G-SHOCK

G-SHOCK

Suunto

Suunto Vertical Week - versenyezz a legnagyobb magasságnövekedésért a Suunto sportalkalmazásokkal

21 március 2024
A Suunto Vertical Week a Suunto márka által évente megrendezett kezdeményezés, amely a sportolók és a szabadtéri sportok szerelmeseinek szól. Az esemény során a résztvevők két SuuntoPlus alkalmazás segítségével mérhetik össze tudásukat, hogy megmérkőzzenek a legsportosabb ország címéért: Vertical Week és Vertical Race.

Elpusztíthatatlan és megbízható - ezeket a szavakat felváltva használják a G-SHOCK esetében. A márka identitása, valamint a rajongók hűsége világméretű jelenség. Fedezze fel a G-SHOCK órák világát a hivatalos Watchard blogon.

Blog a G-SHOCK márkáról - vélemények, érdekességek, hírek

A G-SHOCK-ról szóló blog az órák véleményeinek, tesztjeinek és összehasonlításainak, valamint a legfrissebb híreknek és technológiai újításoknak nagyszerű forrása. Itt mindent megtalálsz, amit a G-SHOCK órák minden igazi rajongója a legjobban szeret.

A japán márka megbízható, átgondolt és mindenekelőtt szilárd termékeket kínál, amelyeket felhasználók milliói teszteltek világszerte. Látogasson el a G-SHOCK blogjára a Watchard.com-on, és maradjon naprakész!