Új Traser P99 Q taktikai órák

Traser

Új Traser P99 Q taktikai órák

Ádám Farkas

Egy állandóan mozgásban lévő ember. Ha éppen nem próbál ki valami új sportot, akkor valószínűleg úton van, hogy elkapjon egy stoppost Spanyolországba. Az okosórák és a high-tech órák szerelmese.

11 január 2023

A rendkívül könnyű kivitelű, robusztus Double Case burkolat, az évekig tartó szolgálatra kész precíziós óramű és a pótolhatatlan trícium megvilágítás csak helyettesítője annak, amit az új Traser P99 Q Tactical órakollekció kínál. A Traser a hadsereg, az egyenruhások és azon kevesek egyike, amelyeket civilek is megvásárolhatnak. Fedezze fel a katonai felszerelések minőségét a legújabb Traser-sorozattal.

Kinek készültek a Traser órák?

A svájci Traser cég speciális taktikai órák gyártására specializálódott, amelyeket az egyenruhások, a szabadtéri és katonai rajongók választanak. A Traser különleges eredménye, hogy kifejezetten a hadsereg megrendelésére szállít órákat, és ezek a készülékek kompromisszumok nélküli termékek, amelyek a legkeményebb körülmények között is teljesítenek. A legújabb Traser P99 Q Tactical sorozat masszív felépítéssel, rendkívül könnyű súlyával, kiváló pontosságával és funkcionalitásával biztosítja a katonának azt, ami a legfontosabb a terepen. Az órák a túléléssel és a bozótvágással foglalkozók körében is népszerűek.

Tengerészeti nyomkövető

Dupla tok - kétrétegű borítékrendszer

Mit várhatnak a Traser felhasználók az új P99 Q Tactical kollekciótól? Mindenekelőtt egy még robusztusabb burkolat, amely készen áll a porban, sárban, szennyeződésben, alacsony hőmérsékleten és bármilyen szélsőséges körülmények között végzett különleges feladatokra. A rendkívüli strapabíróságot a traser® által kifejlesztett Duble Case biztosítja. Ez egy kétrétegű burkolat, amelynek szerkezete: rozsdamentes acél + CFRP páncél, amely védi a burkolatot és a lünettát. A szóban forgó kompozit egy szénszál-erősítésű polimer, amely robusztus tulajdonságokkal rendelkezik:

  • Ellenáll a magas hőmérsékletnek, szerkezete 2000 Celsius fokon is meghajlik.
  • Javítja az óra mágneses mezőkkel szembeni ellenállását
  • Ultrakönnyű és jelentősen csökkenti az óra súlyát
  • Rendkívül ellenálló az ütésekkel és ütésekkel szemben
  • antiallergén
  • Elektromosan nem vezető

Ha hozzáadja a kemény zafírüveget, akkor egy rendkívül ellenálló taktikai órát kap. A belső fényvisszaverődésgátló segít leolvasni a számlapot, függetlenül a fény erősségétől. Maga a tény, hogy az üveg belsejében van, garantálja a tartósságot, és a kopás vagy csak a Traser óra tisztítása nem okoz kopást.

Traser P99 Q taktikai órák

Lenyűgöző vízállóság a különleges feladatokhoz

A csavaros hátlap és a menetes, karbon korona felelős az óra magas vízállóságáért. A 20 ATM-es vízállósági osztály lehetővé teszi, hogy a Traser órát szabadon használhassa a vízzel való tartós érintkezés során. A használhatóság teljes mértékben arányos a funkcionalitással. A P99 Q Tactical felhasználóinak előnyére válik a mindkét oldalon búvárskálával ellátott forgó lünetta. A könnyű fogást és kezelhetőséget az ergonomikus forma, pontosabban a fülek segítik elő. A nullpontnál két tríciumcsövet helyeztek el a forgó lünettán a mélységben történő könnyebb leolvasás érdekében.

Traser P99 Q taktikai óra

Megbízható trigalight® technológia - olvashatóság minden körülmények között

A katonai műveletek zord körülményei és a sötétség nem korlátozza a Traser P99 Q Tactical óra használhatóságát, mivel a többi Traser kollekció trigalight® megvilágítással van felszerelve, amelyek H3 trícium gázzal töltött csövek. A technológia a megbízhatóságáról ismert - nem kell újratölteni, és körülbelül 25 évig világít megszakítás nélkül. A Trigalight® az óra stratégiai területein - a mutatókon és az indexek helyén - van elhelyezve. A fénysugár csak 3-4 méteres távolságból látható, így biztosítva a katonák biztonságát a katonai műveletek során. Az üvegtömítést viszont lumineszcens vegyülettel vonják be, amely lágy zöld fényt bocsát ki, amikor az órát napfény vagy mesterséges fény éri.

Traser óra háttérvilágítás

Funkcionális svájci gyártmányú szerkezet hosszú élettartamú akkumulátorral

A taktikai óráknál nincs helye hibának vagy hiányosságoknak. Kialakításuknak, pontosságuknak, használati kényelmüknek 100%-ban működnie kell, függetlenül a körülményektől. Ezért olyan fontos az órát meghajtó szerkezet kiválasztása. A Traser P99 Q Tactical sorozat a svájci Ronda 517-es szerkezetű kvarcórák kollekciója, amely lenyűgöző, akár 45 hónapos üzemidővel rendelkezik. A kaliber funkciói között órák, percek és másodpercek kijelzése, 24 órás kijelző és egy angol és német nyelvű (a koronán keresztül átállítható) dátumkijelzés található. Ez a svájci gyártású óramű EOL funkcióval is rendelkezik, amely az alacsony töltöttségi szint jelzője. A Ronda 517 járáspontossága -10/+20 másodperc havonta.

Traser P99 Q Tactical férfi karóra

Válassza ki a Traser P99 Q Tactical - kollekció változatait

A Traser P99 Q Tactical hat modellje jelent meg - színváltozatok és gyártás közül választhat a felhasználó. A kollekciót kék, fekete és zöld színekben tartják. Az ügyfél igényeitől függően választhat szövet NATO szíjjal ellátott órát vagy gumiszíjjal ellátott modellt. Mindkét opció teljes mértékben alkalmas a szabadban való használatra, jól tapad a csuklón, és ami a legfontosabb, teljesíti a taktikai óra feladatát.

Traser P99 Q Tactical férfi karóra Blue

Traser órák kaphatók a eOrak üzletben

Tudja már, hogyan fogja használni a Traser P99 Q Tactical órát? Ha igen, vásároljon bátran - a legújabb Traser termékcsalád minden változatát szállítjuk . Mindegyikhez 4 év garancia (Lengyelországon belül), 2 év nemzetközi garancia és 10 év trigalight® garancia jár. A svájci gyártó más vonalait és számos katonai órát is talál a neves márkáktól.


Ádám Farkas

Egy állandóan mozgásban lévő ember. Ha éppen nem próbál ki valami új sportot, akkor valószínűleg úton van, hogy elkapjon egy stoppost Spanyolországba. Az okosórák és a high-tech órák szerelmese.