A tökéletes férfi karóra keresése bármilyen alkalomra véget ér - a Nixon karóra pontosan az, amire szüksége van. Nézze meg most, milyen jól fog benne kinézni, és rendelje meg a modellt még ma.

olvass tovább

Férfi Nixon Karórák

(1)

Legnépszerűbb elöl
 1. -40%
  Nixon C45 Férfi Karóra Nixon C45 Férfi Karóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  115 900 Ft 69 500 Ft

  Nixon C45 A4651008

  Raktáron. Az árut ma elküldik
Legnépszerűbb elöl

A Nixon aláírt karórák hatékonyan megkülönböztetik magukat a piacon. A széles választék különböző kialakítású modelleket kínál, így minden úriember megtalálhatja a stílusához tökéletesen illeszkedő modellt. A kaliforniai márka olyan karórákat készít, amelyek a hivatalos öltözködés és a tipikusan utcai stílusok kiegészítőjeként egyaránt megállják a helyüket. A Nixon egyetlen formatervvel minden lehetséges módon tervezi meg, így ügyfelei számára a szín és a gyártási forma megválasztható. A Time Teller termékcsalád egy példa erre - ez a modell rozsdamentes acélból és teljes egészében műanyagból is megtalálható, így tökéletes társ az üzleti megbeszélésekhez vagy méltó edzőbarát.

A Nixon férfi karórák széles körű funkcionalitása

A Nixon óráknál a nem hagyományos design mellett a funkcionalitás is fontos - egy órának nem csak jól kell kinéznie, hanem a legkülönbözőbb helyzetekben is teljesítenie kell. A sportrajongók örülni fognak, ha kronográffal ellátott órát kapnak - a Nixon, ügyelve a vásárlóira, bevezette a Sentry és Chrono Leather vonalakat, amelyekben lehetőségünk van további időmérésre. Az elektronikus számlapok rajongói elégedettek lesznek az ébresztővel, stopperórával és naptárral kiegészített Base modellel.