportolók és utazók számára készít felszereléseket. Az évek során következetesen a sportórák gyártói között vezető pozíciót foglalt el, rendkívül tartós, pontos és megbízható modelleket tervezve.

Kiterjedt funkcionalitás

A Suunto Vertical Titanium Titanium Solar Sand SS050860000 óra számos funkcióval rendelkezik, mint például:

 • Offline elérhetőingyenes térképek.
 • Barometrikus magasságmérés - a beépített érzékelőnek köszönhetően a készülék folyamatosan méri az abszolút légköri nyomást. A mérések és egy referenciaérték alapján kiszámítja a tengerszint feletti magasságot vagy légköri nyomást.
 • Becsült csuklós pulzusszám.
 • Több mint 95 sportolási mód. Új egyéni üzemmódokat is létrehozhat az igényeinek megfelelően.
 • Intelligens akkumulátor üzemmódok és emlékeztetők a töltésre.
 • Akétsávos navigáció - GPS és GNSS - lehetővé teszi a megtett útvonalak leolvasását és rögzítését. Katonai körülmények között tesztelték. Ezenkívül a modell a Dual Frequency technológia segítségével mind az öt nagy műholdas rendszerrel kommunikál.
 • Intelligens csatlakoztathatóság - lehetővé teszi a mobileszközökhöz való csatlakozást.
 • POI (Point of Interest) navigáció - mentse el a helyeket a Suunto alkalmazásban vagy az óráján, és navigáljon a készülékével.
 • Alváskövetés - az alvás mélységét, minőségét és időtartamát, valamint az ébredéseket vagy az átlagos nyugalmi pulzusszámot nyomon követő üzemmód.
 • Digitális iránytű.
 • Időjárási információk - viharriasztás, aktuális előrejelzés, napfelkelte és napnyugta ideje.
 • Intelligens csatlakoztathatóság - lehetővé teszi a mobileszközökhöz való csatlakozást.
 • Mutatók: edzésterhelés és regenerálódás.
 • Adaptív edzésvezető.
 • Intervall edzésmód.

Kiváló felépítés

A Suunto Vertical Titanium Titanium Solar Sand SS050860000 óra kialakítása a következőkből áll:

 • Üvegszál-erősítésű poliamidból készült szürke burkolat, amelyet egy rendkívül tartós és kiváló megjelenésű, 5. fokozatú titániumból készült lünetta zár le.
 • Tartós szilikonból készült, bézs színű szíj.
 • Színes érintőkijelző.
 • Zafírkristály a képernyő védelmére.

Fusedtrack™ technológia.

A Suunto Fusedtrack algoritmusának köszönhetően a GPS-adatok kombinálódnak a mozgásérzékelők leolvasásaival. Ez rendkívül hatékonnyá teszi a futóedzés során a távolság és az útvonal követését, így az órád nem merül le az elem. A Fusedtrack technológia működése meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát, részben tehermentesítve azt a GPS modul működése alól. Ugyanakkor a mérések továbbra is nagyon pontosak maradnak.

Intelligens akkumulátor

Az óra előre meghatározott akkumulátor üzemmódokkal rendelkezik: Teljesítmény, Állóképesség, Ultra és Túra. Ezek 60 órától akár 30 napig (napelemes üzemmódban) biztosítják a GPS-modul megszakítás nélküli működését. Az intelligens értesítéseknek köszönhetően az óra javaslatot tesz a tevékenységnek jobban megfelelő üzemmódra való váltásra. A felhasználó igényeitől függően egyéni üzemmódok is létrehozhatók.

suunto-9-g1-baro-sport-wrist-hr-gps-watch-black-SS050019000-power-modes

Suunto App trasy

Suunto App

Az Android és iOS rendszereken elérhető Suunto App segítségével még teljesebben használhatja az okosóra funkcióit. A telepítést követően hozzáférést kap a következőkhöz:

