A Plantwear férfi karórák kis műalkotások. A márka termékei a legfinomabb fa anyagok és egyéb óraalkatrészek kombinációjából készülnek. A márka tökéletesen illeszkedik a biológiailag lebomló termékek bevezetésének trendjéhez, amelyek ugyanolyan jó designt képviselnek, mint számos prémium márka. Így nem meglepő, hogy az órák és az ökológia rajongói beleszerettek a Plantwear márka termékeibe.

olvass tovább

Férfi Plantwear Karórák

Nem találtunk a kiválasztásnak megfelelő termékeket.

Ha törődsz a környezettel, és szeretnél egy olyan órát, ami egyedi, akkor a Plantwear termékek csak neked valók! Látogasson el Varsóban található helyhez kötött üzleteinkbe, vagy látogasson el a Zegarownia.pl weboldalra, és találja meg álmai modelljét.

Plantwear férfi órák - a márka titkai

A Plantwear egy lengyel márka Radzyń Podlaski városából, amely meghódította vásárlóit. Üzletében nem nyilvánvaló módon használja a fát. A tervezők keze alól nemcsak órák, hanem nyakláncok, karkötők és belsőépítészeti termékek is kerülnek ki. A vállalat számára azonban a legfontosabb a fa iránti elkötelezettség és a vásárlók elégedettsége. Az évek során a márka fejlesztette képességeit annak érdekében, hogy a lehető legjobban kielégítse rajongóit.

Férfi Plantwear órák - a környezetbarát fickó választása

A Plantwear karóra márka legfontosabb előnye, hogy a környezetvédelemre összpontosít. A márka hangsúlyozza a környezetvédelmi kampányok iránti elkötelezettségét. Szintén egyedülálló maguknak az óráknak a gyártása, amely kevésbé károsítja a környezetet, mint más márkák, amelyek klasszikus anyagokat használnak. A márka többféle termékcsaládot kínál, hogy minden viselőjének megfeleljen. Figyelemre méltó példa a Plantwear Fox férfi karóra kollekció, amely nemcsak egyedi anyagai, hanem sportos hangulata miatt is kiemelkedik. Egyedisége nem csak abban rejlik, hogy teljes egészében fából készült, hanem további funkciókkal is rendelkezik, amelyek megkönnyítik a mindennapokat. Az óra rendelkezik a hónap napjának dátumával, kronográffal és lumineszkáló bevonattal, amely segítségével éjszaka is könnyen leolvasható az idő. A Plantwear férfi karórák a legigényesebb vásárlók igényeit is kielégítik.