Velencei dekoratív örökség az új Venezianico Nereide Avventurina órában

Híres

Velencei dekoratív örökség az új Venezianico Nereide Avventurina órában

Tamás Molnár

Szereti a luxusórákat, bálványozza az automatákat, és szenvedélyesen gyűjti őket. Ugyanakkor szorosan követi az órák világának minden hírét és eseményét. Magánéletében szenvedélyesen úszik és beutazza a világot.

16 május 2023

Az olasz Venezianico márka az utóbbi időben mindig is meglepetést okozott, különösen a dekorációs módszerek terén. A manufaktúra kísérletezik, miközben megőrzi DNS-ét - az olasz örökséget. Ha tehát hiányoznak a gyűjteményedből a mindennapi viseletre alkalmas, nem feltűnő órák, mindenképpen nézd meg a Venezianico újdonságát, az aventurin üvegórát.

  • A Venezianico Avventurina premierjének számlapja, a dekoratív üveggel, amely csillogó fémrészecskékre hasonlít.
  • Az óra nagyon jó kidolgozású, többek között volfrám, zafírüveg, Swiss Made kaliber és 316L acél.
  • A Venezianico Nereide Avventurina megvásárolható lesz üzletünkben. Nyugodtan állítson be elérhetőségi értesítést a termékkártyán.
  • Az órákkal kapcsolatos további információkért látogasson el blogunkra

Venezianico a díszítés mestere. A Nereide kollekció új tagja

A márka egyik közelmúltbeli bevezetése volt a Venezianico Nereide Tungsteno Madreperla karóra, amelynek számlapját sötét olajszínű gyöngyházdíszítéssel díszítették. Pillanatokkal korábban a márka egy olyan órát is bemutatott, amely a világ legsötétebb számlapjával rendelkezik - a Venezianico Ultrablack órát Musou Black™ akrilfestékkel. Ezúttal a Venezianico Nereide Avventurina óra mutatkozott be, amelynek számlapja aventurin üvegből készült. Ez egy olyan díszüvegfajta, amely finom, fényes fémrészecskéket, általában rezet vagy krómot tartalmaz. Ezt az üveget velencei alkimisták találták fel a 17. században, és hamarosan az ékszerkészítésben használt népszerű anyaggá vált. Az aventurin üveg jellegzetessége a szikrázó, csillogó megjelenés, amely az olyan természetes ásványokra emlékeztet, mint az aventurin vagy a napkő.

Az óra hamarosan megvásárolható lesz a Eorak.hu weboldalán.
Venezianico Nerede órák Nereide-Avventurina aventurin üveggel

Szokás szerint szolidan készült. Fedezze fel a Venezianico Avventurina jellemzőit

A márka nagy figyelmet fordít a kivitelezésre. Ezért a robusztus, kiváló minőségű alkatrészek, köztük a zafírüveg és a volfrámból készült lünetta. Ez egy búvár típusú óra, vízállósági besorolása 20 ATM. A gyártók a használhatóságot a célhoz igazították, így a már említett lünetta forgatható, 120 kattintással, a számlapon pedig könnyen olvasható jelölések találhatók a BGW9 Super-LumiNova® háttérvilágítással együtt. Maga az óra a Venezianico Nereide kollekcióhoz tartozik, és a vonal jellegzetes méreteivel, azaz 42 milliméteres borítással rendelkezik. Érdemes megemlíteni azt is, hogy a Venezianico mindig minőségi, jól ismert automata szerkezeteket használ óráiban. A Venezianico Nereide Avventurina órát a svájci Sellita SW200-1 kaliber hajtja. A Nereide Ultraleggero például, amelynek mechanikája kitett, egy japán Seiko NH70A werkkel rendelkezik. Ha tehát egy óra vásárlásakor fontos a szakmaiság, akkor a Venezianico jó választás lesz.

Venezianico Avventurina óra fénypontja


Tamás Molnár

Szereti a luxusórákat, bálványozza az automatákat, és szenvedélyesen gyűjti őket. Ugyanakkor szorosan követi az órák világának minden hírét és eseményét. Magánéletében szenvedélyesen úszik és beutazza a világot.