Három exkluzív óra anyák napjára. Certina kiválasztja az idei ajándékokat

Híres

Három exkluzív óra anyák napjára. Certina kiválasztja az idei ajándékokat

Emma Takács

A női elegáns órák és ékszerek gyűjtése (és az ezekről szóló írások) mellett tanácsadói vállalkozását is vezeti. Vidám személyiség, aki mindig ott van, hogy tanácsot és segítséget nyújtson. Magánemberként anyuka és a finom sushi készítésének szerelmese.

15 május 2023

Idén az aranyra esett! A Certina bemutatta három újdonságát, amelyek remek ajándékötletet jelentenek anyák napjára. Az exkluzív újdonságok sora nem csak ezen a jeles napon fog örömet okozni - az órák a pipacsok életében minden fontos alkalomra társak lesznek. Mit kínál a svájci márka?

  • A Certina egy elismert svájci márka, amelyet a nők körében nagyon kedvelnek. Maga a márka választotta ki a 3 legjobb modellt ajándékba az anyáknak.
  • A javaslatok között szerepel a DS-8 óra gyöngyházszínű számlapjával, a DS Action fényes számlapú és 20 ATM vízállóságú óra, valamint a visszafogott, divatos DS-6.
  • Az órák mindegyike nagy pontosságú, tanúsítványokkal igazolt óraművel rendelkezik.
  • További információkért az órákról, látogasson el blogunkra

A klasszikusokat kedvelő anyukáknak - Certina DS-8 Lady

A Certina DS-8 Lady C033.051.33.33.118.00 finom kialakítása precíz teljesítményt és masszív kivitelezést biztosít. Nagyszerű azoknak az anyukáknak, akik szeretik, ha minden másodperc az ellenőrzésük alatt van, és ezt a kronometrikus pontosságú kvarcmű biztosítja. Ezt a szabadalmaztatott Precidrive™ technológiának köszönhetően éri el. Az óra megjelenése igazi klasszikus, sok feltűnő díszítéssel díszítve. A gyöngyházszínű számlap, a sárgaarany indexek és a PVD bevonat finom és időtállóvá teszi ezt az órát. A svájci szerkezet pazar belseje és a mindössze 27 milliméteres burkolatátmérő ellenére is masszív felépítés viszont hosszú élettartamot garantál. Az eredmény? Egy rendkívül elegáns, tartós és precíz óra az elkövetkező évekre.

Női óra Certina DS-8 Lady C033.051.33.118.00

A sportos-elegáns Certina DS Action Lady karóra

A DS Action sorozat híres a nagyon jó vízállósági teljesítményéről. Így a Certina DS Action Lady C032.951.33.361.00 egy olyan óra, amely 200 méteres vízállósággal rendelkezik. Dizájnja ötvözi a sportos felépítést és a magasan díszített részleteket. Olyan anyukák számára jelent lehetőséget, akik egy sportos-elegáns modellt keresnek, amely sokoldalú választás lesz, és számos stílushoz illeszkedik. A Certina óra pontosságát a COSC tanúsítvány igazolja. A sárgaaranyból készült PVD-bevonat és a fényes, éles indexekkel ellátott számlap hozzájárul a rendkívüli bájhoz. Maga az óra a 29 mm széles borításnak köszönhetően nagyon finoman mutat a csuklón.

Női óra Certina DS Action C032.951.33.361.00

Mindig divatos. Javaslat egy arany Certina DS-6 órára

Azok számára, akik egy igazi klasszikus arany órát keresnek ajándékba, a Certina egyik javaslata a Certina DS-6 Lady óra C039.251.33.367.00 Ez egy csillogó díszektől mentes modell, amelynek kialakítása tükrözi az iparág jelenlegi trendjeit. Ez egy olyan női karóra, amely kétségtelenül találó, exkluzív ajándék lesz. Precizitását a COSC tanúsítvány is megerősíti. A 316L rozsdamentes acélból készült szíj és a boríték PVD arany bevonattal van ellátva. Az óra burkolata nagyobb, mint elődeié - 35 mm-es. Ez azonban még mindig egy sokoldalú női méret, amely nagyon jól ül a csuklón. Érdekes hatást kelt a széles lünetta, amely extra mélységet ad az arany számlapnak.


Emma Takács

A női elegáns órák és ékszerek gyűjtése (és az ezekről szóló írások) mellett tanácsadói vállalkozását is vezeti. Vidám személyiség, aki mindig ott van, hogy tanácsot és segítséget nyújtson. Magánemberként anyuka és a finom sushi készítésének szerelmese.