Suunto - hivatalos GPS óra és technikai partner az URMB World Series-en

Suunto

Suunto - hivatalos GPS óra és technikai partner az URMB World Series-en

Tamás Molnár

Szereti a luxusórákat, bálványozza az automatákat, és szenvedélyesen gyűjti őket. Ugyanakkor szorosan követi az órák világának minden hírét és eseményét. Magánéletében szenvedélyesen úszik és beutazza a világot.

20 február 2024

A Suunto márka, amely a multisport GPS óráiról és edzéseszközeiről ismert, globális partnerséget jelentett be az UTMB® World Series-szel. A sport és a természet iránti közös szenvedélyükben osztozva a vállalatok együtt fognak dolgozni, hogy hozzájáruljanak a triálfutás pozitív fejlődéséhez, és segítsék az egyes futókat céljaik elérésében.

  • A Suunto márka az UTMB World Series hivatalos technikai partnere lett, hogy hozzájáruljon a túrafutás fejlődéséhez és segítse a futókat céljaik elérésében.
  • A Suunto 1936 óta úttörő szerepet játszik a trial running területén, és fejlett GPS óráival támogatja a sportolókat.
  • A Suunto Vertical és Suunto Race órák intuitív GPS-térképeket és speciálisan tervezett funkciókat kínálva támogatják a futókat a 41 UTMB World Series verseny útvonalain.
  • Tudjmeg többet az órákról a blogunkon.

Suunto - kalandpartner 1936 óta, úttörő a triálfutásban

A Suunto márka a kezdetektől fogva részt vesz a trial runningban, és 1936 óta támogatja a sportrajongókat és kalandorokat, amikor Tuomas Vohlonen finn tájfutó feltalálta a pontosabb és megbízhatóbb iránytűt. A multisport óragyártó örökségét elit futók erős csapata gazdagítja, köztük az UTMB Mont Blanc győztesei, Courtney Dauwalter, Francois D'Haene és Pau Capell. A Suunto órák nem csak a díjnyertes formatervezésről szólnak, hanem ami még fontosabb, a speciálisan az edzéshez és a versenyzéshez tervezett funkciókról, az iparágvezető akkumulátor-élettartamról és megbízhatóságról.

Suunto Vertical Suunto Race életmódfotó

A Suunto Vertical vagy a Suunto Race támogatja a sportolókat az UTMB World Series versenyek útvonalain.

Az UTMB World Series hivatalos GPS órájaként és technikai partnereként a Suunto támogatja a futókat a 41 UTMB World Series versenyen az ösvényeken. A Suunto Vertical vagy Suunto Race órával felszerelt sportolók három különböző stílusban tölthetnek le intuitív GPS-térképeket, amelyeken fontos tájékozódási pontok, szintvonalak, vizek, ösvények és különböző tereptípusok vannak jelölve. A térképek az UTMB World Series bármelyik eseményéhez elérhetők, legyen szó az európai Alpokban megrendezett 100 km-es CCC® (Courmayeur-Champex-Chamonix), a kaliforniai Kodiak Ultra Marathons UTMB 50 km-es távjáról, az UTMB Mauritius 100 méteres Black River Peakről a cukornádföldeken, vagy bármely más versenyről.

Nagy örömünkre szolgál, hogy egyesíthetjük erőinket a Suuntóval, amely több mint 80 éves tapasztalattal rendelkezik olyan termékek megalkotásában, amelyekre a futók a legextrémebb körülmények között is számíthatnak. Azzal, hogy a Suunto az UTMB World Series technikai partnere lett, lehetővé tesszük a futók számára, hogy olyan kalandot éljenek át, amely örökre velük marad, és segít nekik megtenni az első lépést, hogy tovább tudjanak menni.

Frédéric Lénart, az UTMB csoport vezérigazgatója

Suunto Vertical Race futás közben

Szilárdan hiszünk abban, hogy az együttműködés képessé teszi a vállalatokat, a közösségeket és az egyéneket a fejlődésre. Elősegíti a kapcsolatépítést, az innovációt és a hatékony problémamegoldást. Megtiszteltetés számunkra, hogy partnerei lehetünk az UTMB World Series-nek és kapcsolatot teremthetünk az összes futóval. Együtt szeretnénk hozzájárulni a nyomvonalas futás pozitív fejlődéséhez, és segíteni az egyes futókat céljaik elérésében.

Hannu Korpivaara, a Suunto márka- és marketingigazgatója
Suunto Vertical Suunto Race életmódfotó
Suunto Vertical Suunto Race életmódfotó

Az UTMB 2024 World Series hamarosan a Tarawera Ultra-Trail New Zealand by UTMB-vel indul. Erre február 17-18-án kerül sor. Az év nyitóeseménye mindenféle képességű trialfutót vár, és felejthetetlen pillanatokat ígér Rotorua leglenyűgözőbb tájain.

Suunto Vertical Suunto Race életmódfotó


Tamás Molnár

Szereti a luxusórákat, bálványozza az automatákat, és szenvedélyesen gyűjti őket. Ugyanakkor szorosan követi az órák világának minden hírét és eseményét. Magánéletében szenvedélyesen úszik és beutazza a világot.