A titokzatos, meghódítatlan mélységek rendkívül lenyűgöző teret jelentenek. A víz alatti kalandok élményeiből meríthető látvány és benyomások leírhatatlanok. Ezért van szüksége annak, aki ennek a rendkívüli szenvedélynek hódol, egy megbízható búvárórára, amely minden tekintetben a tulajdonosához igazodik. Válaszd a Doxa SUB órát!

olvass tovább

Doxa Sub Karórák

Nem találtunk a kiválasztásnak megfelelő termékeket.

A Doxa SUB készülékeket professzionális mélytengeri búvárkodásra tervezték. Ezért rendkívül magas vízállósággal rendelkeznek, 600 métertől akár 1500 méterig: ezért a készülékek minden víz alatti kalandban bizonyítani fognak. Ráadásul a DoxaSUB egyirányban forgó lünetta lehetővé teszi a víz alatt töltött idő pontos mérését. A gyártó egy olyan rendszert is kifejlesztett, amely dekompressziós megállások nélkül számítja ki a merülési időt.

Doxa SUB - kötelező darab a víz alatti kalandok professzionális szerelmeseinek.

Nem kevésbé fontos a Doxa SUB modellek esztétikai értéke. Gyártásukhoz kiváló minőségű 316L rozsdamentes acélt vagy könnyű titániumot használnak. Mind a gumipántokat, mind a karkötőket úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjenek a ruhához, maximális kényelmet biztosítva a búvárnak. Nem szabad elfelejteni, hogy néhány termék az 1968-as SUB 300T Conquistador előtt tisztelegve készült: ez volt az első széles körben elérhető, héliumszeleppel felszerelt búváróra.

Egy csúcsminőségű búváróra - DoxaSUB

Ha a víz alatti világ a szenvedélye, és professzionális felszerelésre van szüksége, a Doxa SUB tollából származó óra olyan ajánlat, amely biztosan nem fog csalódást okozni. Eredeti dizájnjuk szemet gyönyörködtető, a funkciók pedig a végső támogatást jelentik bármilyen kalandhoz a mélyben. Ne késlekedjen, és böngésszen most üzletünkben, hogy megtalálja az Ön számára tökéletes Doxa SUB modellt.

Doxa SUB óra bolt Varsóban

Nézze meg üzletünkben az órák széles választékát! A Doxa SUB csak egy a sok márka közül, amit itt megtalálhat. Rendeljen online üzletünkben vagy látogasson el varsói bemutatótermünkbe - a Doxa SUB órák csak Önre várnak!

Hivatalos Doxa SUB kereskedő - Hivatalos üzlet - Forgalmazó

A The Watch Shop a Doxa SUB hivatalos kereskedője. Látogasson el helyhez kötött vagy online üzletünkbe, ahol kiválaszthatja az egyéni igényeinek megfelelő modellt. Találja meg a Doxa SUB órákat a legjobb áron Varsóban!