A Nixon óramárka a dinamikus karakterű, divatos, alkalmi órák iránti igényre válaszul jött létre. Az 1997-es alapítása óta sikerült belépnie a legtöbb jelentős órapiacra, és szinte uralni azokat a mindennapi órák terén. A céltól függetlenül azonban a Nixon órák a világ vezető óramárkái közé tartoznak, magas színvonalú működést és nagyszerű megjelenést biztosítva.

olvass tovább

Nixon Karórák

Nem találtunk a kiválasztásnak megfelelő termékeket.

A Nixon ritkaságnak számít az órapiacon. A gyártók minden szívüket beleadják az eredeti, igazán kaliforniai hangulatú modellek megalkotásába. A márka jellegzetes koncepciója és stílusa érdekes történelméből ered. 1997-ben a márka egyik alkotója, Chad DiNenn hiányt látott az órapiacon. A klasszikus, elegáns modellek mellett hiányoztak a kevésbé formális kialakítású órák. DiNenn összefogott kollégájával, Andy Laats-szel, és közösen létrehozták a Nixon céget. Mindketten a sportiparban dolgoztak, így megvoltak a kapcsolataik az órák gyors forgalmazásához. A Nixon óramodelleket igazi szokatlanság jellemzi, és minden kreatív embernek szólnak.

A Nixon márka története

A Nixon céget 1997-ben alapították a kaliforniai kisvárosban, Encinitasban. Az egyik alapító, Chad DiNenna, aki órát keresett magának, és mivel az amerikai piacon nem volt megfelelő a választék, kollégájával, Andy Laats-szel együtt létrehozta a Nixon márkát. Mivel Laats korábban a sportiparban dolgozott, hamar sikerült kapcsolatokat szerezniük a bolti forgalmazás megkönnyítésére, és az alapítók együttes tapasztalata lehetővé tette számukra, hogy egy virágzó vállalatot hozzanak létre. Az első katalógus hét óratípust tartalmazott, és a forgalmazás elsősorban kis sportboltokban történt. A gyors növekedés azt jelentette, hogy már 2000-ben létrehozták az első európai bemutatótermet. 2005-ben már több mint 90 modell volt a kínálatban és 60 alkalmazottat foglalkoztattak.

Nixon órák - a fejlődés szinonimája

Gondolkozz, alkoss, építs, ismételj. Ezek a kulcsszavak vezérlik a vállalatot. Ez teszi lehetővé az ilyen dinamikus növekedést. Egyedi és összetéveszthetetlen stílus, új és egyedi. Több mint 15 éves fennállása alatt a Nixon világszerte milliók szívét nyerte el.

A vállalat évek óta szervez sporteseményeket: ezek egyike a Nixon Surf Challenge. Kezdetben a cég barátai és munkatársai jöttek össze alkalmi hullámverésre, de az exponenciálisan növekvő népszerűség hivatalossá tette a versenyt. A klasszikus versenyekkel ellentétben, amelyek nagy stresszt okoznak, a Nixon Surf Challenge a szórakozásról és a közös szórakozásról szól, és arról, hogy együtt űzzük kedvenc sportunkat. 2000 óta a Spanyolország partjainál, San Sebastianban megrendezett eseményt is támogatják. A gyönyörű kilátással kombinált természetes strandok a szörfösök kedvenc találkozóhelyévé tették ezt a helyszínt. A tizedik évfordulóra a versenyt kivételesen Norvégiába, a Lotofy-szigetcsoportra helyezték át.

Válassza az aktív életmódot egy Nixon órával!

A Nixon márka nem csak az órákról vagy a ruházatról szól. Ez mindenekelőtt egy életstílus. Az aktivitás ösztönzése, a közös versenyek, amelyek inkább a szórakozáson, mint a versengésen alapulnak, a márka rajongóit elsősorban a sportos életmódra ösztönzik. Az egyediség érzése, miközben a márka rajongóinak közösségéhez tartoznak. És van miért rajongónak lenni! A Nixon márkának a különböző kollekciók egész sorával sikerült kielégítenie minden óraimádót. A gyártó egyaránt kínál elektronikus órákat, mint például a szenzációs Nixon Base futurisztikus dizájnnal, valamint klasszikus analóg időmérőket, mint például a kiváló Nixon Kensington kollekció, amely minimalista dizájnú, de a rozsdamentes acél jellegzetes és egységes csillogása jellemzi. Az egyik legérdekesebb sorozat természetesen a Nixon Time Teller Star Wars széria, amelyet a kultikus Star Wars-sagára való utalások jellemeznek - mind a színek, mind pedig a többek között a filmekben megjelenő karakterek képmása tekintetében, akiknek a képmása a tok hátlapjára van gravírozva. A Time Teller sorozatot felnőtt és fiatalabb viselői számára egyaránt készítették, akiknek olyan dinamikus órára van szükségük, mint ők maguk - innen ered a kollekció számos, gyakran egymással kontrasztos színvariációja.

A Nixon órák között megtalálható az érdekes Diplomat SS sorozat is, amely precíz svájci gyártású kvarcművet tartalmaz. Ez garantálja a megbízhatóságot, míg a szokatlan dizájn lehetővé teszi, hogy ez az időmérő formális stílusokkal kombinálható legyen, így az óra ideális választás mindazok számára, akik bármilyen alkalomra keresnek időmérőt.

Nixon óraüzlet Varsóban

Válassza a finom, amerikai gyártású Nixon órákat! A Watch Shop az a hely, ahol megtalálja őket - a nagy pontosság és a dinamikus formatervezésből adódó nagyszerű megjelenés a márka sikerének kulcsa. Ha Önt is a dinamika és az állandó mozgás hajtja, válassza a Nixon órákat - Varsó az a város, ahol megtalálja üzletünket.

Hivatalos Nixon kiskereskedő - hivatalos üzlet - forgalmazó.

Engedélyezett helyhez kötött és online boltunkban csúcsminőségű órák hivatalos forgalmazásból. Csak nálunk az órával együtt kapja meg a jótállási jegyet, valamint a szakszerű kiszolgálást. Gyors és biztonságos kiszállítást biztosítunk.