A Certina DS Action órák egy sor rendkívüli modell, amelyek legalább 20 bar vízállósággal rendelkeznek. Ideálisak mind a szárazföldön, mind a vízben. A robusztus konstrukció és a kiváló minőségű anyagok garantálják a termékek megbízhatóságát és tartósságát. A DS Action sorozatú órák a hivatalos svájci óraellenőrző intézet, a Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres (COSC) által hitelesített kronométerrel rendelkeznek.

olvass tovább

Certina Ds Action Karórák

(33)

Legnépszerűbb elöl
 1. Bestseller
 2. Bestseller
 3. Bestseller
 4. Certina Aqua DS Action Férfi Karóra Certina Aqua DS Action Férfi Karóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  218 000 Ft

  Certina Aqua DS Action C032.851.11.047.00 (C0328511104700)

  Értékelés:
  100%
  Raktáron. Az árut ma elküldik
 5. Certina Aqua DS Action Férfi Karóra Certina Aqua DS Action Férfi Karóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  218 000 Ft

  Certina Aqua DS Action C032.851.11.057.02 (C0328511105702)

  Értékelés:
  100%
  Raktáron. Az árut ma elküldik
Legnépszerűbb elöl

A Certina DS Action órák teljes egészében Svájcban készülnek, így viselik a Swiss Made aláírást. A széles választékban férfi és női modellek egyaránt megtalálhatók, amelyek a legigényesebb vásárlók elvárásainak is megfelelnek. A DS Action modellek közül a Certina DS Action Diver Sea Turtle Conservacy külön figyelmet érdemel. Ez a modell a márka aggodalmát és elkötelezettségét fejezi ki a tengeri teknősök és élőhelyeik védelme iránt.

Certina DS Action órák - egy búvárhoz méltó búvár!

A Certina márka híres a precizitásról, a megbízhatóságról és az innovációról. A férfi Certina DS Action Diver órák praktikus, állítható karpánttal vannak ellátva. Két gombnak köszönhetően a csat néhány milliméterrel meghosszabbítható. Ez lehetővé teszi, hogy az órát közvetlenül a szivacsra helyezzük. Ez egyúttal a kissé izmosabb csuklóval rendelkező uraknak is kedvez. A DS Action Diver modell vízállóságát háromórás merülés során teszteltük. A termék megfelelt az ISO 6425 szabvány szigorú követelményeinek, így kiérdemelte a búvárminősítést. A DS Action órák időtálló és elegáns dizájnja, elegáns irodai megjelenésre is alkalmassá teszi őket.

Certina DS Action órák - a nők szeretik a gyémántokat

A DS Action órák női kiadása a Precidrive™ kvarcmű pontosságát ötvözi a prémium anyagok ékszerkészítésével és luxusával. A különböző modellek számlapjait Top Wesselton gyémántok díszítik, amelyek egyedi színűek, így a csukló minden egyes mozdulatánál gyönyörűen visszatükrözik a fényt. Egyes modellek számlapja gyöngyházból készült. Ez egy egyedülálló, ugyanakkor rendkívül finom anyag. Minden óra egyedi, hiszen nincs két egyforma darab. A Certina DS Action Lady sportos arccal és egy igazi búvárhoz méltó, 30 bar vízállósággal is rendelkezik. Az indexek és a mutatók egyaránt Super-LumiNova® bevonattal vannak ellátva. Ennek köszönhetően az idő könnyen leolvasható, még olyan helyen is, ahol kevés a fény.