A Victorinox egy olyan márka, amely leginkább a svájci hadsereg számára készített tiszti késekről ismert. Nem sokkal később a vállalkozás elkezdte bővíteni ügyfélkörét a hétköznapi felhasználókkal. Kínálatunkban a Victorinox modellekhez tökéletesen illeszkedő öveket talál.

olvass tovább

Victorinox Óraszíjak

Hivatalos kereskedő Engedélyezett márkakereskedő vagyunk. A termék hivatalos forgalmazótól vagy gyártótól származik. Minden termékhez hivatalos gyártói garancia, eredeti csomagolás és használati utasítás tartozik.

(4)

Legnépszerűbb elöl
 1. Új termék
  Victorinox D1 Szíj Victorinox D1 Szíj
  Ingyenes szállítás 24H
  89 090,00 Ft

  Victorinox D1 V.60048

  Ingyenes szállítás 24H
 2. Új termék
  Victorinox D1 Szíj Victorinox D1 Szíj
  Ingyenes szállítás 24H
  89 090,00 Ft

  Victorinox D1 V.60047

  Ingyenes szállítás 24H
 3. Új termék
  Victorinox D1-DC Szíj Victorinox D1-DC Szíj
  Ingyenes szállítás 24H
  66 363,00 Ft

  Victorinox D1-DC V.60039

  Ingyenes szállítás 24H
 4. Új termék
  Victorinox D1 Szíj Victorinox D1 Szíj
  Szállítás 24H
  30 000,00 Ft

  Victorinox D1 V.60027

  Szállítás 24H
Legnépszerűbb elöl

Unod a régi pántodat? Ha lecseréli egy újjal, személyre szabhatja óráját, vagy új külsőt adhat neki, ha a régi szíj elhasználódott, anélkül, hogy új készüléket kellene vásárolnia. Változtassa meg órája stílusát egy új szíjjal a Victorinox márkától.

Victorinox - a márka története

A Victorinoxot az 1880-as években alapították a svájci Ibach városában. Abban az időben az országnak magas munkanélküliséggel kellett szembenéznie, ami nagyon nagy problémát jelentett az egész ország számára. Karl Elsener, a cég alapítója változtatni akart a város lakóinak egzisztenciáján, és létrehozta a Victorinoxot, ahol korábban munkanélküli helyieket alkalmazott. Néhány évvel a gyár megnyitása után a vállalat megbízást kapott tiszti kések gyártására. Ezt a modellt ma is gyártják, és svájci tiszti késként ismert. Ugyanakkor a márka tervezői készítették el az első órákat is, amelyek ugyanolyan magas minőségben készültek, mint a korábban gyártott zsebkések. A márka így világszerte sok ember tudatában állandó helyet szerzett magának, köszönhetően az általa gyártott termékek megbízhatóságának.

Cserélje le óráját egy Victorinox szíjjal

A Victorinox órák kiválóan megtervezett modellek, amelyek a legkiválóbb anyagokból készülnek. Emellett nagyon határozott, férfias stílussal rendelkeznek. Szeretné lecserélni egy olyan termékre, amely jobban megfelel a stílusának? Töltsön be egyet a kapható szíjak közül, amelyeket tetszés szerint változtathat. Vannak természetes bőrből készült modellek, klasszikus karkötők, gumipántok és szövetből készültek a lezserebb stílushoz. Mindössze az órád sorozatát kell tudnod - ezek a szíjak illenek a modelledhez.

Victorinox szíjak vásárlása Varsóban

A Victorinox szíjak legmagasabb minőségű anyagai, a kényelmes használat és a tartósság lehetővé teszik, hogy hosszú évekig használhassa a márka termékeit. Látogasson el webáruházunkba vagy Varsóban található helyhez kötött üzletünkbe, és vásároljon új Victorinox szíjat.

A Victorinox szíjak hivatalos kiskereskedője - Szerződött üzlet - Forgalmazó.

A kínálatunkban található összes tartozék engedélyezett forgalmazótól származik. A Clock Shopban Victorinox szíjak széles választékát találja, amelyek mind a papírüzletünkben, mind online elérhetőek. Gyors szállítás garantált!