Funkcionalitás, előkelőség és holdi inspiráció - Vratislavia Conceptum Heritage Chrono Limited Edition

Vratislavia Conceptum

Funkcionalitás, előkelőség és holdi inspiráció - Vratislavia Conceptum Heritage Chrono Limited Edition

Tamás Molnár

Szereti a luxusórákat, bálványozza az automatákat, és szenvedélyesen gyűjti őket. Ugyanakkor szorosan követi az órák világának minden hírét és eseményét. Magánéletében szenvedélyesen úszik és beutazza a világot.

22 február 2024

A Vratislavia Conceptum egy lengyel márka, amely kivételes órákat gyárt, amelyeket a vásárlók világszerte nagyra értékelnek. A manufaktúra tervei mögött az a gondolat áll, hogy a gyártó nem csak időmérő eszközöket, hanem szimbólumokat és emléktárgyakat is készít. Nincs ez másként a Vrastislavia Conceptum legújabb dizájnjával, a Heritage Chrono Limited Editionnel sem.

  • A Vratislavia Conceptum Heritage Chrono Limited Edition egy limitált példányszámú időmérő, amelyet az első Holdon járt óra ihletett, és amelynek csavaros, gravírozással díszített hátlapja van.
  • Az óra ötvözi a funkcionalitást az eleganciával. Többek között tachiméterrel és kronográffal, rozsdamentes acél borítással és bőr Rally szíjjal rendelkezik.
  • Az órák a Eorak.hu üzletben kaphatók.
  • Azórákkal kapcsolatos további információkért látogasson el blogunkra.

A Vratislavia Conceptum Heritage Chrono limitált kiadás két, limitált példányszámú változata

A Vratislavia Conceptum Heritage Chrono limitált kiadású óra két változatban kapható. A H-C-S.16 fekete számlapú, míg a Vratislavia Conceptum Heritage Chrono Limited Edition H-C-S.18 fehér számlapú. A fekete számlapos változat 30 darabra van limitálva, a fehér számlapos modell 100 darabból áll. Az egyedi formatervezés ihletője az első óra volt, amelyik a Holdon landolt.

 Vratislavia Conceptum Heritage Chrono limitált kiadás

Vratislavia Conceptum Heritage Chrono Limited Edition csavaros, grafikával díszített hátlappal.

Ezért a Vratislavia Conceptum óra tokját egy felszálló űrsiklót ábrázoló gravírozás díszíti. A grafika szerzője Piotr Trojniel. Ezenkívül a tokfedél le van csavarozva, ami növeli a borítás vízzáróságát. Általánosságban elmondható, hogy az időmérő vízállóságát 10 ATM-re becsülik, ami azt jelenti, hogy az óra oxigénpalack vagy aqualung nélkül is félelem nélkül használható úszáshoz és búvárkodáshoz. Az ezüstszínű borítás rozsdamentes acélból készült, és fekete lünetta található rajta tachiméteres skálával.

 Vratislavia Conceptum Heritage Chrono limitált kiadás grawer na deklu
 Vratislavia Conceptum Heritage Chrono limitált kiadás bezel

A Vratislavia Conceptum Heritage Chrono limitált kiadású óra funkcionalitása és eleganciája.

A számlapon a 6 óránál elhelyezett hónap napja dátum funkció található. Emellett delta alakú mutatókkal ellátott kronográf totalizátorokkal is rendelkezik. Az órajel, a percmutató és a lineáris indexek Super-LumiNova bevonattal vannak ellátva, amelyek sötétben világítanak, lehetővé téve az idő leolvasását fény hiányában is.

 Vratislavia Conceptum Heritage Chrono limitált kiadás powłoka SuperLumi-Nova

A számlapot az alján AR-bevonattal ellátott zafírüveg védi a kedvezőtlen külső hatásoktól. A borításhoz egy elegáns, szellőző Rally-stílusú szíj kapcsolódik. Ez fekete színű bőrből készült. Az óra szívében egy Citizen Miyota 6S21 japán kvarcmű található. Az óra egy különleges, viaszolt fadobozban érkezik, amelyet lézergravírozás díszít.

 Vratislavia Conceptum Heritage Chrono limitált kiadás pudełko


Tamás Molnár

Szereti a luxusórákat, bálványozza az automatákat, és szenvedélyesen gyűjti őket. Ugyanakkor szorosan követi az órák világának minden hírét és eseményét. Magánéletében szenvedélyesen úszik és beutazza a világot.