Out Of Order® - prémium olasz óragyártás "Damaged in Italy"

Out Of Order

Out Of Order® - prémium olasz óragyártás "Damaged in Italy"

Ádám Farkas

Egy állandóan mozgásban lévő ember. Ha éppen nem próbál ki valami új sportot, akkor valószínűleg úton van, hogy elkapjon egy stoppost Spanyolországba. Az okosórák és a high-tech órák szerelmese.

02 december 2022

Milyen típusú órákat kedvel? Régebbi modellek, amelyeknek feljegyzett története van, vintage stílusúak, különlegesen öregítettek, vagy esetleg vadonatúj, sérülésmentes, új szagú darabok, amelyek épp most kerültek ki a szakavatott órásmesterek kezei közül? A legtöbb ügyfél számára ez egy meglehetősen egyszerű döntés. Azonban még mindig vannak bizonytalan felhasználók, azok a különc gyűjtők, akik egy olyan prémium óráról álmodnak, amely egyszerre új, egyenesen a gyártósorról levett, viseltes és erősen viseltes benyomást kelt. Lehetetlen, hogy ilyen órákat gyártanak? Fedezze fel az egyedi, különlegesen öregített Out Of Order® órák világát!

Out Of Order® - rendhagyó "Damaged in Italy" órák

Az Out Of Order® egyedülálló a prémium kategóriás óragyártó cégek között világszerte. Miért? Mindjárt megtudod. Az erősen sérültnek és kopottnak tűnő, exkluzív órák gyártásának szokatlan ötlete Riccardo Torrisi fejében született meg, akinek nem volt pénze arra, hogy drága óráját megjavítsa. A divatos szakadt farmerek és kopott kabátok jellegzetes stílusa által felkeltett érdeklődése miatt 2013-ban Olaszországban, Velence közelében alapította meg az Out Of Order® márkát két másik társalapítójával, Dalla Morával és Dario Ceolottóval.

Olasz órák nem rendben

AzOut Of Order® jól példázza a három alapítónak az inspiráló high-end órák gyártására vonatkozó, nem szokványos megközelítését. Az alapítói trió precíziós prémium órákat hozott létre, amelyek magas színvonaláért szakképzett kézművesek és szakosodott órásmesterek felelnek. Az Out Of Order® egyfajta játék és élénk párbeszéd a gyártók és a potenciális vásárlók között. Mindegyik modellt az OOO szimbólummal és az érdekes "Damaged in Italy" felirattal látják el a számlapon és a fülön. A "Kérem, bánjon velem rosszul" kiegészítő ajánlás teszi teljessé ezt az alternatív konvenciót.

Out of Order® órák - eredeti formatervezés és innovatív gyártási technikák

Lásd a szépséget a tökéletlenségedben.

Riccardo Torrisi

Ez a szlogen a lényege az Out Of Order® manufaktúrában létrehozott "sérült" órák innovatív megközelítésének. Az olasz gyártó által bemutatott eredeti tervek és egyedi formatervezés meglepőek és kiemelkednek az azonos és ismétlődő tömegtermékek világából. A hosszú használati időn át tartó rendkívüli kopási hatás a kézzel megmunkált elemeknek, például a mutatóknak és indexeknek, valamint a speciális, szabadalmaztatott OOO® kézi öregítési eljárásnak köszönhető, amelynek minden acél (316L) alkatrészt - beleértve a karkötőket, a borítókat és a lünettákat - alávetnek.

Olasz órák nem rendben opatentowany proces starzenia dekiel

A szabadalmaztatott gyártási és befejező eljárás minden Out Of Order® dizájnnak egy viselt, kipróbált és szeretett vintage óra megjelenését adja. E technika eredetisége abban rejlik, hogy soha nem készül két egyforma darab. Ezeknek a forradalmi gyártási technikáknak a minőségi anyagok felhasználásával történő alkalmazása biztosította, hogy az Adria-parti olasz vállalat magas, tekintélyes helyet foglaljon el a prémium luxusóra-iparban.

Out of Order® - Olasz örökség úttörő órakollekciókban

AzOut Of Order® egy olyan konkurens high-end időmérő, amely ellentmond annak, amit eddig az óraiparban ismertek és reklámoztak. Az alapítók egyedi gyártási megközelítése rendkívül öregített vintage modelleket hozott létre. Az 1970-es évek búvárórái által inspirált óra igazi csemege a retro stílus kedvelőinek, a vízi sportok szerelmeseinek és a búvárgyűjtőknek. Lépjen be az olasz Out Of Order® órák kifinomult kollekcióinak világába, és fedezzen fel néhányat közülük!

Prémium olasz órák Out of Order kollekciók

Out Of Order® Swiss Automatic GMT - utazzon a világban és fedezzen fel rendkívüli helyeket

Az Out Of Order®Swiss Automatic GMT egy a sok kollekció közül, amelyet az 1970-es évek ikonikus búvárórái ihlettek. Egy dolog azonban megkülönbözteti - a svájci precizitás a legjobb forradalmi technológiával és egyedi formatervezéssel kombinálva. A szokatlan férfi Scheletrato OOO.001-21.SK óra ebbe a sorba tartozik. Ez a formatervezés a praktikum és a kifinomult forma szinonimája. Olyan felfedezők és utazók számára készült, akiknek szükségük van egy megbízható készülékre, amely a pontos időt jelzi, függetlenül attól, hogy a Föld mely zónájában tartózkodik és hol van. Ezért a modell GMT komplikációval van felszerelve, amely egy további kék mutató segítségével lehetővé teszi az otthoni idő ellenőrzését.