 • Tevékenységi összefoglalók (napi lépésszám és elégetett kalória), edzések és alvás, valamint az egészséges életmódot segítő tippek.
 • Értesítések az órán az új hívásokról, üzenetekről és a népszerű alkalmazások, pl. Facebook, Instagram, WhatsApp és sok más alkalmazás értesítéseiről.
 • Egyéni sportmódok létrehozása.
 • Népszerűségi térképek. Ezek más alkalmazás-felhasználók által megtett számos útvonal alapján generálódnak, így az új útvonalak felfedezése gyerekjáték. Ezenkívül használhatod a népszerű kiindulópontokat. Lehetőséget kap arra is, hogy importáljon egy előre elkészített .gpx fájlt a következő versenyéhez vagy kalandjához (elérhető a Suunto 5, 7, 9 és Spartan sorozathoz).
Suunto App fő nézet
 • Olyan sportszolgáltatások, mint a Strava, Adidas Running, UA MapMyRun, TrainingPeaks, Relive, Sports Tracker, Komoot és még sok más.
 • Tervezz új útvonalakat közvetlenül az okostelefonodon, és a negyedik generációs Bluetooth-kapcsolatnak köszönhetően könnyedén, másodpercek alatt szinkronizálhatod az óráddal. Tudd meg, hogyan hozhatod létre saját útvonalaidat - .
 • Tekintse át az útvonaltörténetet, és adjon hozzá saját pontokat a térképen.
 • Szerkesztheti az óralapot. Ha futó- vagy kerékpáros edzésre indul, és szeretné megváltoztatni az órán megjelenő információkat, ezt közvetlenül a Suunto alkalmazásban teheti meg, amely automatikusan frissíti a kijelző kinézetét.
 • Tippek és útmutatók, oktatóvideók és még sok más.
 • Speciális üzemmódokhoz való hozzáférés a SuuntoPlus™ segítségével.

Ismerje meg a Suunto App előnyeit, és hozza ki a legtöbbet Suunto órájából minden nap. .

Hatékony edzés a SuuntoPlus™ segítségével

A további Suunto Plus™ opciókkal rendkívül speciális opciókhoz férhet hozzá, amelyekkel még hatékonyabbá teheti a Suunto órájával való edzést:
 • Ghost Runner mód
 • Burner mód
 • Mászás
 • Biztonságos
 • Loop
 • Sprint
 • és még sok más.

Tekintse meg a további Suunto Plus™ funkciók és a támogatott modellek részleteit. .

Suunto partnerzy

Suunto Value Pack. Ingyenes prémium hozzáférés a legjobb alkalmazásokhoz

A Suunto órák csatlakoznak az edzésteljesítményt nyomon követő platformokhoz. Ezen alkalmazások gyártói ingyenes próbaidőszakot biztosítanak a Suunto órák felhasználói számára - egyszerűen csatlakoztassa óráját az adott platformhoz a Suunto alkalmazással.

 • Strava - az alkalmazás elvégzi az edzéseredmények elemzését és még sok minden mást is. A funkciók az oldalon az Edzés, Biztonság és Elemzés menüpont alatt érhetők el. Ha Suuntót vásárolsz, 60 napos ingyenes próbaverziót kapsz a Strava Summit-hoz való hozzáféréshez.
 • Training Peaks - lehetővé teszi sportteljesítményed nyomon követését. A szolgáltatással pontosan mérheted a pulzusszámodat, a teljesítményedet, a tempódat és sok más tényezőt, amelyek az edzésedet alkotják. A Suunto megvásárlásával 30 napos ingyenes hozzáférést kapsz a prémium tagsághoz.
 • Adidas Runnig - lehetővé teszi a távolság, a tempó, az idő, a sebesség, a sebesség, az elégetett kalóriák és a futás vagy kerékpározás útvonalának GPS-en keresztüli követését. Hasznos tippeket ad futáshoz és más sportokhoz.
 • UA MapMyRun - edzői tippeket és mutatókat biztosít. Személyre szabott edzést, edzésterveket és edzés utáni adatelemzést kínál.
 • Wikiloc - több millió útvonalat biztosít szabadtéri sportolók számára, lehetővé teszi, hogy közvetlenül az órájára küldje őket. Azt is lehetővé teszi, hogy megossza saját edzéseit/tevékenységeit a közösséggel.
 • Land - lehetővé teszi a futóútvonalak elemzését és szerkesztését, valamint új útvonalak létrehozását a topográfiai térképeken belül.

Vízálló

Az ISO 6425 szabvány szerinti 100 méteres vízállósági besorolásnak köszönhetően nem kell attól tartania, hogy a mechanizmus megsérül, ha fröccsen. Az óra vízbe merülve és úszás közben is ellenálló lesz.

A Suunto Vertical végső tartóssága - katonai szabványok szerint tesztelve

A Suunto Vertical kollekció termékei számos katonai szabvány szerinti tesztnek (MIL-STD-810) estek át, amelyek sikeres teljesítése esetén a kiváló minőséget és tartósságot igazolják. A MIL-STD-810 egy katonai szabvány a környezetmérnöki és laboratóriumi vizsgálatokra, amelyet az Egyesült Államokban az USA Védelmi Minisztériumának kiadványa határoz meg az amerikai hadsereg, a légierő és a haditengerészet, valamint a Környezettudományi és Technológiai Intézet bevonásával, és amely olyan teszteket tartalmaz, amelyek a berendezések tipikus üzemeltetési és szállítási körülmények között való strapabíróságát ellenőrzik. Milyen teszteknek vetették alá a Suunto Vertical órákat?

