A Doxa egy olyan óramárka, amely Lengyelországban nagyon népszerű a modern trendeket a hagyományokra való utalásokkal, a kiváló minőségű kivitelezéssel és a tartós anyagokkal ötvöző kifinomult dizájnja miatt. Ma a Doxa által gyártott modellek többsége elegáns ékszeróra, de a márka eredete egészen más volt. A Doxa ma is ismert a szakemberek körében, mint búvárórák gyártója.

olvass tovább

Férfi Doxa Karórák

(3)

Legnépszerűbb elöl
 1. -40%
  Doxa D-Lux Férfi Karóra Doxa D-Lux Férfi Karóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  169 230 Ft 101 538 Ft

  Doxa D-Lux 112.90.324.17

  Raktáron. Az árut ma elküldik
 2. -40%
  Doxa D-Lux Férfi Karóra Doxa D-Lux Férfi Karóra
  Ingyenes szállítás3 napon belül
  169 230 Ft 101 538 Ft

  Doxa D-Lux 112.90.161.17

  Ingyenes szállítás3 napon belül
 3. -40%
  Doxa D-Lux Férfi Karóra Doxa D-Lux Férfi Karóra
  Ingyenes szállítás3 napon belül
  150 000 Ft 90 000 Ft

  Doxa D-Lux 112.90.161.05

  Ingyenes szállítás3 napon belül
Legnépszerűbb elöl

Ha fontos Önnek a klasszikus stílus, akkor keresse a férfi Doxa órákat. Ezek a legmagasabb minőségű svájci modellek, amelyek kiváló minőségű anyagokból készült, kiváló formatervezéssel tűnnek ki. A férfi Doxa órák olyan időmérők, amelyek évekig tartanak.

Tökéletes svájci Doxa órák

Üzletünk a legnépszerűbb Doxa órák modelljeit kínálja vásárlóinknak. Ebben a kategóriában Doxa férfi órákat mutatunk be, amelyek között minden alkalomra találhat modelleket. Ajánljuk őket azoknak a férfiaknak, akik klasszikus, időtálló stílusú órákat keresnek, és azoknak is, akik követni szeretnék a legújabb trendeket. Érdemes tudni, hogy a Doxa órák arról híresek, hogy mindig a legnagyobb gondossággal készülnek, és a gyártásuk során mindig kiváló minőségű anyagokat használnak fel. Ezt példázzák a svájci kvarcmechanizmusok, amelyek a márka óráinak pontos időjelzéséért felelősek.

Válasszon egy Doxa órát a népszerű kollekciók közül

ADoxa férfi karórák üzletünkben jelenleg több tucat terméket tartalmaznak. Közülük a Gent Tradition sorozat modelljei nagyon népszerűek a vásárlók körében. Ez azoknak szól, akik értékelik a klasszikus dizájnt, és olyan órát keresnek, amely illik egy elegáns öltözékhez, például egy öltönyhöz. A Gent Tradition órák borítékkal és egyes modellek esetében tartós rozsdamentes acélból készült karkötőkkel rendelkeznek. Ezek az órák, amelyek aranyszínű borítékkal vagy karkötővel rendelkeznek, egy speciális PVD-technikát alkalmaznak, amely során az acélt valódi arannyal vonják be.

Azok az urak is találhatnak maguknak órákat üzletünkben, akik a klasszikusok helyett a modernitást és az eredetiséget részesítik előnyben. Az ő igényeiket biztosan kielégítik a Doxa Grafic Mistero Square és Round férfi karórák, kerek vagy szögletes borítékkal, valamint a Doxa Trofeo. Külön említést érdemelnek a Doxa Slim sorozat férfi karórái is, amelyeket rendkívül vékony borítékjuk különböztet meg.