Ha valami egyedit keres az órák között, a Nixon márka lesz a legjobb választás. A Nixon női karórák mindegyike kiemelkedik a rendkívüli dizájn és a kiváló minőségű kivitelezés miatt - győződjön meg róla Ön is!

olvass tovább

Női Nixon Karórák

Nem találtunk a kiválasztásnak megfelelő termékeket.

Egy klasszikus, aranyszínű rozsdamentes acélból öntött óra vagy egy eredeti lila műanyag modell? A Nixon női karórák a sokszínűség mellett a részletekre való odafigyelést is képviselik. A nők nagyra értékelték a Nixon márkát az egyéniségéért és azért, mert frissességet hozott az órapiacra. A Nixon kiterjedt kínálatában szerepelnek a Re-Run sorozat vintage órái is, amelyek dizájnja némileg emlékeztet a Casio ikonikus óráira. Az elektronikus kijelzőn ellenőrizheti a dátumot, beállíthatja az ébresztést és a stopperórát. Azok a nők, akik hagyományos megoldást keresnek egy kis karakterrel, megtalálják a Small Kensington modellben, amely piros számlapból és ezüst karperecből áll.

Nixon női karóra - társ az elkövetkezendő évekig

A Nixon minden részletre odafigyelve nem feledkezik meg arról, hogy minden aláírt modell évekig szolgáljon. A borítékok és a karperecek gyártásához kiváló minőségű, antiallergén rozsdamentes acélt használnak, amely nem mattul, így garantálva, hogy az óra kivételes színe több éves használat során is megmarad. Az egyedi számlapok lefedéséhez a gyártók ásványi üveget használnak, amely hatékony védelmet nyújt a karcolásokkal szemben. A Nixon márkát az különbözteti meg, hogy szinte minden elérhető óramodellnél magas szintű vízállóságot biztosít.