A Doxa jelenleg az egyik legismertebb óramárka Lengyelországban. Termékei széles körben presztízst, modern dizájnt és megbízhatóságot sugallnak. A Doxa nemcsak elegáns női és férfi órákat kínál, hanem speciális búvárórákat is, fejlett mechanizmusokkal.

Doxa női órák - luxus választás minden nő számára

A Doxa női karórák, amelyeket üzletünk ezen kategóriájában mutatunk be, világszerte számos népszerű kollekció modelljei. Közülük a Doxa Slim órák különös figyelmet keltenek szokatlan megjelenésük miatt. A modern mechanizmusok használatának köszönhetően rendkívül vékony burkolatot sikerült elérni. Ez nemcsak esztétikailag kellemes, hanem gyakorlati jelentőséggel is bír - az ebbe a sorozatba tartozó órák nem torzítják az ing vagy a blúz mandzsettáit. A Doxa Slim női karórákat az egyszerű, minimalista stílusú számlapok is megkülönböztetik, 6 óránál elhelyezett kronométerrel.

Klasszikus Doxa Tradition női órák

A klasszikus formatervezés kedvelőinek érdemes figyelniük a Doxa Tradition női karórákat, amelyek több változatban is kaphatók üzletünkben. Ezek finom, precízen megmunkált időmérők rozsdamentes acél szíjjal vagy natúr bőrszíjjal. A vásárlók fekete, arany, fehér vagy ezüst számlapú órák közül választhatnak. Az időt az órában kiváló minőségű, svájci gyártású kvarcmechanizmusok mérik.

Válasszon egy luxus Doxa Royal Roman órát

Azok a hölgyek, akik nagy figyelmet fordítanak a részletekre, biztosan értékelni fogják a Doxa Royal Roman női karórákat. Első pillantásra a kollekció órái nem különböznek más klasszikus modellektől, de ha közelebbről megnézzük, a figyelmet a számlap szokatlan kialakítása hívja fel magára. A számlap díszítő elemei a nagy római számok is, amelyek az órákat jelzik: 3, 6 9 és 12. A Roxa Royal Roman órák a Ronda csúcsminőségű svájci kvarcműveivel vannak felszerelve. Vásárlóink többféle típusú óra közül választhatnak ebben a sorozatban, amelyek bőrszíjjal vagy rozsdamentes acél karkötővel és eltérő számlapszínekkel rendelkeznek.

olvass tovább

Női Doxa Karórák

(3)

Legnépszerűbb elöl
 1. -10%
  Doxa D-Lux Női Karóra Doxa D-Lux Női Karóra
  Ingyenes szállítás3 napon belül
  137 692 Ft 123 923 Ft

  Doxa D-Lux 111.15.014.10

  Ingyenes szállítás3 napon belül
 2. -30%
  Doxa Slim Női Karóra Doxa Slim Női Karóra
  Ingyenes szállítás3 napon belül
  173 076 Ft 121 153 Ft

  Doxa Slim 105.15.101.10

  Értékelés:
  100%
  Ingyenes szállítás3 napon belül
 3. -40%
  Doxa Neo Női Karóra Doxa Neo Női Karóra
  Ingyenes szállítás3 napon belül
  119 230 Ft 71 538 Ft

  Doxa Neo 121.15.023.01

  Értékelés:
  100%
  Ingyenes szállítás3 napon belül
Legnépszerűbb elöl

A Doxa női karórák a stílus és az előkelőség a legjobb minőségű anyagokból készült órákba foglalva. A Doxa világszerte híres a svájci karórák gyártásáról, amelyek kivételes figyelmet fordítanak a részletekre. Fedezze fel álmai Doxa modelljét.

Mi különbözteti meg a Doxa női karórákat?

A Doxa női karórák, melyeket üzletünk ezen kategóriájában mutatunk be, a világ számos népszerű kollekciójának modelljei. Közülük a Doxa Slim órák különös figyelmet keltenek szokatlan megjelenésük miatt. A modern mechanizmusok használatának köszönhetően rendkívül vékony burkolatot sikerült elérni. Ez nemcsak esztétikailag kellemes, hanem gyakorlati jelentőséggel is bír - az ebbe a sorozatba tartozó órák nem torzítják az ing vagy a blúz mandzsettáit. A Doxa Slim női karórákat az egyszerű, minimalista stílusú számlapok is megkülönböztetik, 6 óránál elhelyezett kronométerrel.

Doxa női órák minden elegáns nő számára

A klasszikus dizájn kedvelőinek érdemes figyelniük a Doxa Tradition női karórákat, amelyek több változatban is kaphatók üzletünkben. Ezek finom, precízen megmunkált időmérők rozsdamentes acél szíjjal vagy natúr bőrszíjjal. A vásárlók fekete, arany, fehér vagy ezüst számlapú órák közül választhatnak. Az időt az órában kiváló minőségű, svájci gyártású kvarcmechanizmusok mérik.

Doxa női órák - csúcsminőségű modellek

Azok a hölgyek, akik nagy figyelmet fordítanak a részletekre, biztosan értékelni fogják a Doxa Royal Roman női karórákat. Első pillantásra a kollekció órái nem különböznek más klasszikus modellektől, de ha közelebbről megnézzük, a számlap szokatlan kialakítása felhívja a figyelmet. A számlap díszítő elemei a nagy római számok is, amelyek az órákat jelzik: 3, 6 9 és 12. A Roxa Royal Roman órák a Ronda csúcsminőségű svájci kvarcmechanizmusaival vannak felszerelve. Vásárlóink többféle típusú óra közül választhatnak ebben a sorozatban, amelyek bőrszíjjal vagy rozsdamentes acélból készült karpánttal és különböző számlapszínekkel rendelkeznek.