Tisztelgés a mindennapi élet hősei előtt - a Luminox Pacific Diver 3120 "Thank You for Your Service" óra

Luminox

Tisztelgés a mindennapi élet hősei előtt - a Luminox Pacific Diver 3120 "Thank You for Your Service" óra

Ádám Farkas

Egy állandóan mozgásban lévő ember. Ha éppen nem próbál ki valami új sportot, akkor valószínűleg úton van, hogy elkapjon egy stoppost Spanyolországba. Az okosórák és a high-tech órák szerelmese.

04 szeptember 2023

A Luminox egy nemzetközileg elismert márka, amely olyan órákat készít, amelyeket szélsőséges körülmények között való működésre terveztek. Emiatt tartósságuk és a kiváló minőségű anyagok használata jellemzi őket. Mindezt azért, hogy az órákat többek között a hadsereg és más mentőszolgálatok is használhassák. Szeptemberben a márka bemutatta a Pacific Diver 3120 modell új, korlátozott példányszámú kiadását.

Luminox Pacific Diver Thank You For Your Service SET limitált kiadás - egy óra, amely tiszteleg a másokat szolgáló emberek előtt.

Szeptember 1-jén a Luminox bemutatta a Luminox Pacific Diver Thank You For Your Service SET limitált kiadás új, 1000 darabra limitált modelljét. A modellt azért hozták létre, hogy tisztelettel és tisztelettel adózzon azok előtt, akik szakmai munkájukkal vagy önkéntes munkájukkal nap mint nap másokat szolgálnak, ami személyes áldozattal jár, és gyakran a saját életük kockáztatásával jár. Az óra tiszteleg az orvosok, ápolók, tanárok, rendőrök, tűzoltók és sok más önzetlen szakma előtt, amelyek mindenki életében fontosak. Az óra lila szíjjal van ellátva, mivel ez a szín a háborúban elesettek vérét szimbolizálja, és a lila színt hagyományosan a különböző közszolgálatban dolgozókhoz társítják.

Luminox Pacific Diver Thank You For Your Service SET limitált kiadás

Az egyedülálló Pacific Diver 3120 Thank You for Your Service XS.3121.BO.TY.SET - megbízhatóság és funkcionalitás, ahogy az a Luminoxhoz illik.

A Pacific Diver3120 "Thank You for Your Service" XS.3121.BO.TY.SET 44 mm-es, fekete acél borítással rendelkezik. CARBONOX™ anyagból készült egyirányú forgólünettel rendelkezik. A fekete számlapon 2 arab számjegy és 9 lineáris index található. A 3 óránál található a hétköznap dátumszámláló. Az 1 és 4 óra közötti ívben egy lila "Köszönjük a szolgálatot" felirat található.

Luminox Pacific Diver Thank You For Your Service SET limitált kiadás napis na tarczy

Mint a Luminox órák összes többi számlapja, ez is a Luminox fénytechnológiás trícium megvilágítással készült, hogy bármilyen fényviszonyok között akár 25 éven át kiváló láthatóságot biztosítson egy pillantással. Mind az indexek, mind a mutatók megvilágítottak. A számlapot tükröződésmentesített zafírüveg védi a sérülésektől. Az óra szíve a Ronda 515 svájci kvarcmű. A modell csavarozott koronával és csavarozott hátlappal rendelkezik, amely 20 ATM vízállósági besorolással lehetővé teszi az úszást és a búvárkodást az óra eltávolítása nélkül. A lila szíj mellett egy fekete gumiszíj is jár a készlethez.

Luminox Pacific Diver Thank You For Your Service SET limitált


Ádám Farkas

Egy állandóan mozgásban lévő ember. Ha éppen nem próbál ki valami új sportot, akkor valószínűleg úton van, hogy elkapjon egy stoppost Spanyolországba. Az okosórák és a high-tech órák szerelmese.