Könnyű, strapabíró, minden körülménynek ellenáll. A Traser bemutatja a titán P99 T Tactical kollekciót

Traser

Könnyű, strapabíró, minden körülménynek ellenáll. A Traser bemutatja a titán P99 T Tactical kollekciót

Tamás Molnár

Szereti a luxusórákat, bálványozza az automatákat, és szenvedélyesen gyűjti őket. Ugyanakkor szorosan követi az órák világának minden hírét és eseményét. Magánéletében szenvedélyesen úszik és beutazza a világot.

15 január 2024

A Traser márka bemutatta a P99 T Tactical termékcsaládot. A sorozat órái tartós Grade 5 titánból készült borítással rendelkeznek. Ezt az ötvözetfajtát magas korrózióállóság és nagyon kedvező szilárdság/tömeg arány jellemzi. Az ebből az anyagból készült órák minden időjárási körülmények között jól teljesítenek, mivel nem deformálódik a hőmérséklet-ingadozás hatására.

 
 

A titán nyers varázsa - Traser P99 T Tactical órák

A P99 T Tatctical sorozatban használt titán homokfúvásos eljáráson esett át, ami nyers jelleget kölcsönöz a felületének. Ráadásul, bár a titán keményebb fém, mint az acél, a titán órák súlya lényegesen kisebb, mint acél társaiké. A P99 T Tactical kollekció titán borítással és karkötővel ellátott modelljei mindössze 122 grammot nyomnak. Ezek a katonai órák fejlett technológiával vannak felszerelve, amely minden körülmények között kiváló funkcionalitást biztosít.

 

Traser P99 T Tactical Brown férfi karóra

 

Traser P99 T Tactical - funkcionalitás katonai stílusban, a sportos elegancia energiájával.

A Traser P99 T Tactiacal sorozat modelljeit eredeti geometrikus formájuk jellemzi. Ezt a jellegzetes dizájnt a dinamizmus és az energia jellemzi. A Traser P99 T Tactical Grey TS-110668 és a Traser P99 T Tactical Brown TS-110669 modellek barna számlapja fehér kontrasztos lineáris indexekkel és jelölésekkel rendelkezik az intuitív, gyors időleolvasás érdekében. A borítékon piros és fehér jelölésekkel ellátott forgó lünetta található, ami nagyon funkcionális. A Traser órák a katonai, használati stílus és a sportórákra jellemző dinamizmus nagyon sikeres kombinációja. Ezek a modellek sikeresen kiegészítik a mindennapi stílust, de a különböző tevékenységek során is bizonyítanak.

 

Traser P99 T Tactical barna pajzs

 

Négy modell a Traser P99 T Tactical termékcsaládból

A Traser P99 T Tactical Brown TS-110669 egy robusztus, rugalmas NATO textilszíjjal van ellátva, titán hardverrel. A szíj színösszeállítása megfelel a barna számlapnak és a lünetta piros ékezeteinek. Ez a típusú szíj nagyon funkcionális megoldás, mivel könnyen tisztítható, és a hosszának köszönhetően az óra ruházat fölött is viselhető, ami különösen hasznos lehet, ha az órát búvárkodás közben tervezi használni, és búvárruha fölött viseli.

 

Traser P99 T Tactical lünetta

 

A bronzszínű számlapú modell titán szíjjal is kapható. A Traser P99 T Tactical Brown TS-110668 karóráról beszélünk, amely teljes egészében titánból készült, grandiózusan néz ki és nyers formájában is szemet gyönyörködtető. A Traser P99 T Tactical Grey TS-110667 viszont szürke számlapot és kék gumiszíjat kapott. Titán megfelelője a Traser P99 T Tactical Grey TS-110666. Bár a sorozat minden modellje a Traser óráknál már évek óta alkalmazott Double Case rendszerrel rendelkezik, ez az első alkalom, hogy úgy döntöttek, hogy a külső burkolat felépítéséhez titánt használnak. A burkolat belső része rozsdamentes acélból készült, hogy megvédje a mechanizmust a nedvességtől és a portól.

 

https://eorak.hu/traser-karorak

 

Traser P99 T Tactical órák: mágneses ellenállás, Trigalight megvilágítással.

A Traser P99 T Tactical órák mágneses ellenállásúak. A számlapok hónap- és hétnapi dátummal, napi idővel és Trigalight háttérvilágítással vannak ellátva, amely biztosítja az időjelzés olvashatóságát és gyors leolvasását még korlátozott fényviszonyok között is. A Trigalight egy önfenntartó technológia, amely az indexek és a mutatók helyén tríciummal töltött üvegcsövekből áll. Ezek olyan fénysugarat bocsátanak ki, amely akár 25 évig is látható, és nem igényel külső áramforrást. A szerkezet lünetta "nullpontjánál" két keresztezett tríciumcsövet is alkalmaztak a jobb jelölés érdekében. Emellett a számlapot védő, tükröződésmentes zafírüveg tömítését fotolumineszcens vegyülettel vonták be, amely lágy zöld fényt bocsát ki, amikor az órát mesterséges vagy napfénynek teszik ki.

 

Traser P99 T Tactical trigalight

 

Az órák 20 ATM-es vízállósági besorolása a csavarozott koronával együtt lehetővé teszi a szabad úszást és búvárkodást aqualung nélkül. A Traser P99 T Tactical sorozat alapja egy Ronda 517 svájci gyártmányú, elemmel működő kvarcóra. Egy elem körülbelül 40-45 hónapig képes működtetni a szerkezetet. A Ronda az egyik vezető svájci márka, amely a kvarcművek gyártására specializálódott, garantálva a nagy pontosságot és megbízhatóságot.

 

 Traser P99 T Tactical


Tamás Molnár

Szereti a luxusórákat, bálványozza az automatákat, és szenvedélyesen gyűjti őket. Ugyanakkor szorosan követi az órák világának minden hírét és eseményét. Magánéletében szenvedélyesen úszik és beutazza a világot.