A Plantwear fából készült karórái Lengyelországban és külföldön is belopták magukat a rajongók szívébe. A fából készült időmérőik kis műalkotások, amelyeket nemes, természetes anyag és csúcskategóriás óraalkatrészek kombinációjából hoztak létre. Ismerje meg a Plantwear - fából készült órákat!

olvass tovább

Plantwear Karórák

Nem találtunk a kiválasztásnak megfelelő termékeket.

A Plantwear márka jelenleg az egyik legjobb választás a környezetbarát életmód kedvelői számára. A fából készült Plantwear időmérő modellek tökéletesen megfelelnek a mai ökológiai trendeknek és a biológiailag lebomló anyagok használatának, ugyanakkor nem kevésbé exkluzívan néznek ki, mint a hagyományos módon készült órák.

Plantwear órák - az eredet

A Plantwear egy lengyel márka Radzyń Podlaski városából, amely úgy döntött, hogy fából órákat és különböző kiegészítőket készíteni remek ötlet, hiszen egy olyan anyagot használ, amely nemcsak biológiailag lebomló, hanem lehetővé teszi, hogy a természetből merítsen. Ennek a megoldásnak köszönhetően most már mindenkinek lehetősége van arra, hogy egy alaposan egyedi órát válasszon - elvégre nincs két egyforma fadarab, ami garantálja a teljesen egyedi megjelenést.

Miért válasszon Plantwear órát?

Ezeknek az óráknak az egyik kétségtelen előnye, hogy a környezetvédelemre összpontosítanak - az órák és maga a márka is. A borítékok és a karkötők készítéséhez nagyon kevés fát használnak fel, ami ráadásul olyan anyag, amelyet viszonylag könnyű visszaadni a természetnek - a Plantwear márka részt vesz környezetvédelmi kampányokban, és havonta 50 fát ültet el. Egy másik ok, amiért a Plantwear órákat érdemes választani, a gyártás módja - a fafeldolgozás kétségtelenül kevésbé károsítja a környezetet, mint a rozsdamentes acél feldolgozása. Ráadásul az acél nem hasznosítható, aminek következtében az óra elkészítéséhez felhasznált anyagok egy idő után a hulladéklerakóban végzik. A növényi fából készült órák ezzel szemben biológiailag lebomlanak, így egy bizonyos ponton újra bekerülnek a természet körforgásába.

Plantwear órák - melyik fából készült kínálatot válassza?

A gyártó számos változatos kollekciót kínál, amelyek kivitelezésükkel biztosan minden viselőjüknek tetszeni fognak. Az egyik központi vonal kétségtelenül a Plantwear Select sorozat lesz, modern, sportos dizájnjával. Meglepő módon a karkötő ebben a kollekcióban is fából készült. A számlapon található kronográfok a teljesítmény vagy egy bizonyos távolság megtételéhez szükséges idő mérésére szolgálnak majd, míg a számlap felső részén található jellegzetes, a számlap többi részével színben kontrasztos bemélyedés nem kényes, alkalmi jelleget kölcsönöz.

A hölgyek viszont a Plantwear Lark Slim faóra kollekciójának fognak örülni. E modellek pasztellszínei és minimalista jellege jól kombinálható a modern, különösen a nyári, városi stílusokkal. További figyelmet érdemel a kiválóan megmunkált bőrszíj. A kényelem és a fantasztikus, hétköznapi stílus a kollekció fő jellemzői.

Ha Ön öko stílusú, és mindig olyan termékeket választ, amelyek minimálisan zavarják a természet kényes egyensúlyát, a Platnwear órák biztosan az Ön számára készültek. Ne várjon, rendelje meg őket most, és nézze meg, mennyire tökéletesen illik Önhöz az ilyen órák kialakítása!

Hivatalos Plantwear kiskereskedő - hivatalos üzlet - forgalmazó

Minden Plantwear óra, amit nálunk talál, engedélyezett forgalmazótól származik, ami azt jelenti, hogy csak a gyártó által szállított alkatrészekből és a hivatalos előírásoknak megfelelően készülnek. Ennek eredményeként a márka által leírt terméket kapja, ráadásul a hivatalos garancia által lefedve.

Platnwear óra bolt Varsóban

A Plantnwear termékek azoknak szólnak, akik törődnek a környezettel, valamint azoknak, akik szeretnek kitűnni. Látogasson el a helyhez kötött üzletünkbe vagy látogasson el a Zegarownia.pl oldalra, és keresse meg a Plantwear órákat. A márka óráit a legalacsonyabb árakon találja meg Varsóban.