Amikor a technológia találkozik a mágiával. Ismerd meg a Casio G-SHOCK Original League of Legends Special Editiont

G-SHOCK

Amikor a technológia találkozik a mágiával. Ismerd meg a Casio G-SHOCK Original League of Legends Special Editiont

Tamás Molnár

Szereti a luxusórákat, bálványozza az automatákat, és szenvedélyesen gyűjti őket. Ugyanakkor szorosan követi az órák világának minden hírét és eseményét. Magánéletében szenvedélyesen úszik és beutazza a világot.

27 október 2023

A Casio bejelentette legújabb együttműködését, miközben bemutatta az együttműködés eredményét. Ez egy olyan modell, amely biztosan tetszeni fog a világ egyik legnépszerűbb online játékának rajongóinak. Bemutatjuk a G-SHOCK Original League of Legends Special Editiont.

 
  • A Casio egy új G-SHOC modellt dob piacra, amelyet az ikonikus online játéknak, a League of Legendsnek szenteltek.
  • A Casio G-SHOCK Original League of Legends különleges kiadás egy napenergiával működő, multifunkcionális modell, amely részletekben gazdag, a népszerű játékra utaló utalásokkal.
  • A modell a Eorak.hu oldalon érhető el.
  • Az órákkal kapcsolatos további információkért látogasson el blogunkra.
 

A technológia és a varázslat találkozik a Casio G-SHOCK Original League of Legends különleges kiadás órában

A Casio órája teljes egészében fémből készült, és a League of Legends játék Runeterra világában oly fontos mágikus Hextech technológiát használja. A lünetta és a karkötő egy része ionikus technológiával készült. Először aranyból, majd feketéből, amelyet viszont részben eltávolítottak, hogy kopott és öregített hatást keltsenek. Az LCD kijelzőn és máshol (indexek feletti markerek, mutató) feltűnő kék elemek a mágia, a tudomány és a technológia hextech fúzióját hozzák a G-SHOCK világába.

 

Casio G-SHOCK Original League of Legends különleges kiadás

 

A Casio G-SHOCK Original League of Legends különleges kiadású GM-B2100LL-1AER óra gazdag a League of Legendsre utaló szimbólumokban. A karperec egyik láncszemére a Piltover címerét vésték, amely arra a városra utal, ahol a varázslatos Hextech technológiát létrehozták. A karperec másik láncszemét, a tok hátlapját és a karperec csatját viszont a League of Legends logója díszíti. Ezen kívül a Casio órát egy speciálisan kialakított dobozba csomagolják.

 

Casio G-SHOCK Original League of Legends különleges kiadás pudełko

 

Casio G-SHOCK Original League of Legends különleges kiadás - multifunkciós, napelemes, magas vízállósági osztályú.

A Casio G-SHOCK Original League of Legends különleges kiadás GM-B2100LL-1AER szürke-arany rozsdamentes acél borítással rendelkezik, amely ráadásul IP-bevonatú. A karperec is ugyanezzel a technológiával és anyaggal készült. A számlapon kijelző, elemjelző, valamint lumineszcens bevonat található a mutatókon és indexeken. Az egész számlapot két LED háttérvilágítással látja el, és ásványi üveg védi a sérülésektől.

 

Casio G-SHOCK Original League of Legends különleges kiadás dekiel

 

A modell funkciói között szerepel az 5 napi ébresztő, Bluetooth Smart, világidő, 12- és 24 órás formátum, mutatós mozgás funkció, automatikus naptár, rezgésállóság, okostelefon idő, ütésálló rendszer, stopperóra, időzítő, a hét napjainak megjelenítése különböző nyelveken vagy az elveszett telefon funkció. Az óra csavaros hátlappal rendelkezik, ami a 20 ATM vízállósági besorolással kombinálva lehetővé teszi a szabad úszást és búvárkodást aqualung nélkül. A modell a Tough Solar mechanikán alapul.

 

Casio G-SHOCK Original League of Legends különleges kiadás podświetlenie


Tamás Molnár

Szereti a luxusórákat, bálványozza az automatákat, és szenvedélyesen gyűjti őket. Ugyanakkor szorosan követi az órák világának minden hírét és eseményét. Magánéletében szenvedélyesen úszik és beutazza a világot.