Ez a vállalat hosszú évek óta időtálló modelleket gyárt, amelyek sokak számára a luxus szimbólumát jelentik. A Frederique Constant márka órái, mint senki más, a svájci órásmesterségről tanúskodnak. Mit tud nekünk nyújtani ez a márka?

olvass tovább

Női Frederique Constant Karórák

Nem találtunk a kiválasztásnak megfelelő termékeket.

A Frederique Constant egy egyedülálló márka. Ez a vállalat hosszú évek óta időtálló modelleket gyárt, amelyek sokak számára a luxus szimbólumát jelentik. A Frederique Constant márka órái, mint senki más, a svájci órásmesterségről tanúskodnak. A Frederique Constant egy manufaktúrának nevezhető márka. Termékei saját mechanizmusokkal rendelkeznek, amelyeket saját gyáraik és műhelyeik csarnokaiban szerelnek össze. Csatlakozzon a Frederique Constant luxusórák tulajdonosainak elit csoportjához.

Frederique Constant - a márka története

A Frederique Constant márkát 1988-ban alapította a házaspár, Peter Constant Stas és Aletta Françoise Frédérique Stas-Bax. A név az alapítók dédszülei nevének kombinációjából származik. A márka alapgondolata nagyon egyszerű volt: a termékeknek klasszikus, időtlen dizájnnal kellett rendelkezniük, és a luxustermék szinonimájává kellett válniuk. Ezeket az órákat technikai kifinomultságuk és a részletek sokasága különbözteti meg, annak ellenére, hogy ilyen klasszikus formatervezésűek. Egy Frederique Constant óra tehát olyan befektetés, amely hosszú évekre szól.

Frederique Constant - a legérdekesebb női modellek

A Frederique Constant márka által gyártott egyik klasszikusabb változat a Slimline sorozat. Ez egy elegáns javaslat ettől a márkától, amely automata vagy kvarcművel van felszerelve. A gyártó gondoskodott a magas színvonalú kivitelezésről, nagy figyelmet fordítva a részletekre. Klasszikus indexek, a holdfázisok gyönyörű korongja, zafírkristály üveg - mindezek együttesen egy olyan órát alkotnak, amely tökéletes bármilyen elegáns stílushoz. A Frederique Constant márka modernebb változata a Constant sorozat. A sorozat modelljei olyan okosórák, amelyek megjelenésükkel még mindig hasonlítanak a márka klasszikus javaslataira. A gyártók itt a legapróbb részletekre is odafigyeltek. A mutatók nemcsak az időt mutatják, hanem lehetővé teszik számunkra, hogy nyomon kövessük a napra kitűzött feladatokat, amelyeket előre beírunk az okostelefonunkon. Az óra MotionX érzékelővel van felszerelve, amely az óra összes mérését vezérli. Ennek köszönhetően az okosóra két évig bírja anélkül, hogy újra kellene tölteni!

Frederique Constant óraüzlet Varsóban

Ha szereted az elegáns stílust, és szereted klasszikus óramodellekkel hangsúlyozni, akkor a Frederique Constant termékeket neked találták ki. Látogasson el üzletünkbe vagy weboldalunkra, és válassza ki az Ön számára tökéletes Frederique Constant modellt. Varsóban ennek a márkának az órái a legjobb áron kaphatók!