Kite, búvárkodás, szörfözés? Ismerje meg a Luminox Pacific Diver Ripple karóra sorozatot!

Híres

Kite, búvárkodás, szörfözés? Ismerje meg a Luminox Pacific Diver Ripple karóra sorozatot!

Ádám Farkas

Egy állandóan mozgásban lévő ember. Ha éppen nem próbál ki valami új sportot, akkor valószínűleg úton van, hogy elkapjon egy stoppost Spanyolországba. Az okosórák és a high-tech órák szerelmese.

09 május 2023

A Pacific Diver sorozatot azok számára hoztuk létre, akik stílusra és széleskörű funkcionalitásra vágynak az órájukban. A márka egy új, 39 mm-es burkolatméretet fejlesztett ki, így a Luminox Pacific Diver szélesebb közönségnek is megfelel. Női és férfi órákat javasoltak, amelyeket csak egy apró részlet különböztet meg. Fedezze fel a vízi tevékenységekhez létrehozott órákat.

  • Minden Luminox Pacific Diver Ripple óra 20 ATM-ig vízálló és Luminox Light technológiával rendelkezik.
  • A vízi sportok profijainak és hobbisportolóinak igényeihez igazodnak. Ergonómia és funkcionalitás jellemzi őket.
  • A kínálatban 39 mm-es borítékos órák szerepelnek férfiak és nők számára különböző változatokban - gyöngyházfényű, jubileumi karkötővel vagy kényelmes műanyag szíjjal.
  • Az órákkal kapcsolatos további információkért látogasson el blogunkra

A Luminox búvárok vízi tevékenységekhez készültek

A Luminox Pacific Diver Ripple dizájnját a népszerű Pacific Diver sorozat ihlette, amelyet 2020-ban indítottak útjára. A csökkentett burkolat lehetővé teszi, hogy az óra még hasznosabb legyen. A férfi és női vásárlók igényeihez lett igazítva, és jól teljesít a különböző vízi sportok során. Széllovaglás, szörfözés, kite szörfözés, vitorlázás, búvárkodás és még sok más. Mindez tökéletes órává teszi a nyári szezonra. Természetesen az ilyen különleges rendeltetésért a robusztus konstrukciónak és a bevált technológiáknak jár a dicséret. A Luminox Pacific Diver Ripple órák 20 ATM vízállósággal és Luminox Light Technology háttérvilágítással rendelkeznek, amely 25 évig tart. Rozsdamentes acélból és CARBONOX™ anyagból készült a burkolat, amelyből a teleszkóp készült, a számlapot pedig kemény zafírüveg védi.

Luminox Pacific Diver Ripple szörfös óra

Luminox férfiak és nők számára. Mi az újdonság a kínálatban?

Az összes óra mérete megegyezik. A különbség itt a dizájnban van. És bár ezek uniszex modellek, a Luminox XS.3124M, Luminox XS .3126M és Luminox XS.3128M.SET órákon egyértelműen észrevehetjük a nőies hangsúlyokat, amelyek a számlapon lévő friss, világos színekkel és gyöngyházfénnyel fejeződnek ki. Ami szintén egy érdekes díszítés, amely erősen kapcsolódik az óceánhoz és a vízhez, ami viszont minden búvárórát kísér. A férfi javaslatok már a fekete, ezüst és tengerészkék klasszikus színösszeállításban maradtak, amely az óceán torkolatát szimbolizálja. A Luminox XS.3122M, Luminox XS.3127M és XS.3123M.SET órák kaphatók. Az utóbbi, úgynevezett SET 316L rozsdamentes acélból készült jubileumi szíjjal és tengerészkék gumiszíjjal, valamint szíjcsere-szerszámmal rendelkezik. A női SET modell esetében a kiegészítés egy rózsaszín műanyag szíj. Minden órát a svájci Ronda 515 kvarcóra hajt.

Luminox Pacific Diver Ripple XS.3127M óra fekete színben

Ádám Farkas

Egy állandóan mozgásban lévő ember. Ha éppen nem próbál ki valami új sportot, akkor valószínűleg úton van, hogy elkapjon egy stoppost Spanyolországba. Az okosórák és a high-tech órák szerelmese.