Az Esprit márka ma már a globális divatpiac egyik legfontosabb szereplőjeként működik - elsősorban a népszerű női ruházati termékek terén. Az Esprit márka azonban nem állt meg itt, és egy ideje már órákat is kínál. Vajon megfelelnek a mai igényes fogyasztók igényeinek?

olvass tovább

Esprit Karórák

Nem találtunk a kiválasztásnak megfelelő termékeket.

Fenntartható divat, érdekes formatervezés és ökodizájn - ezek az Esprit márka által készített órák. Minden egyes termék az Ön számára készült, hogy minden nap inspirálja Önt, és energiával töltse fel, hogy megváltoztathassa a világot.

Az Esprit karóra - egy tapasztalt gyártó egyedi modellje

Az Esprit márkát San Franciscóban alapították az 1960-as években. Akkoriban Susie és Doug Tompkins, akik korábban a North Face márkát alapították, egy kereskedelmi ügynökön keresztül terjesztették a ruházati termékeket, és közvetlenül az autójukból árulták a ruhákat. Az értékesítés nagyon eredményesnek bizonyult, és egy idő után Tompkinsék át tudták adni az értékesítés irányítását egy profi értékesítési részlegnek. Ma a márka a világ 40 országában működik, több mint 830 üzletben és 15 000 Esprit ruházatot árusító üzletben.

Ruházat? Nem csak! 1990 óta az Esprit márka "Esprit timewear + jewel" néven órák és ékszerek készítésével is foglalkozik. Az Esprit óra ma már a magas minőség egyik szinonimája a divatos és exkluzív megjelenéssel párosulva. Nem hiszi el? Nézze meg a saját szemével a kínálatunkban szereplő órákat.

Az Esprit márka elkötelezettsége a környezetvédelem és a társadalmi kérdések iránt

Kétségtelen, hogy a márka csúcstermékeire és egyedi, felismerhető dizájnjára asszociál. Annak érdekében, hogy ezeket tisztességes kereskedelemben, a környezet károsítása nélkül készíthesse el, az Esprit a zöld megoldásokat és a fenntarthatóságot tűzte ki célul. Miben nyilvánulnak meg ezek az intézkedések? Először is, az Esprit elsőként dobott piacra olyan termékeket, amelyek minimális káros hatással vannak a környezetre. Ruháik és kiegészítőik például organikus pamutból, újrahasznosítható poliészterből vagy olyan anyagokból készülnek, amelyek a mezőgazdaságból származó, nem ehető hulladékokból vagy növényi alapú ipari nyersanyagokból (az úgynevezett Archroma EarthColors® technológiával) jöttek létre. Másodszor, a vállalat célja, hogy csökkentse a gyártási folyamatok káros hatásait, például a nagy mennyiségű víz vagy energia felhasználását.

Mi több, az "öko-divat" követése mellett az Esprit márka a társadalom és a vele dolgozó emberek jólétét is szem előtt tartja. A társadalmi és jótékonysági akciók, amelyekben részt vesz, mindig előtérben vannak. Folyamatosan részt vesz különböző társadalmi és jótékonysági akciókban. A vállalat segített és támogatta a cunami áldozatainak vagy a kínai földrengés áldozatainak segélyezését. Emellett együttműködik az ENSZ Nemek Közötti Egyenlőségért és a Nők Esélyegyenlőségéért és a nők szerepének megerősítéséért felelős szervezetének, az UN Womennek a szervezetével is, a két nem egyenlő bánásmódját célzó projektekben.

Esprit órák - avantgárd stílus a modern nők számára

Lengyelországban jelenleg egyre nagyobb az érdeklődés a szépen megmunkált tárgyak iránt - így nem meglepő, hogy az Esprit márka egyre nagyobb elismertségre tesz szert hazánkban. Különösen a legesztétikusabban megmunkált modellek - a divatos Esprit (női) órák közül különösen a rendkívül népszerű Esprit Essential Mini kollekciót kell megemlíteni. Ez az óra minimalista dizájnjával tűnik ki, amely kis méretével párosul. Ezek együttesen egy rendkívül esztétikus kombinációt eredményeznek, amely minden bizonnyal minden hölgynek tetszeni fog, aki kiegyensúlyozott kiegészítőt keres bármilyen alkalomra. A számlapok, szíjak és borítékok különböző színei és színkombinációi révén ezek az órák tökéletesen illeszkednek a kortárs stílushoz.

Az avantgárd újdonságokra vágyók számára ott van az Esprit Disc órakollekció - amely az idő kijelzésének egy másfajta módját mutatja be, nevezetesen a mutatók helyett két forgó számlap van, amelyeken az órák és a percek vannak jelölve. Ezek megfelelő kombinációja jelzi az aktuális időt. Ez egy remek választás minden hölgy számára, aki egy szokatlan órát keres, amely dizájnjával kiemeli tulajdonosának nem mindennapi karakterét.

Az elegáns Esprit óra - sokoldalú kiegészítő minden férfi számára.

Az Esprit óra márka nem feledkezett meg a férfiakról sem. A gyártó kínálja az Esprit Linear Chronograph órák sorát, amely konzervatív jellegének és a jól ismert és népszerű minták használatának köszönhetően tökéletesen kombinálható bármely férfi stílusával. Ráadásul az elhelyezett kronográfok biztosítják, hogy az idő minden körülmények között mérhető legyen, így ezek az órák tökéletesen kiegészítik egy sofőr vagy sportoló felszerelését. Válassza ki most az Esprit órák egyikét, és győződjön meg azok magas minőségéről és rendkívül esztétikus kivitelezéséről.

Esprit órák - kinek?

Az Esprit órák azoknak szólnak, akik úgy szeretnék kifejezni magukat, hogy közben a környezetet és a fenntarthatóságot is szem előtt tartják. A nagyszerű, egyedi formatervezés kielégíti az új trendek és a divat járatlan útjait keresők legigényesebb igényeit. Mind a hölgyek, mind a férfiak biztosan felfedezik saját egyedi stílusukat az Esprit modellekkel. Ezeknek a modelleknek a megjelenése biztosan vonzó lesz a fiatal és magabiztos emberek számára. A márka azonban nem feledkezik meg az idősebb emberekről sem. A kollekciókban olyan órák is szerepelnek, amelyeket a minimalizmus, az előkelőség és a kifinomult elegancia jellemez. Az öltönykelléket kereső urak is megtalálják a preferenciáiknak megfelelőt.

Esprit óraüzlet Varsóban

Válasszon egyet az Esprit modellek közül, és győződjön meg a márka kiváló kivitelezésű óráiról, amelyek minden helyzethez illenek. Látogasson el varsói üzletünkbe, vagy látogasson el a Zegarownia.pl oldalra, és nézze meg, miért olyan népszerűek az Esprit órák vásárlóink körében. Találja meg az Esprit órákat a legjobb áron Varsóban!

Hivatalos Esprit viszonteladó - Szerződött üzletek - Forgalmazó

A nálunk található Esprit órák kizárólag engedélyezett kereskedőktől származnak. Ez garancia az eredetiségükre és a magas minőségükre, ami azt jelenti, hogy közvetlenül a gyártó által készített terméket kap.