Az Armitron márka óráinak tervezésekor a változatosságot és az órák minden egyes vásárlóra szabását helyezte előtérbe. A sportórák széles választékának köszönhetően minden hölgy biztosan megtalálja a számára tökéletes modellt, amely nemcsak pontos időmérő óraként, hanem sportruházatának tökéletes kiegészítőjeként is hosszú éveken át szolgálja majd.

olvass tovább

Női Armitron Karórák

Nem találtunk a kiválasztásnak megfelelő termékeket.

A női Armitron órák választása a tökéletes módja annak, hogy ne csak egy precíz óramodellre tegyen szert, hanem egy stílusos kiegészítője legyen sportos vagy alkalmi öltözékének. Alkalmi megjelenésük nagyszerűen fog működni minden olyan hölgy számára, akinek szüksége van egy nagyszerű órára bármilyen alkalomra.

Az Armitron női karórák dinamikus kialakítása

Az Armitron női karórákat a gyártó által használt minták és színek széles választéka jellemzi. Az óra számos választási lehetősége lehetővé teszi, hogy tökéletesen illeszkedjen bármilyen öltözékhez. A gyártó nagyon dinamikus megjelenésű, széles, erősen díszített kompozit borítékkal ellátott női órák modelljeit készítette el kínálatában, amely nemcsak az óra belsejét védi, hanem fantasztikus, sportos megjelenést is biztosít. A dinamikus dizájn, amelyet különösen a számos fül, mind magán a burkolaton, mind a lünettán található füles jellemez, lehetővé teszi az Armitron női karórák számára, hogy a legnépszerűbb sportmodellek sorába lépjenek, mivel a hasonló megjelenést minden jelentős sportóra átveszi.

Armitron női órák, a tökéletes sportos stílus

Az Armitron óramárka azonban nem kizárólag az ilyen dinamikus karakterű modellekre koncentrált, hiszen nem minden női viselő szereti a hasonló stílust. Ezért kissé lágyabb kialakítású órákat hozott létre - az Armitron Sport női órák sorozatában olyan modellek is szerepelnek, amelyek kompozit burkolata simább textúrájú, a legtöbb fül nélkül, és tompa, kissé pasztellszínekben készülnek. Az érdekesebb darabok közé tartoznak a téglalap alakú burkolattal és nagy, könnyen leolvasható kijelzővel rendelkező modellek, amelyek a sportos stíluson kívül is ideálisak.

Kiváló minőség és szükséges funkciók minden Armitron női órában

A legtöbb Armitron női karóra modell digitális kijelzőt használ, amely lehetővé teszi a stopperóra funkció aktiválását köridővel, időmérővel vagy naptárral. Ezenkívül az intenzív háttérvilágításnak köszönhetően ezek az órák még éjszaka is ideálisak. Azok számára, akik a klasszikus analóg modelleket kedvelik, a márka olyan darabokat is készített, amelyeknek a számlapján mutató van. Az órák kis mérete ideális a vékony csuklójú felhasználók számára, a szíjak pedig puha anyagból készültek a kivételes viselési kényelem érdekében.

Minden Armitron női karóra precíz kvarcművel rendelkezik, ami rendkívül hosszú üzemidőt tesz lehetővé - mindez a rendszert működtető nagy teljesítményű akkumulátornak köszönhetően. Fontos előnye továbbá, hogy nem igényel beavatkozást a viselőjétől, így nem kell aggódnia az óra felhúzása vagy újbóli beállítása miatt.