A Tissot T-Touch sorozat sokkal több, mint egy átlagos óra. A Tissot az óragyártásban úttörő Tactile technológiát alkalmazva forradalmasítja az órák piacát. Az üvegbe olvasztott érintőképernyőnek köszönhetően az óra teljes funkcionalitásának használata gyorsabbá és felhasználóbarátabbá válik. Az úttörő pillanat óta a Tissot egymás után bővíti a kollekciót. Tekintse meg most a Tissot T-Touch órákat!

olvass tovább

Tissot T-Touch Karórák

Hivatalos kereskedő Engedélyezett márkakereskedő vagyunk. A termék hivatalos forgalmazótól vagy gyártótól származik. Minden termékhez hivatalos gyártói garancia, eredeti csomagolás és használati utasítás tartozik.

(10)

Legnépszerűbb elöl
 1. Bestseller
 2. Bestseller
 3. Bestseller
 4. Bestseller
 5. -22%
  Tissot T-Touch Expert Férfi Karóra Tissot T-Touch Expert Férfi Karóra
  Ingyenes szállításlegkésőbb 8 napon belül
  446 153,00 Ft 349 692,00 Ft A legalacsonyabb ár az árleszállítás előtti 30 nap óta: 349 692,00 Ft

  Tissot T-Touch Expert T056.420.27.051.00 (T0564202705100)

  Ingyenes szállításlegkésőbb 8 napon belül
Legnépszerűbb elöl

A Tissot Racing Touch az amerikai NBA kosárlabdaliga sztárjának, Tony Parkernek van szentelve. A sorozatot 4999 darabra limitálták.

Tissot Racing Touch órák az igényes vásárlóknak

A Tissot Titanium óra jól működik egy olyan világban, ahol a sebesség, a pontosság és a megbízhatóság számít. Az anyag, amelyből készült, könnyebb és erősebb, mint az acél, valamint melegebb és simább tapintású, így kényelmet biztosít viselőjének, miközben ellenáll a korróziónak és a hőmérséklet-változásoknak.

Egy kiválóan felszerelt Tissot Racing Touch óra

A Tissot Sea-Touch egy olyan óra, amelyet a víz alatti kalandok szerelmeseinek készítettek. Merülés üzemmód: jelzi a mélységet, a búvár függőleges mozgási sebességét és a víz alatt töltött időt. Az időmérő automata merülési üzemmóddal rendelkezik, amely akkor aktiválódik, amikor az óra vízzel érintkezik, valamint számos más hasznos funkcióval.

A T-Touch termékcsalád fokozatosan bővül új modellekkel, köztük kifejezetten a nőknek szánt modellekkel.