A Certina DS+ premierje! A legújabb kollekció bemutatása úttörő órakoncepcióval

Certina

A Certina DS+ premierje! A legújabb kollekció bemutatása úttörő órakoncepcióval

Tamás Molnár

Szereti a luxusórákat, bálványozza az automatákat, és szenvedélyesen gyűjti őket. Ugyanakkor szorosan követi az órák világának minden hírét és eseményét. Magánéletében szenvedélyesen úszik és beutazza a világot.

13 október 2022

Jön az új! Készüljetek fel valami olyanra, amire még nem volt példa! A Certina márka innovatív órák gyártásáról ismert, amelyek világszerte viselők millióinak szívét hódítják meg. Ezúttal azonban a vállalat úgy döntött, hogy egy úttörő órakoncepcióval lep meg minket és az egész órapiacot. Előttetek a legújabb Certina DS+ kollekció látványos premierje!

A DS+ kollekció premierje! Alakítsa ki saját stílusát a Certina órák legújabb bevezetésével

Szereti felfedezni a modern óragyártást alakító szokatlan újdonságokat? Gyakran kísérletezik a divattal és szokatlan megoldásokhoz nyúl? Vagy az a típus vagy, aki állandóan cserélgeti az órákat és egyéb kiegészítőket, stílusosan a ruhatárához igazítva azokat? Ha igen, akkor van valamink kifejezetten az Ön számára! Bemutatjuk a Certina DS+ órát! Ez egy innovatív koncepció, amely egy órát számtalan variációban kínál. A szíjak, a tokok és a számlapok formáját és színét szabadon változtathatja az aktuális öltözékéhez. Fejezze ki egyéniségét. Válasszon olyan órát, amely képes lépést tartani Önnel a mindennapokban, a munkában és a sportban.

Certina DS+ készlet

A Certina DS+ koncepció - kísérletezzen a stílussal

A Certina DS+ órák legújabb kollekciója egy látványos órakoncepción alapul. Minden modell egy ötletes, háromrészes szerkezetből áll - óra (számlap), óraburkolat és szíj -, amely lehetővé teszi a vásárló számára, hogy a különböző szíjkészleteket tetszés szerint kombinálhassa a rendelkezésre álló burkolatformák és számlapszínek teljes skálájával. Egy ilyen ötlet néhány egyszerű lépésben lehetővé teszi, hogy egy ilyen modell kinézetét és célját teljesen megváltoztassa az egyéni preferenciákhoz való igazítással. A városi, smart casual és vintage jellegűektől a búvár és sportos stílusokig. Egy ilyen teljes változtatás nem igényli, hogy a viselője további eszközöket vagy órakészítői szolgáltatásokat használjon.

A Certina DS+ kollekció - egy óra, sok lehetőség

Mindhárom rész különálló alkatrész. Mindössze néhány másodpercet vesz igénybe, és az egész összeszerelés intuitív. Az óra belseje (a számlap az alatta lévő mechanizmussal) alulról kerül a kiválasztott borítékba. Ezután csak annyit kell tennie, hogy lenyomja a koronát, amely a tok bal oldalán található. A tok tökéletes tömítését egy növényi eredetű anyagból készült innovatív tömítés biztosítja. A legvégén a heveder egy gyorscserélő rendszerrel van rögzítve. Ez a rendkívül egyszerű és kényelmes megoldás lehetővé teszi, hogy bármikor számos stíluskombinációt hozzon létre.

Certina DS+ órakészlet

A Certina DS+ svájci óra. Három készlet, egy pontos dobogó szív!

A Certina márka egy olyan egyedi modellt hozott létre, amely minden tekintetben rendkívüli. A kollekció luxus és kifinomult stílusával nyűgöz le, és semmiben sem marad el a híres megbízhatóság, a robusztus és strapabíró konstrukció és a precíz járás. A svájci manufaktúra három különböző szettben kínálja a Certina DS+ órát. Minden készlet egy órát, két borítékot és két cserélhető szíjat tartalmaz. A borítékok kiváló minőségű 316L rozsdamentes acélból készülnek. Az ultra-ellenállóképesség a DS (Double Security) rendszernek köszönhető, amely a következőkből áll: megerősített karcálló zafírüveg kiegészítő tükröződésgátló bevonattal, speciális tömítések a száron és a koronában (O-gyűrűs típus), valamint a tok hátlapján, és egy további megerősített hátlap. Ezen felül az egész kollekció 20 bar (200 méter) vízállóságot biztosít.

Certina DS+ készlet Aqua & Sport SET C041.407.19.051.00

A robusztusság azonban nem minden, az időmérésnél is számít a nagy pontosság, ezért a Certina DS+ kollekcióban a legmodernebb Powermatic 80.611 óramű található. Ez az automata kronográf akár 80 óra járástartalékot és 21'600 A/h járási frekvenciát kínál. Óra, perc, másodperc és dátum komplikációkkal van felszerelve. Ezen felül minden készlet antimágneses ellenállást mutat, köszönhetően a könnyű és titán Nivachron™ mérlegrugó használatának - ez nem érzékeny a mágneses mezőkre, és hosszú ideig biztosítja a maximális hatékonyságot.

