A Vostok Europe márka története 2003-ra nyúlik vissza, amikor két európai cég - a Vilnius Koliz és a Chystopol Watch - egyesüléséből létrejött egy vállalat, és néhány év alatt a cég annyira megnőtt, hogy termékei már a világ 30 országában kaphatók.

olvass tovább

Női Vostok Europe Karórák

Nem találtunk a kiválasztásnak megfelelő termékeket.

A Vostok órák nem csak kiemelkedő formatervezésükről és kényelmükről, hanem tartósságukról és rendkívüli funkcionalitásukról is híresek, ami arra vezethető vissza, hogy a márka fő inspirálója egy olyan vállalat volt, amely néhány évtizeddel ezelőtt a hadsereg számára gyártott órákat.

Vostok Europe női karórák - technológiai fejlődés

Bár a Vostok Europe-ot elsősorban férfi órákkal hozzák összefüggésbe, amelyeket az évek során erősemberek, rallyversenyzők vagy fitneszedzők reklámoztak, női órák sorozatát is kínáljuk, amelyek minden olyan nőnek tetszenek, aki szereti a kényelmes és stílusos időmérőket. A legmagasabb minőségű anyagok, mint például a bőr, a szilikon és az antiallergén rozsdamentes acél formájában lévő, nem koptató anyag használata teszi ezeket az órákat rendkívül népszerűvé, és sok éven át sértetlenül szolgálnak.

Vostok Europe női karóra - sportossággal kombinált elegancia

Bár a sorozat még csak egy éve van a piacon, máris sikerült összegyűjtenie a női rajongók nagy csoportját, akik szeretik az automata szerkezet megbízhatóságát és a kényelmes, sportos stílus és a mindennapi elegancia kombinációját. Bőrszíj, törésálló ásványi üveg - mindez ízléses kristályokkal díszítve. Mi mást kívánhatnál még?

Vostok Europe - női karóra az igényeseknek

A Vostok Europe márka legújabb kínálata még több funkcionalitással, sokoldalúsággal és változatossággal tűnik ki a kínálatból. Az Undine sorozat lenyűgöző dizájnjával és precíz Seiko VK64 kvarcművével nyűgöz le. Ráadásul a kronográf kijelzőkkel kiegészített számlapok nemcsak funkcionalitást, hanem eleganciát és presztízst is kölcsönöznek! Az edzett ásványi üveg, amely a Mohs-féle keménységi skálán 7/10 pontot ér el, még jobban védi a számlapot az esetleges mechanikai sérülésektől. A modellekhez mellékelt speciális bőrszíjak az órát az Ön igényeihez és hangulatához igazíthatóvá és cserélhetővé teszik.

A Vostok Europe női karórák hivatalos viszonteladója - hivatalos üzlet - forgalmazó.

A Vostok Europe márkát kínáló Zegarownia.pl webáruházunk a márka hivatalos forgalmazója. Az üzletünkben vásárolt összes női Vostok Europe órára 2 év országos garanciát vállalunk, és az eredeti csomagolásban szállítjuk.