Fossil mindig a trend. Új kollekció nyárra férfiaknak és nőknek

Híres

Fossil mindig a trend. Új kollekció nyárra férfiaknak és nőknek

Viktória Bakos

A Viktória mindig képben van, ha arról van szó, hogy mi a trendi és divatos. Szintén az órákban. Az aktív életmód rajongójaként szívesen jár fitneszklubba és edzőterembe. Rajta keresztül megismerheti a sportórák és fitneszkövetők lehetőségeit.

26 április 2023

Ha divatos órát keres a nyárra, érdemes megnézni a Fossil által kínált választékot. A kollekció férfiaknak és nőknek egyaránt szól. Színes modelleket, búvár stílusú órákat, valamint eleganciát és bájt sugárzó dizájnokat tartalmaz. Mindenki számára vonzóak lesznek, aki egy megfizethető árú, vintage elemeket tartalmazó, modern dizájnnal rendelkező órát keres. Tekintse meg a GMT legújabb óráit, a Carlie sorozat újonnan bevezetett változatát és a színgazdag Fossil FB - 01 kollekciót.

  • A Fossil kollekciója 2023 nyarára többek között GMT funkcióval ellátott órákkal bővült, amelyek a Blue vonalat bővítik. Ezek vízálló modellek, karpánton vagy szíjon.
  • A női modellek közé tartoznak a Fossil Carlie láncos karkötőn lévő ékszerek.
  • A Fossil FB-01 kínálatában a legdivatosabb színekben, többek között magenta vagy citromsárga színben, valamint klasszikus fehér és arany változatokban is találhatók órák.
  • Az órákkal kapcsolatos további információkért látogasson el blogunkra.

Fossil Blue és Fossil Blue GTM. Új órák férfiaknak

A 2023-as nyári szezonban a Fossil Blue GMT órák különleges kiadása jelenik meg. Az új kollekciót a búvárkodás szerelmesei számára tervezték. Kiváló minőségű anyagokból készültek, forgatható lünettával, szilárd fluoreszkáló mutatókkal és indexekkel rendelkeznek a könnyű láthatóság érdekében. A jellegzetes pontozott háromszög lehetővé teszi a lünetta pozíciójának gyors megtalálását. Az órák emellett 100 méterig vízállóak és cserélhető szíjakkal rendelkeznek. Üzletünkben a Fossil órát Blue GMT FS5991 szíjjal, a javaslatot pedig Fossil Blue GMT FS5992 tengeri színű szilikon szíjjal találja.

Fossil Blue és Fossil Blue GMT 2023 óra színei

A Fossil Blueóra alapkollekciójának folytatása is bemutatásra került, új színösszeállítással frissítve. A bestseller a szürke Fossil Blue FS5994 óra, amely kontrasztos lumineszcenciával rendelkezik az indexeken és a mutatókon. A piros színben megtartott Fossil FS5997, a fehér Fossil FS5999 és a tengerészkék változatú Fossil FS5998 szintén csatlakozott az órák kínálatához.

Fossil Blue karórák férfiaknak

Fossil FB - 01. Energikus színek és csillogó részletek.

A Fossil nyári őrülete a legújabb FB-01 kollekcióval tökéletes alkalmi stílusú, lágy vagy élénkebb megjelenéshez. A márka vásárlók által kedvelt kollekciója lenyűgöző színekben pompázó szilikonpántokkal frissült. Ezek közé tartozik a Fossil FB-01 ES5289 óra szokatlan citromsárga színben, vagy a Fossil FB-01 ES5290 óra magenta színben. Klasszikusokból sem volt hiány, köztük a fehér és arany Fossil ES5286-os. Az FB - 01 2023 kollekció minden óráját csillogó kristályok díszítik az indexek helyett.

Fehér és arany Fossil FB-01 ES5286 2023 karóra

Fossil Carlie az egyszerű elegancia szerelmeseinek.

Szintén az újdonságok között szerepel a Fossil Carlie bestseller órájának módosított változata. A rendkívül vékony borítékot egy minimalista, ékköves láncos karkötővel egészítették ki. Nagy előnye, hogy a láncszemek állíthatóak, így minden vásárló önállóan a csuklójához igazíthatja a karkötő méretét. A kínálatban arany és rózsaarany modellekben a Fossil Carlie >ES5272 és ES5273 referenciák.

Elegáns Fossil Carlie arany és rózsaarany karóra ES5272 ES5273

Viktória Bakos

A Viktória mindig képben van, ha arról van szó, hogy mi a trendi és divatos. Szintén az órákban. Az aktív életmód rajongójaként szívesen jár fitneszklubba és edzőterembe. Rajta keresztül megismerheti a sportórák és fitneszkövetők lehetőségeit.