A Frederique Constant órák megerősítik, hogy a svájci óragyártás mennyire kiváló. Ez egy manufaktúrának nevezhető vállalat, mivel saját gyáruk és műhelyeik csarnokaiban összeszerelt szerkezeteket készít. Design, innováció, szenvedély, minőség - ez jellemzi a márkát. Tudja meg most, mit tud nyújtani a Frederique Constant márka!

olvass tovább

Férfi Frederique Constant Karórák

Nem találtunk a kiválasztásnak megfelelő termékeket.

Design, innováció, szenvedély, minőség - ezek a Frederique Constant márka kulcsszavai. Ez a kivételes márka átlagon felüli minőségű órákat gyárt, amelyek dizájnja lenyűgöző. A Frederique Constant órák igazolják, hogy a svájci óragyártás mennyire kiváló. Ráadásul ez egy manufaktúrának nevezhető vállalat, hiszen saját gyárak és üzemek csarnokaiban összeszerelt szerkezeteket készít. Kétségtelen, hogy a Frederique Constant az emberi kezek kemény munkájának és a legmodernebb technológia alkalmazásának köszönheti vitathatatlan piaci pozícióját termékei gyártási folyamataiban.

Frederique Constant - a márka története

A Frederique Constant márkát a férj és feleség, Peter Constant Stas és Aletta Francoise Frédérique Stas-Bax alkotta 1988-ban. A név az alapítók dédszülei nevének kombinációjából származik. Céljuknak tekintették, hogy olyan gyönyörű órákat hozzanak létre, amelyek gazdag tulajdonságaikkal tűnnek ki. A márka órái a tekintélyes, fényűző stílust hivatottak kifejezni. A Frederique Constant modelleket úgy alkották meg, hogy időtállóak, ízlésesek és elegánsak legyenek. Emellett a márka óráit a felszereltség szempontjából is fejlesztették. A Frederique Constant a kiváló formatervezést és a részletekre való odafigyelést képviseli.

Frederique Constant - a férfi órája

A Frederique Constant márka legklasszikusabb sorozatai közé tartozik a Slimline. Ezeket egy nagyon vékony burkolat különbözteti meg, amely kvarc vagy automata óraművel van felszerelve. A sorozat termékei az időtlen stílus és elegancia szimbólumai, amelyek tökéletesen párosíthatók bármilyen öltönyhöz. a másik sorozat, amely a legigényesebb és legtechnikabarátabb vásárlót is kielégíti, a Constant sorozat. Ez egy lépés a technológia élvonalába. A Frederique Constant márka olyan okosórát alkotott, amely úgy néz ki, mint egy klasszikus óra. A sorozat termékei acélból vagy rózsaaranyozott acélból, fekete vagy ezüst számlapon, bőrszíjjal vagy acél karpánttal kaphatók. Érdemes megemlíteni, hogy a márka okosórája MotionX érzékelővel van felszerelve, amely ezekben a modellekben minden mérésért felelős. Ez garantálja az óra kétéves használatát, töltés nélkül! Minden felhasználó tehát azt a modellt választja, amelyik a legjobban tükrözi a stílusát.

Frederique Constant óraüzlet Varsóban

Ha Ön individualista, aki szereti hangsúlyozni klasszikus, de határozott stílusát, akkor a Frederique Constant márka termékei Önnek készültek. Látogasson el üzletünkbe vagy weboldalunkra, és válassza ki az Ön számára tökéletes Frederique Constant modellt. Varsóban ennek a márkának az órái a legjobb áron kaphatók!