Ragadja meg most a kivételes Certina DS+ órák egyikét, és élvezze az exkluzív szetteket!

Certina DS+ készlet Sport & Urban SET C041.407.19.031.01

Városi sikk és osztály a Certina DS+ Urban & Heritage készletben

ACertina DS+ készlet Urban & Heritage SET C041.407.19.041.01 a vintage stílus kedvelőinek tervei alapján készült. Az Urban és a Heritage kollekcióból származó két jellegzetes darabot tartalmaz. A készletben két boríték áll rendelkezésre. A városi sikket és a minimalista jelleget hangsúlyozza az első, kétszínű. A lünetta sárgaarany PVD bevonatú. A másodikat viszont egy párna alakú tok jellemzi, amelynek jellegzetes négyzet alakú, lekerekített élekkel ellátott formája van. A retro stílust a lünettán látható négy csavar formájában elhelyezett jellegzetes akcentusok hangsúlyozzák. A középpontban egy sötétkék számlap található, amely napfényes vágással készült. A Certina DS+ C0414071904101 szetthez tartozik egy háromsoros rozsdamentes acél szíj és egy hozzá illő kék NATO szíj csatos csattal.

Certina DS+ készlet Sport & Urban - elegancia sportos csavarral.

ACertina DS+ készlet Sport & Urban SET C041.407.19.031.01 egy olyan óra, amely egyszerre képviseli a kifinomult eleganciát és a merész sportosságot. Azoknak szól, akik értékelik a stílust és azt, hogy alkalomtól függetlenül jól nézzenek ki. A legújabb DS+ kollekcióból származó készletnek ez a része két borítékot is tartalmaz. Ezúttal azonban az egyik a tiszta városi stílus és a hagyományok egyszerű formákban kifejezve. A másik egy sportos párja az elsőnek - az arany PVD bevonattal és hat csavarral ellátott lünetta felhívja magára a figyelmet. Ezekhez párosul a napfényes vágással díszített ezüst számlap, amely sárgaarany indexekkel és Super-LumiNova® vegyülettel bevont indexekkel van ellátva. A Certina DS+ óra C041404071903101 elegáns kivitelezésével és elegáns stílusával nyűgöz le. Ezt az ízléses stílust a cserélhető - sötétbarna borjúbőrből varrt, csatos zárral ellátott - szíj és a rozsdamentes acélból készült, pillangós zárral ellátott milánói karpánt hangsúlyozza.

Sportos tevékenység a Certina DS+ Aqua & Sport szettel

Talán inkább sport- vagy búvárórát szeretne, mint klasszikus órákat vagy retro stílusú modelleket? Akkor ez a készlet pont az Ön számára lesz megfelelő. A kollekció harmadik elérhető szettje a Certina DS+ Aqua & Sport SET C041.407.19.051.00. A kollekciót a fizikailag aktív, sportos kihívásokat kedvelő férfiaknak szánjuk, akiknek a víz az elemük, és akik a robusztus és elegáns órákat kedvelik. A dinamikus vízi sportos stílust a fekete napfényes számlap hangsúlyozza a minden körülmények között jól olvasható, nagy fényerejű Super-LumiNova® bevonattal ellátott indexekkel. A cserélhető alkatrészek lehetővé teszik a cserélhető szíj és karperec kombinálását a borítékokkal - egyirányúan forgó alumínium lünetta fekete betéttel és meghosszabbított oldalú tokkal, valamint hat csavarral a lünettán. Érdemes megemlíteni, hogy a Certina DS+ C0414071905100 szürke-fekete színű szíj a #tide ocean material® egyedi anyagából készült. Ez egy prémium minőségű, tartós anyag, amely 100%-ban újrahasznosított óceáni műanyaghulladékból származik.

Fedezze fel a Certina DS+ kollekciót, és készítse el saját órakészletét!

A Certina márka a vásárlóit és azok egyéni igényeit szem előtt tartva tervezte meg az egyetlen Certina DS+ kollekciót cserélhető modulokkal. Az új DS+ modell olyan készletek, amelyek számos különböző személyre szabási lehetőséget biztosítanak. Egy készlet kevesebb mint 5000 fontért valójában akár 4 különböző órát is jelenthet! A Certina DS+ kollekció minden készlete elegáns dobozban van csomagolva, amely teljes egészében újrahasznosítható anyagokból készült. Nézze meg a gyártó kínálatát, és válassza ki az ízlésének megfelelő modellt!


Tamás Molnár

Szereti a luxusórákat, bálványozza az automatákat, és szenvedélyesen gyűjti őket. Ugyanakkor szorosan követi az órák világának minden hírét és eseményét. Magánéletében szenvedélyesen úszik és beutazza a világot.