Exkluzív limitált kiadás: aranyból: Atlantic Seagold Moonphase 14K aranyból

Atlantic

Exkluzív limitált kiadás: aranyból: Atlantic Seagold Moonphase 14K aranyból

Tamás Molnár

Szereti a luxusórákat, bálványozza az automatákat, és szenvedélyesen gyűjti őket. Ugyanakkor szorosan követi az órák világának minden hírét és eseményét. Magánéletében szenvedélyesen úszik és beutazza a világot.

26 október 2023

Az Atlanic márka bemutatott egy egyedi, 14 karátos aranyból készült óramodellt. Ez egy mindössze 135 darabra limitált kiadás. Ez a modell a presztízst, az előkelőséget és a luxust testesíti meg, ugyanakkor innovatív technológiát is kínál. A 100 darabos limitált példányszámú modell a Premium Watchroomban lesz kapható.

 
 

Az exkluzív Atlantic Seagold Moonphase óra - arany és tökéletesség a részletekben

A 96741.65.31-es Atlantic Seagold Moonphase óra kézzel készített, csiszolt arany számlapot kapott. A holdfázisjelzővel kiegészítve rendkívül elegáns megjelenést mutat. Emellett harmonikusan illeszkedik az ugyanilyen árnyalatú borítékhoz. A számjegyeket karcsú mutatók egészítik ki. A számlapot kiváló minőségű, kemény zafírüveg védi a sérülésektől, ami kiemeli ennek az exkluzív időmérőnek a tartósságát. A 40 mm-es tok 585-ös aranyból készült, amely összetéveszthetetlen stílust sugároz, és hangsúlyozza az óra luxus jellegét. A profilozott korona megkönnyíti az idő beállítását, az átlátszó hátlapon pedig megcsodálhatjuk az óra szerkezetének működését, amely egy automata, precíz Sellita SW280-1 kronográf szerkezet, 26 ékkövekkel. Az óra 5 ATM vízállósága megvédi az órát a véletlen fröccsenések esetén.

 

Atlantic Seagold Moonphase

 

Az Atlantic Seagold Moonphase luxusórához tartozó elegáns dobozok és forgókészülék.

Az Atlantic Seagold Moonphase nemcsak egy kiváló minőségű, gyönyörű aranyóra, hanem kiváló befektetés is. Hanem az elegáns fadoboz is, amelyben szállítják. Hangsúlyozza a modell előkelőségét és sikkességét. Ezen kívül egy alternatív, fekete bőrrel borított utazódoboz is jár hozzá. A készlethez tartozik egy gyönyörűen kidolgozott forgókar is, amely lehetővé teszi, hogy az órát visszatehesse a polcra anélkül, hogy aggódnia kellene a járásának megállítása miatt.

 

Atlantic Seagold Moonphase számlap

 

A limitált kiadású Atlantic Seagold Moonphase óra.

Az Atlantic Seagold Moonphase óra gyönyörűen megmunkált, csiszolt arany számlapjával és holdfázisjelzőjével rendkívül elegánsan néz ki. Az arany borítás kiemeli a 135 darabra limitált modell luxus jellegét. Az óra pontosságát a Sellita SW280-1 automata óramű garantálja 26 csapágykövekkel. A szetthez egy elegáns fadoboz, egy fekete bőrrel kárpitozott alternatív utazótáska és egy forgó szerkezet tartozik, amely biztosítja a szerkezet zavartalan működését akkor is, ha az óra nincs a csuklón.

 

Atlantic Seagold Moonphase fedél


Tamás Molnár

Szereti a luxusórákat, bálványozza az automatákat, és szenvedélyesen gyűjti őket. Ugyanakkor szorosan követi az órák világának minden hírét és eseményét. Magánéletében szenvedélyesen úszik és beutazza a világot.