Újdonságok a Suuntótól - új színek a Race sorozatú órákhoz és a Sonic fejhallgatókhoz

Suunto

Újdonságok a Suuntótól - új színek a Race sorozatú órákhoz és a Sonic fejhallgatókhoz

Tamás Molnár

Szereti a luxusórákat, bálványozza az automatákat, és szenvedélyesen gyűjti őket. Ugyanakkor szorosan követi az órák világának minden hírét és eseményét. Magánéletében szenvedélyesen úszik és beutazza a világot.

25 január 2024

A finn Suunto okosórák gyártója új modelleket mutatott be a népszerű Race sorozatból. A márka ezúttal a színbeli sokszínűségre törekszik. A Suunto Race órák három új színváltozatban kaphatók. Ez azonban nem minden újdonság a gyártótól. A Suunto Sonic csontvezetéses fejhallgatónak is megvolt a premierje.

 
 

Suunto Race három új színváltozatban

A Suunto Race termékcsalád új színváltozatokkal bővült. Ezek közé tartozik a Midnight (SS050930000), a Birch (SS050931000) és az Amethyst (SS050933000) színek. A Midnight és a Birch rozsdamentes acélból, míg az Amethyst titánból készült változatok. Az órák nagy felbontású AMOLED képernyőkkel, több mint 95 sportmóddal, offline térképekkel vagy fejlett edzésadatokkal rendelkeznek. A Suunto Race egy komplett sportóra, amellyel felkészülhetünk az edzésekre vagy versenyekre. Az óra betekintést nyújt a regenerálódási folyamatba is.

 

suunto race éjfél

 

A Suunto Race világos kijelzője és forradalmi digitális koronája.

A Suunto Race órák világos, 1,43 hüvelykes érintőképernyős kijelzővel rendelkeznek, amely biztosítja, hogy a megjelenített tartalom gyorsan leolvasható legyen, még napfényben is. Az oldalán található digitális korona kényelmet és könnyű menüvezérlést biztosít. A Suunto Race katonai szabványok szerint tesztelt, így tökéletes társ a legnehezebb körülmények között is.

 

suunto verseny nyírfa

 

A Suunto Race hosszú akkumulátor élettartama

Az akkumulátor élettartama a tiszta AMOLED kijelző használata esetén kivételesen hosszú. A Performance akkumulátor üzemmód kiválasztásával akár 40 órán keresztül is edzhet. A Tour üzemmód viszont további órákig élvezheti a GPS-követést, és akár 5 napig is használhatja az órát. A Suunto Race lehetővé teszi az edzések hatásainak nyomon követését is. Az okosóra személyre szabott visszajelzést ad az edzés terheléséről, a haladásról és a regenerálódásról a pulzusszám-változékonyság (HRV) alapján kiszámítva. A Suunto Race elegáns dizájnnal, valamint edzésfunkciókkal és a mindennapi helyzetek támogatásával rendelkezik. A 24/7 aktivitás- és pulzusszám-ellenőrzéstől kezdve az intelligens értesítések és riasztások küldéséig.

 

suunto race titánium ametiszt

 

Zenével dúsított edzések a Suunto Sonic fejhallgatóval

A Suunto új fejhallgatója nyitott fülű kialakítással rendelkezik, amely a csontvezetés révén kiváló hangminőséget biztosít. Ez a kialakítás lehetővé teszi, hogy a sportolást a forgalom teljes tudatosságával kombinálja. Ennek eredményeképpen a körülötted lévő hangokat és a kedvenc zenéidet is hallhatod. A hagyományos fülhallgatóval ellentétben a Suunto Sonic az állkapocscsonton nyugszik, és nyitva hagyja a hallójáratot, anélkül, hogy elvágná a természet vagy a forgalom hangjait.

 

suunto sonic fekete

 

Ez a fejhallgató könnyű, kényelmes kialakítással és újonnan tervezett jelátalakítóval rendelkezik. Ez nagyobb érzékenységet, fokozott basszust és csökkentett hangszivárgást biztosít. Az IP55 vízállóság lehetővé teszi, hogy meleg, hideg és esős időben is edzhessen. A fejhallgató egy teljes, 60 perces feltöltése akár 10 órás használatot biztosít. Míg a lemerült fejhallgató 10 perces töltése 3 óra lejátszást biztosít. A Suunto Sonic Lime (SS050947000) és fekete (SS050946000) színben kapható.

 

suunto sonic lime


Tamás Molnár

Szereti a luxusórákat, bálványozza az automatákat, és szenvedélyesen gyűjti őket. Ugyanakkor szorosan követi az órák világának minden hírét és eseményét. Magánéletében szenvedélyesen úszik és beutazza a világot.