A Festina márka öt kontinens több mint 90 országában van jelen, és évente mintegy 50 millió órát ad el. Ezek a számok önmagukért beszélnek. Ezek az eredmények a megjelentetett formatervek iránti nagyfokú figyelemnek és a vásárlókhoz való kivételes hozzáállásnak köszönhetőek, még a termék eladása után is. A vállalat székhelye Barcelonában van, de a műszaki létesítmények Svájcban találhatók. A Festina leányvállalatokkal rendelkezik Franciaországban, Németországban, Olaszországban, a Benelux államokban, Svájcban, Chilében, a Cseh Köztársaságban, Lengyelországban és Szlovákiában. Az ilyen nagyszabású siker a kemény munka és a fogyasztói igények kiváló érzékének eredménye.

olvass tovább

Festina Karórák

Nem találtunk a kiválasztásnak megfelelő termékeket.

A Festina egy olyan márka, amelynek hatalmas sikere öt kontinens több mint 90 országába juttatta el a termékeket. A kiváló értékesítési teljesítmény a vásárlóhoz való hozzáállásnak köszönhető, amely a vásárlói elégedettségre való törekvésen alapul a vásárlás után is, nem csak a tranzakcióig. A Festina központja és prémium órák gyártásának helyszíne Barcelonában található. Svájc a technológiai bázis, számos leányvállalat található többek között Németországban, Olaszországban, a Benelux államokban, Lengyelországban vagy a Cseh Köztársaságban. Az órák magas minősége és a piaci igények szakszerű ismerete a márkát a saját árkategóriájában a legjobb gyártók közé emeli.

Festina órák - a márka története

A Festina egy elismert márka, amely több mint 100 éves óragyártási hagyományokkal rendelkezik. Eredete 1902-re nyúlik vissza, amikor a svájci La Chaux-de-Fonds városában megkezdődött e híres órák gyártása. A precizitást és a kiváló minőségű kivitelezést a Lotus márka spanyol tulajdonosa is felismerte, aminek eredményeképpen Miguel Rodriguez 1984-ben megvásárolta a Festinát. Azóta a márka központja Barcelonában található, ahol a csúcsszéria legdrágább modelljeit szerelik össze. Az órák szerelmesei nagyra értékelik a márkát a csúcskategóriás anyagok kiválasztására fordított figyelem, a stílusok változatossága és a praktikus funkcionalitás miatt, amelyet a rangos francia kerékpárversenyen is képvisel. A Festina órák a svájci technológiát és a spanyol leleményességet és kézművességet ötvözik, hogy egy összetartó és egyedi egészet alkossanak - amelyet lehetetlen utánozni.

Festina órák - a sport iránti elkötelezettség

A Festina egy egyedülálló márka, amelynek sikerült tökéletesen ötvözni a hagyományt és a modernitást. A Festina órák nemcsak klasszikusak, hanem állhatatosak és sportosak is - ezt bizonyítja a márka hatalmas elkötelezettsége a sport világa iránt, valamint a Tour de France és Tour de Pologne sorozat különleges modelljei. Az időmérők minőségét és pontosságát bizonyára az is bizonyítja, hogy a Festina szerepet játszik Franciaország legfontosabb kerékpárversenyén - gondoskodik az időmérésről.

Festina - figyelem az óra minden egyes részlete iránt

A Festina órák a kivételes kivitelezést képviselik, amely a legkiválóbb anyagok felhasználásából ered. A rendkívüli pontossággal megmunkált rozsdamentes acél gyakran olyan anyagokkal kombinálódik, mint a bőr, a műanyag vagy az arany. Mindezt azért, hogy az órák méltósággal mutatkozhassanak be a tulajdonos csuklóján. A Festina órákat az első osztályú design is összeköti. Az olyan speciálisan kifejlesztett sorozatok, mint a Festina Classic, Chronograph vagy Multifunction lehetővé teszik, hogy az Ön egyedi igényeinek és stílusának megfelelő órát válasszon. A Festina dizájnjai nagyszerű színkombinációkkal is kiemelkednek más órák közül. A legklasszikusabbaktól az egyedi kompozíciókig. Az órák széles választéka azt jelenti, hogy mindenki számára van valami.

A Festina órák elegáns kialakítása

A Festina dizájnjai között számos elegáns jellegű javaslatot talál. A finom díszítések kristályok vagy polírozás formájában a Festina márka különleges védjegye. A Mademoiselle vonal órái, mint például a Festina F20383/1, a sikk megtestesítői, ami a csillogó rozsdamentes acél, a díszítő kristályok vagy a számlapot megvilágító csillogás használatában nyilvánul meg. Az urak számára a Festina Automatic Skeleton F20534/1 modellje bizonyítja értékét. Az óra a mechanika működését feltáró számlapjával vonzza a tekintetet. Ízléses római indexekkel ellátott számlapját kemény zafírüveg védi. Az egészet egy ezüstszínű rozsdamentes acélból készült tok és hálós szíj koronázza meg. A Festina órák az eleganciát a magas minőséggel ötvözik.

A női Festina órák stílusos kialakítása

A Festina női karórák modelljei az eleganciától az alkalmi és sportos modellekig terjednek. A Classic kollekció tökéletes a mindennapi viselethez és a nagyobb kirándulásokhoz egyaránt. Vannak bőrszíjjal ellátott órák és acél karkötővel ellátott termékek is. Az egyszerű színkombinációk rajongói és a merész színek kedvelői egyaránt találnak maguknak valót. A Multifunkciós vonal kielégíti azokat a nőket, akik a stílusos dizájn mellett a praktikus megoldásokat is értékelik. A Boyfriend sorozat olyan órák, amelyek úgy néznek ki, mintha egy barát szekrényéből vették volna ki őket, de méretük a kisebb csuklóhoz van igazítva. Nagyszerű módja annak, hogy megtörjék a tipikusan nőies megjelenést.

A Festina órák férfias stílusa

A Festina férfi karórák széles választéka garantálja, hogy megtalálod a számodra tökéletes modellt. A férfiak számára tervezett órák sportos és elegáns változatban egyaránt kaphatók, és vannak olyan modellek, amelyek a hétköznapi öltözékhez és az esti kiruccanásokhoz egyaránt illenek. A Festina Retro vonal egy pillantást enged a múltba - a formatervezést a letűnt évtizedek ihlették, de technikailag nem maradnak el a modern formatervezésűektől. A Prestige kollekció a sportos karakterű kiegészítők rajongóinak fog tetszeni, amelyek egy egész öltözék látható hangsúlyát jelentik. A Festina Classic férfi karórák azoknak szólnak, akik univerzális dizájnt szeretnének, amely a legtöbb alkalomra megfelel.

Festina órák - Varsó

Nézze meg, miben rejlik a Festina órák egyedisége. A varsói üzlet széles választékot és modellek sokaságát kínálja, így kedvező áron találhatja meg a kívánt termékeket. A varsói Festina óra üzlet a legjobb választás - ne várjon, és látogasson el hozzánk a Wincentego Witosa sugárút 31. szám alatt.

Festina hivatalos viszonteladó - hivatalos üzlet - forgalmazó

A Festina órák egy olyan forgalmazónak köszönhetően jutottak el hozzánk, amelynek szolgáltatásait a gyártó engedélyezte. Ennek eredményeképpen ügyfeleinknek garantáltan kiváló kivitelezést biztosítunk. Használja ezt ki Ön is, válasszon órákat a helyhez kötött üzletünkben, vagy rendelje meg azokat a weboldalon keresztül.