AScheletrato nem csak egy üdvözlendő funkcionalitás, hanem a csontvázas órák új értelmezése is. A matt fekete számlapon keresztül láthatja a díszítéseket és a svájci Landeron24 automata szerkezet működését, amely 40 órás járástartalékkal rendelkezik. A számlapon egy figyelemfelkeltő dátumkijelző is található, öregített acél megjelenéssel, lumineszcens Super-LumiNova C3 lumineszcenssel bevont mutatókkal és alkalmazott indexekkel, valamint egy dupla nyomtatott logóval. A dizájnból nem maradhatott ki a különlegesen öregített 316L rozsdamentes acélból készült csodálatos karkötő, boríték és lünetta kialakítása sem.

Férfi Out of Order svájci automata GMT Scheletrato óra OOO.001-21.SK kollekciók

Ha szeretné feldobni világkörüli utazásait, és megtapasztalni az ismeretlenbe való kalandozás igazi izgalmát, tegyen a svájci GMT kollekcióra, amellyel nem fenyegeti az unalom veszélye. Minden egyes időmérő különálló dizájn, amely a világ különböző részeinek híres városaira utal a dizájn, a részletek és a színek tekintetében, például a Venezia modell türkiz színű számlapján a velencei "Sestiere" térképe látható, a Canareggio negyed kiemelésével, míg a Havanna óra Kubába - a híres kubai szivarok fővárosába - repíti el Önt.

Out Of Order® 143 - az órakészítés iránti szenvedélytől

Jellegzetes vintage stílus, színharmónia és eredeti művészet, amely az óragyártás iránti szenvedélyt mutatja be - erről szól a szemet gyönyörködtető Out Of Order® 143 óra kollekció. A modellek megtestesítik mindazt, ami az OOO® márka történelme, eredetisége és hagyománya. Ezekben a dizájner órákban minden megtalálható, ami az olasz kézművesség számára fontos, a növényi cserzett Barbour bőrszíjtól kezdve a kézzel megmunkált, 316L rozsdamentes acélból készült, öregített tokig. Az egyediség és az egyediség jellemzi a kiállított modelleket, amelyek többféle színben - kék, zöld, fekete, barna és bézs- kaphatók.

Férfi Out of Order 143 Barna OOO.001-17.AZ kollekciók óra

Az Out Of Order® 143 sorozat időtlen jellegét első pillantásra az egyszerű számlapok hangsúlyozzák. Ami azonban meg kell, hogy ragadja a viselője tekintetét, az az egyes számlapok kéttónusú árnyalata, homokfúvott felületük, és - ami példátlan - a teljes felületük sötétben erősen világító Super-LumiNova bevonata. Idősödő elegancia és klasszikus retro stílus egy új, szokatlan változatban, lehetséges ez? Abszolút! Tűnjön ki a tömegből a 143-as kollekció egyik órájával!

Out Of Order® Casanova - szeressen bele a kultikus búvárórák vintage stílusába

Az 1970-es évek ikonikus búváróráinak vintage stílusa sosem megy ki a divatból. Mi történik, ha ezt a trendet a 18. századi ikonikus olasz csábítóval kombináljuk, amely a szerelem és a romantika szinonimája? Az Out Of Order® márka egyik legizgalmasabb kollekcióját kapjuk - az Out Of Order® Casanova karóracsaládot. A kényelem, a könnyű forma, a merész színkombinációk sokasága és a világos modern hangsúlyok, valamint a híres irodalmár és kalandor, Giacomo Casanova jellegzetes stílusa teszi lehetetlenné, hogy közömbösen elmenjünk a jellegzetes búvárórák e sorozata mellett.

Férfi karóra Out of Order Casanova Anguria kollekciók

AzOut of Order® Casanova órák a búvárórák szerelmeseinek ezreit szerették meg dizájnjukkal és a vízi sportok során hasznos praktikus felszereltségükkel. A 316L rozsdamentes acélból készült alkatrészek a szabadalmaztatott OOO® öregítési eljáráson mentek keresztül. Továbbá: percbeosztású forgó lünetta, csavarozható fül és korona, kemény zafírüveg, kézzel felhelyezett indexek és Super-LumiNova bevonatú mutatók. Ezt a jellegzetes dizájnt színes és figyelemfelkeltő matt számlapok egészítik ki (pl. Casanova Anguria), amelyek alatt megbízható svájci kvarcmechanizmusok működnek. Engedje magát elcsábítani a Casanova kollekcióval, és fedezze fel a tengerek és óceánok víz alatti világát a sorozat modelljeivel.

Out of Order® prémium olasz órák - váltsd valóra álmaidat, és nyúlj a legjobbért.

Mersz-e csatlakozni az Out of Order® órák szerelmeseinek klubjához - az órakészítés legfinomabb és legszokatlanabb művészetének rajongóinak és ismerőinek elit klubjához? Már több mint 150 000 viselője szeretett bele ezekbe az olasz órákba. Fedezze fel most e rendhagyó modellek választékát. Légy tagja a nagyszerű Out of Order® családnak!


Ádám Farkas

Egy állandóan mozgásban lévő ember. Ha éppen nem próbál ki valami új sportot, akkor valószínűleg úton van, hogy elkapjon egy stoppost Spanyolországba. Az okosórák és a high-tech órák szerelmese.