A Suunto 7 egy modern ajánlat a finn óragyártó cégtől, amely a bevezetése óta rengeteg rajongót szerzett. A skandináv minimalizmus és a kiváló funkcionalitás kombinációja. A Suunto 7 sorozat a tökéletes sportos Smartwatch GPS-szel és Google térképekkel az aktív életmódot folytató emberek számára.

olvass tovább

Suunto 7 - Sport - Gps Okosóra Karórák

Nem találtunk a kiválasztásnak megfelelő termékeket.

Szüksége van egy órára, amely végigkíséri egy aktív munkanapon és sportolás közben? A Suunto 7 a két világ tökéletes kombinációja, hogy a legtöbbet hozhassa ki a napjából. A sorozat garantálja a minőséget, amely Android™ vagy iOS eszközökkel működik.

A Suunto 7 okosóra minden napot megkönnyít

A Suunto 7 nem csak a legokosabb sportóra, hanem egy nagyszerű kütyü a mindennapi kihívásokhoz is. Maradjon jól informált kedvenc alkalmazásain keresztül, tekintse meg a közelgő találkozókat vagy a teendők listáját, könnyedén ellenőrizze a hívásokat és gyorsan nézze meg a bejövő üzeneteket az órán. A Suunto 7 olyan hasznos alkalmazásokkal rendelkezik, mint a Google Pay™, vagy a Google Fit™, a Google Assistant intelligens asszisztens és még sok más alkalmazás, amelyek megtalálhatók a Google Play-en.

Suunto 7 okosóra - pontosan nyomon követheti sporttevékenységeit

Egy gombnyomással elérheti ennek az okosórának minden sportfunkcióját. A 70 sportmódnak, a GPS-nek és a csuklós pulzusérzékelőnek köszönhetően őrületesen egyszerűen nyomon követheted az összes mérésedet. Eredményeidet nemcsak az órán, hanem a Suunto alkalmazásban vagy a főbb sportszolgáltatókon, például a Strava, az Endomondo és a TrainingPeaks szolgáltatásokon is könnyedén elérheted. Az ott megjelenő információk bármelyike segít abban, hogy okosabban eddz, és ezáltal jobban fejleszthesd a szenvedélyeidet. Edzés közben tegye be kedvenc zenéjét, hogy motiválja az edzés folytatására.

Fedezze fel a világot maga körül a Suunto 7 segítségével

Szeret túrázni, futni vagy hegyi kerékpározni? A Suunto 7 megkönnyíti ezen sportágak bármelyikét. A beépített népszerűségi térképek 15 tevékenységhez megmutatják a legnépszerűbb útvonalakat, így ott edzhet, ahol mások edzenek, vagy távol maradhat a kitaposott ösvényektől. Manuálisan is kiválaszthatja a kívánt helyhez tartozó térképet, amelyet bármikor letölthet. Még ha nincs is internetkapcsolata, az offline térképek segítségével könnyen megtalálhatja a megfelelő útvonalat, és megismerheti a legjobb edzésútvonalakat. Fedezd fel a körülötted lévő világot egy ujjmozdulattal a Suunto 7 okosórádon.

Készen állsz a kalandra a Suunto 7 órával?

A Suunto 7 folytatja a finn Suunto márka prémium minőségét. Rengeteg funkcióval lett felszerelve, hogy még a világ legkeményebb helyeitől sem ijedsz meg. A sorozat modelljei ellenállnak minden ütésnek, víznek és szennyeződésnek - az óra megbízhatóan működik esőben, sárban és hóban egyaránt. Emellett kiváló minőségű, ellenálló Gorilla® Glass üveggel védett képernyővel, oldalsó gombokkal, hogy az okosórát kesztyűben is használhassa, valamint hosszú élettartamú akkumulátorral rendelkeznek, amely okosóra üzemmódban akár 48 órás, GPS-követő üzemmódban pedig akár 12 órás órahasználatot biztosít. A Suunto 7 tehát a legjobb társ bármilyen tevékenységhez, függetlenül attól, hogy milyen földrajzi szélességen tartózkodik.

Suunto 7 óra - minden nap jobb

A Suunto 7 okosóra mindig a legújabb funkciókat kínálja, köszönhetően az automatikus szoftverfrissítéseknek, amelyek akár Wi-Fi kapcsolaton keresztül is lehetségesek. Bővítse az óra funkcionalitását a Google Play-en található kedvenc alkalmazásaival, és változtassa meg megjelenését a különböző óralapokkal és cserélhető szíjakkal. A Suunto 7 egy gazdaságos Value Pack csomagot is kínál: a márka partnerei által kínált több mint 300 €/£/USD értékű előnyök és kedvezmények, amelyekkel fokozhatja edzés- és szabadtéri élményeit.

A Suunto 7 a márka első órája ingyenes offline kültéri térképekkel és hasznos okosóra funkciókkal, a Google™ Wear operációs rendszernek köszönhetően. Látogasson el üzletünkbe vagy a Zegarownia.co.uk weboldalra még ma, és szerezze be álmai Suunto 7 okosóráját. Varsóban a legkényelmesebb árakon találja meg az órákat.