 • 500.6. teszt - alacsony nyomás
 • 501.7. teszt - magas hőmérséklet
 • 502.7. teszt - alacsony hőmérséklet
 • 503.7. teszt - gyors hőmérséklet-változás
 • 507.6. vizsgálat - páratartalom
 • 510.7. vizsgálat - homok és por
 • 516.8. vizsgálat - ütés, esés
 • 521.4. vizsgálat - fagyás, fagyos eső
zegarek suunto függőleges paski

Könnyű hevedercsere a "Quick-release"-nek köszönhetően

A Suunto órájának szíjcseréje mindössze néhány másodpercet vesz igénybe a kényelmes gyorskioldó mechanizmusnak köszönhetően. Nincs szükség szerszámokra, mivel a szíj egy speciális karral van ellátva, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan kioldódjon a borítékból és kicserélhető legyen egy másik, hozzá illő szíjra.

Kompatibilis szíjak

Ez a modell a 22 mm széles Suunto szíjakkal kompatibilis.

Tekintse meg a cserélhető Suunto szíjak kínálatát →

Garancia

ASuunto Vertical Titanium Titanium Solar Sand SS050860000 2 év gyártói garanciával rendelkezik.

What’s in the box?

 • Eredeti Suunto márkájú csomagolás
 • Kézikönyv
 • Suunto háztól-házig garancia - a futár átveszi az órát bármilyen probléma esetén
 • Garanciakártya = Suunto meghatalmazott képviselője = a Suunto finnországi központi szervizének támogatása

További információk Suunto SS050860000

Szerkezet Solar
Csatlakozás Bluetooth™, USB
Technológiák tachiméter, barométer, digitális iránytű, kültéri hőmérséklet hőmérő, beágyazott térképek
Kijelző többszínű kijelző
Érintőképernyős kijelző igen
Értesítések telefonhívás, SMS, az alkalmazásból
Zene és multimédia zene vezérlése telefonon
GPS beépített, Galileo, GLONASS, Beidou, QZSS
Időjárási funkciók Hőmérő, Magasságmérő, Barométer, Időjárás-előrejelzés, Időjárási riasztások, Kültéri hőmérséklet, Napfelkelte és napnyugta
További jellemzők Ébresztőóra, Időzítő, Időzónák, Automatikus időkorrekció, Óra navigációval, POI, Képernyőzár
Egészségügyi funkciók A pulzusszám csuklós mérése, pulzoximéter, alvásfigyelés
Sport funkciók lépésszámláló, tevékenység nyomon követése, kalóriaszámláló, automatikus ismétlés számolás, stopperóra, tachyméter, edzésnapló, sport üzemmódok
Sportágak futás, kerékpározás, úszás, fitnesz, tornatermi gyakorlatok, triatlon, mászás, csapatsportok, téli sportok
Számlap színe Kijelző
Üveg Zafír
Szíj anyaga Szilikon
Szíj színe Bézs
Szíj szélesség 22.00 mm
Vízállóság 100 méter
Tok anyaga Kompozit
Tok átmérő 49.00 mm
Tok vastagság 14.00 mm
Elérhető nyelvek PL, EN, CS, DA, DE, EL, ES, FI, FR, IT, JA, KO, NL, NO, PT, RU, SV, TR, HE, ZH, TH, ZHTW
Márka Suunto
Modell SS050860000
Kinek Uniszex
Garancia 2 év
EAN 6417084209078

Vélemények a Suunto Vertical Titanium Solar Sand SS050860000 (5)

Az ügyfelek értékelése: 5
Írja meg saját véleményét
Az Ön értékelése:
 1. 2024. 06. 21.
  100%
  Több korábbi Suunto modellem is volt már, de a Vertical mindet veri az akkumulátor pontossága, a GPS és a funkcionalitás tekintetében. Erős
  Ajánlom ezt a modellt.
  Bułkowski
  Ez a felülvizsgálat hasznos az Ön számára.
 2. 2023. 06. 01.
  100%
  Gyors szállítás, nagyon jó térképek. Tiszta kijelző.
  Arek Ellenőrzött vásárló
  Ez a felülvizsgálat hasznos az Ön számára.
 3. 2023. 05. 19.
  100%
  Nagyszerű óra! Ajánlom! Nem fogsz találni jobbat!
  Patryk Ellenőrzött vásárló
  Ez a felülvizsgálat hasznos az Ön számára.
 4. 2023. 05. 16.
  100%
  Nagyon tetszik az okosóra. Rengeteg érdekes funkcióval rendelkezik, amelyeket biztosan napi szinten fogok használni. Üdvözlettel.
  Maxx Ellenőrzött vásárló
  Ez a felülvizsgálat hasznos az Ön számára.
 5. 2023. 05. 15.
  100%
  Mint mindig, pótolhatatlan!
  Michał Ellenőrzött vásárló
  Ez a felülvizsgálat hasznos az Ön számára.

Áratárgyalás