A Victrorinox márka már régóta diadalmaskodik az órapiacon - mind a tartósság, mind a pontosság tekintetében. A gyártó svájci modelljei már a nagy tartósság szimbólumává váltak, ami miatt a mindenekelőtt megkérdőjelezhetetlen minőséget kereső ügyfelek választása. A Victorinox karórák egyik különleges sorozata a Victorinox I.N.O.X vonal. Mitől olyan különleges?

olvass tovább

Victorinox I.N.O.X. Karórák

Nem találtunk a kiválasztásnak megfelelő termékeket.

Ha még az olyan szokatlan órák között is valami különlegeset keres, mint a Victorinox modellek, akkor a Victorinox INOX sorozat az Öné! Nézze meg ezeket a rendkívüli modelleket még ma, és rendelje meg őket, és akár már holnap az Ön háza előtt lehetnek!

Victorinox INOX órák - az igazi profik felszerelései

A Victorinox INOX karóra azoknak készült, akik nem félnek a veszélyes kalandoktól és az igényes körülményektől. A gyártás során felhasznált anyagoknak köszönhetően, mint például a rozsdamentes acél és a háromszoros fényvisszaverődésgátló bevonattal ellátott, csúcskategóriás zafírüveg, a kollekció órái a külső tényezőkkel szembeni ellenálló képességükről híresek. A teljes biztonságot több mint 130 teszt garantálja, amelyek bizonyítják, hogy a Victorinox INOX órák nem állnak ellen semmilyen viszontagságnak.

A tekintélyes Victorinox INOX Mechanical modell - az egyediségre vágyók számára

A Victorinox INOX órák egyik legérdekesebb alszériája a Victorinox INOX Mechanical, amelyet automata felhúzós szerkezet jellemez. Kétségtelenül nagyobb presztízsű, mint egy kvarcmű, mivel több munkát igényel az órásmester részéről, több alkatrészt és azok ügyes elrendezését, ami egyúttal növeli egy ilyen óra értékét. Működéséhez nincs szükség elemre - elég, ha viseli ezt az órát, hogy feltöltődjön.