Korlátozott példányszámú Spinnaker búvár az óceán szerelmeseinek

Spinnaker

Korlátozott példányszámú Spinnaker búvár az óceán szerelmeseinek

Tamás Molnár

Szereti a luxusórákat, bálványozza az automatákat, és szenvedélyesen gyűjti őket. Ugyanakkor szorosan követi az órák világának minden hírét és eseményét. Magánéletében szenvedélyesen úszik és beutazza a világot.

01 szeptember 2023

A Spinnaker márka bejelentette, hogy a Marine Conservation Society-vel (MCS) együttműködve egy egyedülálló órakollekciót hoz létre. Ez az együttműködés immár a második egymást követő évben valósul meg. A kollekció 3 órát tartalmaz, amelyek mindegyike 300 darabra limitált. Az egyes órák eladásából származó bevétel egy részét az MCS szervezetnek ajánlják fel.

  • A Spinnaker bemutatja a Marine Conservation Society-vel együttműködésben készült három limitált kiadású órából álló kollekciót.
  • Számlapjukon eredeti MCS-illusztrációk - egy teknős, egy tintahal és egy bálna - láthatók.
  • Az órák hamarosan kaphatók lesznek a Eorak.hu üzletben.
  • Azórákkal kapcsolatos további információkért látogasson el blogunkra.

Spinnaker Hass Automatikus MCS Korlátozott példányszámú teknőc zöld - egy egyedi tervezésű búvár, teknőccel a számlapon.

A Marine Conservation Society egy brit székhelyű nonprofit szervezet, amely vállalatokkal, kormányokkal és közösségekkel együttműködve dolgozik az óceánok tisztításán és védelmén. A Spinnaker Hass Automatic MCS Limited Edition Turtle Green SP-5123-11 óra számlapján az MCS eredeti, zöld teknőst ábrázoló illusztrációja látható. Ezen kívül a számlapot kiegészíti a havi dátum, valamint a Super-LumiNova bevonatú nagyméretű indexek és mutatók. A számlapot tükröződésmentesített zafírüveg védi. A rozsdamentes acél borításon zöld színű , időzítővel ellátott forgó lünetta található. A modell rozsdamentes acél szíjjal rendelkezik, de egy további zöld szövetszíj is jár hozzá. A csavaros korona és a lünetta, valamint a 30 ATM vízállóság búvárórává teszi az órát. A teljes szerkezet alapja egy japán Seiko NH35 automata szerkezet, amely 24 ékköves, 41 órás járástartalékkal rendelkezik.

Spinnaker Hass Automatikus MCS Korlátozott példányszámú teknőc zöld

Spinnaker Cahill 300 Calamar Red MSC korlátozott példányszámú SET - egy búváróra, amely egyesíti a funkcionalitást a vintage stílussal.

A kollekció egy másik modellje, a Spinnaker Cahill 300 Calamar Red MSC korlátozott példányszámú SET SP-5125-11 egy funkcionális, mégis stílusos búváróra. A tiszta vonalak és a számlapelemek átgondolt elrendezése vintage stílusú jegyeket kölcsönöz, a számlap számlapja pedig jól olvasható és jól megtervezett. Az órán egy óriás tintahalat ábrázoló eredeti MCS-illusztráció látható. A modell többi specifikációja megegyezik a korábban tárgyalt Turtle Green modellével. Az óra egy kiegészítő piros szíjjal érkezik.

Spinnaker Cahill 300 Calamar Red MSC korlátozott példányszámú SET

Dátumkijelző nélkül, de kék bálnával a számlapon - Spinnaker Spence 300 Whale Blue MCS Limited Edition SET

A sorozat utolsó órája a Spinnaker Spence 300 Whale kék MCS Limited Edition SET SP-5124-11, amelynek kék számlapján ezúttal egy bálna képe látható. Az előző modellekkel ellentétben ez nem rendelkezik a hónap napjának dátumával. Emellett más mechanizmussal van felszerelve. Ez egy japán Miyota 9039 automata szerkezet, amely 24 ékköves, 42 órás járástartalékkal rendelkezik.

Spinnaker Spence 300 Whale kék MCS Limited Edition SET


Tamás Molnár

Szereti a luxusórákat, bálványozza az automatákat, és szenvedélyesen gyűjti őket. Ugyanakkor szorosan követi az órák világának minden hírét és eseményét. Magánéletében szenvedélyesen úszik és beutazza a világot.