Velencei elegancia és sportos szellem - az első regattaóra a Venezianicótól

Venezianico

Velencei elegancia és sportos szellem - az első regattaóra a Venezianicótól

Tamás Molnár

Szereti a luxusórákat, bálványozza az automatákat, és szenvedélyesen gyűjti őket. Ugyanakkor szorosan követi az órák világának minden hírét és eseményét. Magánéletében szenvedélyesen úszik és beutazza a világot.

05 január 2024

A Venezianico egy fiatal, olasz származású márka, amelynek alapelve, hogy olyan órákat hozzon létre, amelyek az olasz kézművességet és a különleges mechanikus forgórészekkel működő megbízható automata szerkezetet ötvözik. A gyártó most egy új búvármodellt mutatott be, amelyet úgy terveztek, hogy ellenálljon a nagy terhelésnek. Ez különösen alkalmassá teszi a vízi sportokat űzők számára.

Venezianico Yach Club Venezia Limited Edition - a márka első regattaórája

AVenezianico Yach Club Venezia Limited Edition NEREIDE-YACHTCLUB az első regattaóra a Venezianico manufaktúrától. Ez egy 200 darabra limitált kiadás, amelyet a Venice Hospitality Challenge-re készítettek, a világ egyetlen olyan regattájára, amely teljes egészében a város belső vizein zajlik. A gyártó tudatában annak, hogy az idő és a pontosság elengedhetetlen a mély vizeken, az órát olyan lünettával látta el, amely lehetővé teszi a vitorlázók számára, hogy az időt szinkronizálják a regatta rajtjelével.

Venezianico Yach Club Venezia Limited Edition számlap és lünetta

Az elegancia és a kaland hatékony kombinációja - a Venezianico óra a vitorlázás szerelmeseinek.

A velencei tengerészeti hagyományok ünneplése, a modell dizájnját a vitorlázás és a város időtlen eleganciája ihlette. A kifinomult dizájn a regatta sportos jellegével és élénk színeivel kombinálva ragadja meg az egyedi hangulatot. Nemcsak a gyönyörű formák és színek, hanem a legapróbb részletekre fordított figyelem is az, ami az órát nem csupán divatos hangsúlyossá teszi, hanem a sportos szellem és az elegáns karakter egyedülálló kombinációjává.

A Yacht Club Venezia mindig is az osztály, a hagyomány és a mesteri tudás szimbóluma volt a versenyzés világában. A Venezianico Yach Club Venezia Limited Edition óra tökéletesen illeszkedik ebbe a sajátosságba. Az órát búvárkodásra tervezték, és a vízi környezetben való robusztussága és pontossága jellemzi. E két tulajdonság kombinációjának eredménye egy olyan időmérő, amelynek minden ígérete megvan arra, hogy az elegancia és a kaland ikonjává váljon minden vitorlázás szerelmese számára.

Venezianico Yach Club Venezia Limited Edition a csuklón

A Venezianico Yach Club Venezia Limited Edition órát alkotó legmagasabb minőségű alkatrészek.

Milyen alkatrészek alkotják ezt a Venezianico limitált kiadású modellt? A kerek borítás 316L rozsdamentes acélból készült, ezüstszínű. A már említett forgó volfrám lünetta található rajta. Ez az emberiség által ismert legkeményebb és legellenállóbb fém. Olvadáspontja 3400 Celsius-fok, így ez a leghőállóbb fém. Kopásállósága ugyanilyen lenyűgöző - a volfrám nem hajlamos a karcolódásra, ami azt jelenti, hogy évekig megőrzi változatlan fizikai tulajdonságait és esztétikai vonzerejét.

Venezianico Yach Club Venezia Limited Edition lünetta

Az óra burkolatába ágyazva egy kék színű, napsugaras vágással díszített számlap található. Ezt egészíti ki a havi dátum, valamint a BGW9 Super-LumiNova® bevonattal ellátott lineáris indexek és mutatók. A számlapot tükröződésmentesített zafírkristályüveg védi a sérülésektől. A boríték alján viszont egy csavaros hátlap található, amelyet a Yacht Club Venezia logóját ábrázoló gravírozás díszít . Minden modell egyedileg számozott, egyedi sorozatszámmal, amely szintén a tokfedélen található. Az óra vízállósága 20 ATM. Az általános designt kék színű gumiszíj egészíti ki. A Venezianico Yach Club Venezia Limited Edition alapja a Sellita SW200-1 svájci automata óramű, amely 26 ékköves, 41 órás járástartalékkal rendelkezik.

Venezianico Yach Club Venezia Limited Edition fedél


Tamás Molnár

Szereti a luxusórákat, bálványozza az automatákat, és szenvedélyesen gyűjti őket. Ugyanakkor szorosan követi az órák világának minden hírét és eseményét. Magánéletében szenvedélyesen úszik és beutazza a világot.