All In All The Time: A Luminox a Navy Seal előtt tiszteleg a limitált kiadású 3500-as sorozatú órákkal

Luminox

All In All The Time: A Luminox a Navy Seal előtt tiszteleg a limitált kiadású 3500-as sorozatú órákkal

Tamás Molnár

Szereti a luxusórákat, bálványozza az automatákat, és szenvedélyesen gyűjti őket. Ugyanakkor szorosan követi az órák világának minden hírét és eseményét. Magánéletében szenvedélyesen úszik és beutazza a világot.

27 február 2024

A Luminox márka bemutatott egy új, limitált kiadású 3500 All In All The Time modellt, amely a Navy Seals egység páratlan elkötelezettsége és ereje előtt tiszteleg. A Luminox a márka amerikai haditengerészeti minisztériummal kapcsolatos öröksége előtt tisztelegve a márka exkluzív 775 darabot bocsát ki ebből a modellből, amely az 1775. október 13. óta működő haditengerészeti minisztérium előtt tiszteleg.

  • A Luminox egy új Navy Seal 3500 modellt mutatott be, amely ennek a különleges egységnek van szentelve.
  • A Navy Seal 3500 Series All In All The Time Limited Edition 775 darabra limitált példányszámban készül.
  • A modell a Eorak.hu üzletben lesz kapható.
  • További információkat az órákról a blogunkon talál.

Luminox Navy Seal 3500 sorozat All In All The Time Limited Edition óra az amerikai haditengerészet hivatalos engedélyével.

A Luminox Navy Seal 3500 sorozat All In All The Time Limited Edition XS.3501.BO.AL óra megtestesíti a Luminox identitást és a Navy Seals-szal való hosszú távú kapcsolatot. A Navy Seal óra 1994-es bemutatása óta a márka folyamatosan olyan órákat gyárt, amelyek strapabíróak, robusztusak és készen állnak a világ legelitebb és legkülönlegesebb erőinek katonáinak szolgálatára. A korábbi órákhoz hasonlóan a legújabb modell is az amerikai haditengerészet hivatalos engedélyével készült.

Luminox Navy Seal 3500 sorozat All In All The Time Limited Edition

A Luminox Navy Seal 3500 sorozat All In All The Time Limited Edition arany mottója a számlapon.

A Luminox új modelljét többek között az különbözteti meg, hogy a Navy Seals mottó szerepel a számlapon. Aranyszínű betűkkel az "All In All The Time" szavak vannak dombornyomva a 7-től 11-ig tartó óraindexek helyett. A fennmaradó arab számok feketére lakkozottak. A 3 óra magasságában a hónap napjainak dátuma található. Ezen kívül a számlapon 12 trícium nanocső található, a mutatókon pedig 3. A számlapon a nappali idő is látható. A kedvezőtlen külső hatásoktól edzett ásványi üveg védi.

Luminox Navy Seal 3500 sorozat All In All The Time Limited Edition na nadgarstku

Könnyű Carbonox borítás, trícium nanocsövek, 20 ATM vízállóság - a Luminox Navy Seal 3500 sorozat All In All The Time Limited Edition különleges feladatokra készült.

Az új Luminox óra 45 milliméteres borítása 45 milliméteres, és koronavédővel van ellátva. Könnyű, mégis robusztus, mivel Carbonoxból készült. Egyirányban forgó búvárlünetta van rajta, percskálával és 12 óránál trícium nanocsővel. A borítékhoz egy robusztus gumiszíj csatlakozik, fekete aláírás-logós csattal. A 20 ATM vízállósági besorolás lehetővé teszi, hogy az órával aqualung nélkül úszni és búvárkodni lehessen. A kialakítás tömörségét a csavaros korona és a tokfedél fokozza. A tok hátlapján a US Navy Seals logóját és a limitált kiadás számát ábrázoló gravírozás található.

Luminox Navy Seal 3500 sorozat All In All The Time Limited Edition i nurek

Működésének pontosságát a svájci gyártmányú Ronda 515 kvarcműnek köszönheti, amelynek becsült üzemideje 50 hónap. Az órát egy speciális dobozban szállítjuk. A 106, 292, 412, 485, 728 és 774 limitációs számmal ellátott modellek hamarosan elérhetőek lesznek a Eorak.hu üzletben.

Luminox Navy Seal 3500 sorozat All In All The Time Limited Edition lifestyle


Tamás Molnár

Szereti a luxusórákat, bálványozza az automatákat, és szenvedélyesen gyűjti őket. Ugyanakkor szorosan követi az órák világának minden hírét és eseményét. Magánéletében szenvedélyesen úszik és beutazza a világot.