Tissot T-Race MotoGP™ - a különleges kollekció következő darabja

Híres

Tissot T-Race MotoGP™ - a különleges kollekció következő darabja

Ádám Farkas

Egy állandóan mozgásban lévő ember. Ha éppen nem próbál ki valami új sportot, akkor valószínűleg úton van, hogy elkapjon egy stoppost Spanyolországba. Az okosórák és a high-tech órák szerelmese.

19 április 2023

A svájci Tissot több mint két évtizede a legfontosabb motorkerékpárverseny-sorozat, a MotoGP™ hivatalos partnere és időmérője. A pontosság itt kulcsfontosságú, és a pontos mérések elengedhetetlenek a bajnoki címek elnyeréséhez. A Tissot a motorkerékpárverseny-sorozattal való folyamatos partnerség megünneplésére és támogatására folytatja a hagyományt, hogy a nagy múltú T-Race kollekció részeként limitált kiadású órákat készít.

  • A designt a motorkerékpár sebességmérője és kormánya ihlette. A régóta tartó együttműködést az óra hátlapján található gravírozás emeli ki.
  • A termék jellemzője a kibővített kronográf, 1/10 másodperces pontossággal. SPLIT és ADD funkciókkal rendelkezik. Ezenkívül rendelkezik egy EOL funkcióval is.
  • A Tissot T-Race MotoGP™ óra limitált darabszámban, 8000 darabra készül. Weboldalunkon 3500 fontért kapható.
  • Az órákkal kapcsolatos további információkért látogasson el blogunkra.

3 Tissot T-Race MotoGP™ óra

A MotoGP™ világa szilárdan beágyazódott a Tissot márka DNS-ébe. Ez lehetőséget ad a motorozás szerelmeseinek, hogy olyan órákat viseljenek a csuklójukon, amelyek megfelelnek az érdeklődési körüknek. A kollekcióban már megjelent a Tissot T-Race MotoGP T141.417.11.057.00, vagy a dinamikus, sportos dizájnnal rendelkező Tissot T115.427.27.057.00. A keretek féktárcsákra, a gombok pedig lábtartókra vagy kormánykerékre emlékeztetnek. A svájci márka újdonsága a Tissot T-Race MotoGP Chronograph 2023 Limited Edition T141.417.37.057.01, amely 8.000 darabra van limitálva.

Tissot T-Race MotoGP karóra borító T141.417.37.057.01

Ahol az idő számít. A Tissot T-Race MotoGP™ gazdag funkcionalitásával.

A Tissot T-Race MotoGP Chrono Limited Edition modell igen széleskörű funkcionalitást kínál érdekes dizájnba foglalva. A svájci ETA G10.212 kronográf funkcióval ellátott kvarcmű svájci ETA G10.212 óra többféle módon is lehetővé teszi az időmérés működtetését. Az óra 30 perces és 1/10 másodperces számlálóval rendelkezik. Fel van szerelve SPLIT-TIME funkcióval, amely a közbenső idő leolvasására szolgál, miközben a stopperóra továbbra is méri az időt. ADD-TIME funkció is rendelkezésre áll az egymást követő események időtartamának mérésére a közbenső idők visszaállítása nélkül. Minden egyes egymást követő mért időszegmens hozzáadódik az előzőhöz. Az óra EOL funkciója értesíti Önt, ha az elemet ki kell cserélni. A Tissot T-Race MotoGP™ T141.417.37.057.01 karóra a hónap napjának dátumával és tachimetrikus skálával is rendelkezik.

Tissot T-Race MotoGP óra T141.417.37.057.01 a csuklóján

MotoGP™ ihlette dizájn

Magának a kronográfnak a kialakítását egy motorkerékpár sebességmérője, a gombokat pedig egy motorkerékpár kormánya ihlette. Az uralkodó színek a fekete és a piros, a számlap számozásában pedig a fehér színnel. Az élénkpiros elemek és a szíj sportos jelleget kölcsönöz az órának, emlékeztetve minket az izgalmas versenyhez társuló sebességre. Az óragyártásban értékes anyagok kerültek felhasználásra, többek között rozsdamentes acél, amelyet ráadásul fekete PVD bevonattal láttak el. A számlapot fényvisszaverődésgátló bevonattal ellátott zafírüveg védi, ami megkönnyíti az olvasást erős napfényben. A kényelemről a szabványos csatban végződő műanyag szíj gondoskodik.

Tissot T-Race MotoGP™ 2023, gyűjtői gravírozással és sisak alakú dobozzal

A régóta fennálló partnerséget hangsúlyozza az óra hátlapján található gravírozás, amely a MotoGP™ logót ábrázolja a Tissot 1853 logójával együtt, amelyet a "Official Timekeeper" (hivatalos időmérő) felirat koronáz. A központi díszítések az óra információit veszik körül, beleértve a 10 ATM vízállóságot, illetve a korlátozási számot. Az óra egy különleges, motoros sisak formájú tokban kerül forgalomba, amely büszkén képviseli a motorversenyzés világát minden MotoGP™ rajongó polcán.

Sisakcsomag Tissot MotoGP órához T141.417.37.057.01

Ádám Farkas

Egy állandóan mozgásban lévő ember. Ha éppen nem próbál ki valami új sportot, akkor valószínűleg úton van, hogy elkapjon egy stoppost Spanyolországba. Az okosórák és a high-tech órák szerelmese.