Sokak számára az Esprit márka elsősorban a ruházattal kapcsolatos. Bár a vállalat a ruházati cikkek forgalmazásával szerzett népszerűséget, nemzetközileg akkor vált ismertté, amikor úgy döntött, hogy saját óra- és ékszercsaládokat ad ki. Közel 30 év elteltével az Esprit óra a kiváló minőségű termék és a gyönyörű design szimbóluma.

olvass tovább

Női Esprit Karórák

Nem találtunk a kiválasztásnak megfelelő termékeket.

Az Esprit márka kínálata elég változatos ahhoz, hogy sok olyan nőt vonzzon, akik különböző típusú órákat keresnek. Gyere el a varsói Zegarownia stationáris üzletbe vagy látogass el a Zegarownia.pl oldalra, és győződj meg róla, hogy a márka termékei neked is tökéletesek!

Esprit női órák - a márka története

Az Esprit márkát San Franciscóban alapították az 1960-as években. Ekkor Susie és Doug Tompkins, akik már megalkották a North Face márkát, egy értékesítési ügynökségen keresztül szállították termékeiket, saját autójukban árulták termékeiket. Az eladások olyan nagynak bizonyultak, hogy a házaspár gyorsan bővítette vállalkozását, így született meg az Esprit márka. Ma a vállalat világszerte tevékenykedik, és nemcsak ruhákat, hanem órákat és ékszereket is árul.

Női Esprit órák - sikkes és elegáns

Az elmúlt években a lengyelek egyre inkább az időtálló, kiváló minőségű kivitelezésű modelleket keresik az órák között. Nem csoda tehát, hogy az Esprit márka olyan nagy keresletnek örvend. A nők számára elérhető számos modell közül külön említést érdemel az Esprit Essential női karórák sorozata. Minimalista dizájnjával és kiváló minőségű felszereltségével tűnik ki. Tökéletes lesz azon hölgyek számára, akik olyan modelleket keresnek, amelyek bármilyen helyzetben kiegészítik stílusukat. A második említésre méltó sorozat az Esprit Disc sorozat. Ez egy javaslat a merész, avantgárdra hajlamos nők számára. Az órák nem klasszikusan jelzik az időt. A klasszikus mutatók helyett két egymástól független számlapon jelzik az órákat és a perceket. Ezek az órák olyan merész nőknek szólnak, akik nem félnek kitűnni.