#tide Certina. Fenntarthatóság az új DS-2 kollekcióban

Híres

#tide Certina. Fenntarthatóság az új DS-2 kollekcióban

Agnieszka Kruk

Najlepiej odnajduje się w zegarkach premium. Stoi na straży nowości z branży zegarmistrzowskiej. Poza pracą miłośniczka wystaw sztuki, spontanicznych podróży i sportu. Uwielbia uczyć się nowych rzeczy, obecnie w wolnych chwilach praktykuje webdesign.

03 március 2023

A Certina egyike azoknak a svájci márkáknak, amelyek a gyártás során a fenntarthatóságot célzó elveket valósítják meg. Új kollekciója esetében ökológiai megoldásokhoz nyúlt, az ökotermékeket a #tide ocean material logóval jelöli. Mit jelent ez a partnerség a gyakorlatban? Nézze meg a kínálatunkban szereplő újdonságokat - a Certina DS-2 Turning Bezel és DS Action Diver órákat.

  • A Certina támogatja a környezetet azáltal, hogy újrahasznosított szíjakat használ fel.
  • Az újdonságok között megtalálhatók a DS rendszerrel, a Powermatic 80 vernierrel és a Nivachron® rugóval ellátott órák.
  • Hamarosan egy teljesen fekete Certina óra is megjelenik üzletünkben.
  • Azórákkal kapcsolatos további információkért látogasson el blogunkra.

Certina #tide ocean material®

A Certina nemrég mutatta be új kollekcióját, amelyet a #tide logó kísér egyes termékeken. Mit jelent ez? A márka üzenete, hogy a jelöléssel ellátott termékeken a partnerei, a #tide ocean material® cég által készített szíjak találhatók. Az említett vállalat a kelet-svájci OST Alkalmazott Tudományok Egyetemének tudósaival együttműködve kifejlesztett egy módszert a műanyaghulladék feldolgozására. A mechanikai újrahasznosítás lehetővé teszi, hogy az óceánokból visszanyert műanyagot teljesen használható és robusztus textilpántokká alakítsák át. A Certina , mint #tide partner, ezeket a textilszíjakat használta fel, a bevétel egy részét pedig a Sea Turtle Conservancy (Tengeri Teknősök Védelmének) adományozza, amelyet a márka már évek óta támogat.

3 új óra a Certina DS-2 Turning Bezel kollekcióban

A Certina DS-2 Turning Bezel kollekcióban az 1960-as években a robusztus konstrukcióra vonatkozóan felállított szabványokat kortárs alkalmazások kísérik. Miközben a stílus változatlan marad, a belső tér innovatív megoldásokat rejt, többek között a Swatch Group által kifejlesztett ETA Powermatic 80.611 kronográf szerkezetet 80 órás járástartalékkal és antimágneses Nivachron® rugóval. Az új DS-2 Turning Bezel kollekció három modellt tartalmaz - acél karpánttal ellátott órák további cserélhető szíjakkal C024.607.11.081.02 és C024.607.11.041.02 és a Certina zászlóshajó órája C024.607.48.051.10 DS-2 Turning Bezel Sea Turtle Conservancy #tide szíjjal. Hamarosan mindegyiket megtalálja a Watchroom kínálatában.

Certina DS-2 óra C024.607.48.051.10 csuklóra szerelve

A kollekcióban hordó alakú borítású órákat mutatunk be, amelyek egyirányú, forgatható lunettás lünetta lünettával rendelkeznek. Míg a standard modellek klasszikus rozsdamentes acélból készülnek, a Sea Turtle Conservancy kiadás rendkívül könnyű titániumot használ. Minden Certina DS-2 óra a Double Security kialakítással rendelkezik, amely nagyon jó ütésvédelmet biztosít, és a svájci Certina védjegye. A csavaros korona és a DS rendszer 200 m/20 ATM vízállóságot biztosít az óráknak.

Certina DS-2 Forduló lünetta ezüst kollekció óra

A teljesen fekete Certina karóra - hamarosan a kínálatunkba kerül

Várjuk egy újabb #tide szíjjal ellátott modellel. Ez a Certina DS Action Diver C032.607.38.051.00, teljesen fekete, ahol az egyetlen kontrasztot a számlapi jelölések jelentik. Magát a kollekciót nagyon szeretik a dizájnja és a nagyon jó teljesítménye miatt, a fekete változat pedig telitalálat. Itt egy 43 milliméteres borítékot kapunk fekete PVD bevonattal, A DS névben lévő jelölés arról tájékoztat, hogy a Double Security technológiának megfelelően készült. És ebben a modellben is megtaláljuk az elmaradhatatlan Powermatic 80-at a Nivachron® hajszálrugóval. Ezt a mechanikát együttesen a Certina DS Powermatic 80 órák kategóriában találja, üdvözöljük.


Agnieszka Kruk

Najlepiej odnajduje się w zegarkach premium. Stoi na straży nowości z branży zegarmistrzowskiej. Poza pracą miłośniczka wystaw sztuki, spontanicznych podróży i sportu. Uwielbia uczyć się nowych rzeczy, obecnie w wolnych chwilach praktykuje webdesign.

A szerző egyéb bejegyzései

Minden hozzászólás megjelenítése