Az új G-Shock Mudman félelmetesen ellenáll az extrém sárnak és pornak

G-SHOCK

Az új G-Shock Mudman félelmetesen ellenáll az extrém sárnak és pornak

Tamás Molnár

Szereti a luxusórákat, bálványozza az automatákat, és szenvedélyesen gyűjti őket. Ugyanakkor szorosan követi az órák világának minden hírét és eseményét. Magánéletében szenvedélyesen úszik és beutazza a világot.

21 augusztus 2023

A G-SHOCK olyan órák, amelyeket zord környezetben való használatra terveztek. A tervezés folyamatos finomítása olyan órákat eredményezett, amelyek speciálisan a különleges veszélyekkel szembeni védelemre specializálódtak. Ilyen például a Frogman, amely ellenáll a szélsőséges víznyomásnak, a Gulfman, amelynek titán alkatrészei még sós vízben sem oxidálódnak, vagy a Gausmann, amely ellenáll a mágneses mezőknek. Ma bemutatjuk a Mudman sorozat legújabb modelljét, amely ellenáll a sárnak és pornak. A nagyméretű gomboknak köszönhetően könnyedén hozzáférhet a további funkciókhoz, még kesztyűben is.

  • Az új G-SHOCK Mudmaster modell bekerült az exkluzív G-SHOCK Master Of G kollekcióba.
  • Az óra tökéletesen védett az olyan negatív hatásoktól, mint a por és a sár.
  • A modell számos erőteljes funkcióval rendelkezik, amelyek segítik a működést extrém körülmények között is.
  • Tudjonmeg többet az órákról a blogunkon.

G-SHOCK Mudman GW-9500 - kivételes minőség és megbízhatóság minden körülmények között.

A G-SHOCK Mudman GW-9500 a széleskörű funkcionalitásnak és a kiváló építési minőségnek köszönhetően került be az exkluzív G-Shock Master Of G kollekcióba. Ez a modell meglehetősen nagy, 56,7 mm x 52,7 mm x 14,8 mm méretű. Ennek ellenére az ergonomikus és jól átgondolt kialakításnak köszönhetően nem korlátozza a csukló mozgását, és kényelmesen ül a csuklón. A szíj és a burkolat közötti betétek további védelmet nyújtanak az órának, megakadályozva a sár felhalmozódását a nehezen hozzáférhető helyeken. Az ilyen védelem hiánya kellemetlenséget okozhat, szélsőséges esetben pedig horzsolásokhoz vagy vágásokhoz vezethet. A G-SHOCK Mudman GW-9500 burkolata és szíja biomasszából készült, olyan természetes és megújuló nyersanyagokból, mint a ricinusolaj vagy a kukorica. A burkolat belső magja a Carbon Core Guard technológiát használja, tehát szénszálakat használnak az anyag szilárdságának javítása és súlyának csökkentése érdekében.

g-shock mudman a csuklóján

A G-SHOCK Mudman GW-9500 kiegészítő funkcióinak sokasága

A G-Shock órák kiterjedt kiegészítő funkcióit a 3553-as modul kvarcmechanizmusa biztosítja. Az egyik legfejlettebb funkció a Multi Band 6. Ez egy időmintás rádiójel-vevő, amelyet a világ különböző részein található mind a hat polgári adóállomás sugároz. További fejlett funkciók közé tartozik a hármas érzékelő, amely támogatja a barométert, a hőmérőt, a magasságmérőt, a digitális iránytűt és a Tough Solar. Ez egy olyan rendszer, amely lehetővé teszi, hogy az óra napenergiával működjön a számlapon található fotovoltaikus panelek segítségével. A modell egy erőteljes háttérvilágítási rendszerrel is rendelkezik - a Super Illuminatorral. Ez lehetővé teszi, hogy a kijelzőn megjelenített összes adatot még teljes sötétségben is leolvashassa.

g-shock mudman a terepen

A kijelző kialakításánál érdekes megoldást alkalmaztak. Két egymásra helyezett folyadékkristályos panel rétegből áll. Ennek a megoldásnak köszönhetően egyszerre lehet megjeleníteni az időt vagy bármely más, aktuálisan beállított üzemmódot és az iránytűjelzést. Ez időmegtakarítást és sokkal egyszerűbb kezelést jelent, ami szélsőséges helyzetekben kulcsfontosságú lehet. Ahogy az egy G-SHOCK-hoz illik, a Mudman GW-9500 20 ATM vízállósági besorolással rendelkezik, lehetővé téve az úszást és a búvárkodást. A kijelzőt ásványi üveg védi a szivárgástól. Az ásványi üveg nem olyan kemény, mint a zafírüveg, de rugalmasabb. Ennek eredményeképpen az üveg kemény ütések esetén karcolódhat, de sokkal kisebb a kockázata annak, hogy összetörik és a tok kiborul. A tok hátlapja rozsdamentes acélból készült, és a Mudman sorozat jellegzetes jelét, a vakondot ábrázolja.

a g-shock mudman három színváltozata

A minden ellenálló G-SHOCK Mudman GW-9500 - ideális extrém expedíciókhoz

Az új Mudman GW-9500-ba beépített kiegészítő funkciók kiemelkedő ellenállást biztosítanak a porral, szennyeződéssel és sárral szemben. Ideális társ a sportolók és az extrém expedíciókban résztvevők számára a Föld bármely pontján, valamint a legkeményebb szakmákban dolgozók számára. Ez a rendkívül strapabíró óra, ellenálló képességének és fejlett funkcióinak köszönhetően olyan helyeken is megállja a helyét, ahol mások kudarcot vallanának.


Tamás Molnár

Szereti a luxusórákat, bálványozza az automatákat, és szenvedélyesen gyűjti őket. Ugyanakkor szorosan követi az órák világának minden hírét és eseményét. Magánéletében szenvedélyesen úszik és beutazza a világot.