Itt jön a nap, vagy a klasszikus Naos modell naposabb változata a Sternglas-tól

Sternglas

Itt jön a nap, vagy a klasszikus Naos modell naposabb változata a Sternglas-tól

Tamás Molnár

Szereti a luxusórákat, bálványozza az automatákat, és szenvedélyesen gyűjti őket. Ugyanakkor szorosan követi az órák világának minden hírét és eseményét. Magánéletében szenvedélyesen úszik és beutazza a világot.

22 augusztus 2023

A Sternglas egy neves márka, amelynek órái biztosan tetszeni fognak a Bauhaus stílus és a kiváló minőségű kézműves munka szerelmeseinek. A német manufaktúra órái a kifogástalan design és a tartósság tökéletes kombinációja. A márka a klasszikus Sternglas Naos modellt egy különösen nyárias, megújult változatban mutatta be.

  • A Sternglas bemutatja a klasszikus Naos modell új, friss és kivételesen nyári változatát.
  • A Sternglas Naos Edition Yellow Limited Edition egy vidám és napfényes csúcsminőségű óra kifogástalan dizájnnal és... intenzív sárga számlapjával.
  • Az óra kapható a Eorak.hu oldalon.
  • További információkért az órákról látogasson el blogunkra.

A Sternglas és az új Naos óramodell - miért döntöttek a sárga mellett?

Mi a közös egy New York-i (de nem csak) napraforgókkal teli taximezőben és egy méhrajban? Nos, mindkettő sárga. De miért is? Állítólag egyetlen szín sem vonzza jobban a figyelmet, mint az intenzív sárga. És ezért van az, hogy a márka.

Sternglas Naos Edition sárga limitált kiadású automata és kvarc

Egyedi színek, ragyogó design - a Sternglas Naos Edition Yellow limitált szériája

Az új modell a Sternglas Naos Edition Yellow S01-NAY23-NY01 S01-NAY23-NY01 a "Summer Always on Your Wrist" szlogenre utal. A modell enyhén ívelt számlapja finoman matt sárga színűre lett kidolgozva, amely azonnal megragadja a tekintetet és mosolyt csal az arcokra. Ez egy stílusos kiegészítő, amely vidáman sugárzóan a figyelem középpontjába kerül, amint a csuklódon van. A Sternglas Naos Edition Yellow Limited Edition a Sternglas órákra jellemző precizitás és összetéveszthetetlen, strukturált esztétika szimbóluma. Az új modell 316L rozsdamentes acélból készült. Az élénk színű számlapot dupla domború zafírüveg védi, amely karcálló. Ez garantálja a tartósságot és a robusztusságot. Az 5 ATM-es vízállósági fokozat azt jelenti, hogy az órát biztonságosan lehet viselni erős esőben vagy a medencében játszva.

Sternglas Naos Edition Yellow Limited Edition sárga számlap és tok hátlap

Napfényes és egyedi Sternglas Naos Edition Yellow limitált kiadás, eredetiségigazolással.

ASternglas Naos Edition Yellow 38 mm-es, kvarcváltozatának hátlapját egyedi gravírozással díszített, sárga és szürke akcentussal díszített tokkal látja el. Az óra működését a svájci Ronda 714 kvarcóra alapozza, amely pontos időmérést garantál. A szíj Cordura anyagból készült, amely izzadság- és szennyeződésálló, és maximális viselési kényelmet biztosít, különösen a forró napokon. Ezért ideális a nyári kalandokhoz. A szíj gyorscserélő rendszerének köszönhetően a szíj könnyen, szerszámok nélkül cserélhető egy másikra. Minden egyes darab egyedileg számozott, ami tovább növeli a jellegét. Az eredetiséget igazoló tanúsítvány minden egyes modell egyediségét megerősíti. A Naos Edition Yellow minden bizonnyal még közelebb érzi magát a naphoz. Az óra Miyota 8215-ös óraművel és átlátszó tokkal ellátott automata változatban is kapható.

Sternglas Naos Edition Yellow Limited Edition a csuklóján

A díjnyertes Sternglas Naos Edition Yellow limitált kiadású kollekció közelebb hozza Önt a naphoz.

A Sternglas Naos Edition Yellow a pozitív életszemléletet hirdeti, és emlékeztet arra, hogy az élet tele van lehetőségekkel. Érdemes megemlíteni, hogy a Naos kollekciót már 2020-ban is kitüntették a rangos iF Design Award díj jal. Az új Naos Yellow Edition egyesíti magában mindazt, amit a Sternglas óráktól elvárhatunk: minőség, precizitás, páratlan esztétika és természetesen kiváló ár-érték arány.

Sternglas Naos Edition Yellow Limited Edition előlap és fedél


Tamás Molnár

Szereti a luxusórákat, bálványozza az automatákat, és szenvedélyesen gyűjti őket. Ugyanakkor szorosan követi az órák világának minden hírét és eseményét. Magánéletében szenvedélyesen úszik és beutazza a világot.