A Victorinox egy olyan márka, amely leginkább a svájci hadsereg számára készített tiszti késekről ismert. Nem sokkal később a vállalkozás elkezdte bővíteni ügyfélkörét a hétköznapi felhasználókkal. Kínálatunkban a Victorinox modellekhez tökéletesen illeszkedő öveket talál.

olvass tovább

Victorinox Óraszíjak

Nem találtunk a kiválasztásnak megfelelő termékeket.

Unod a régi pántodat? Ha lecseréli egy újjal, személyre szabhatja óráját, vagy új külsőt adhat neki, ha a régi szíj elhasználódott, anélkül, hogy új készüléket kellene vásárolnia. Változtassa meg órája stílusát egy új szíjjal a Victorinox márkától.

Victorinox - a márka története

A Victorinoxot az 1880-as években alapították a svájci Ibach városában. Abban az időben az országnak magas munkanélküliséggel kellett szembenéznie, ami nagyon nagy problémát jelentett az egész ország számára. Karl Elsener, a cég alapítója változtatni akart a város lakóinak egzisztenciáján, és létrehozta a Victorinoxot, ahol korábban munkanélküli helyieket alkalmazott. Néhány évvel a gyár megnyitása után a vállalat megbízást kapott tiszti kések gyártására. Ezt a modellt ma is gyártják, és svájci tiszti késként ismert. Ugyanakkor a márka tervezői készítették el az első órákat is, amelyek ugyanolyan magas minőségben készültek, mint a korábban gyártott zsebkések. A márka így világszerte sok ember tudatában állandó helyet szerzett magának, köszönhetően az általa gyártott termékek megbízhatóságának.

Cserélje le óráját egy Victorinox szíjjal

A Victorinox órák kiválóan megtervezett modellek, amelyek a legkiválóbb anyagokból készülnek. Emellett nagyon határozott, férfias stílussal rendelkeznek. Szeretné lecserélni egy olyan termékre, amely jobban megfelel a stílusának? Töltsön be egyet a kapható szíjak közül, amelyeket tetszés szerint változtathat. Vannak természetes bőrből készült modellek, klasszikus karkötők, gumipántok és szövetből készültek a lezserebb stílushoz. Mindössze az órád sorozatát kell tudnod - ezek a szíjak illenek a modelledhez.

Victorinox szíjak vásárlása Varsóban

A Victorinox szíjak legmagasabb minőségű anyagai, a kényelmes használat és a tartósság lehetővé teszik, hogy hosszú évekig használhassa a márka termékeit. Látogasson el webáruházunkba vagy Varsóban található helyhez kötött üzletünkbe, és vásároljon új Victorinox szíjat.

A Victorinox szíjak hivatalos kiskereskedője - Szerződött üzlet - Forgalmazó.

A kínálatunkban található összes tartozék engedélyezett forgalmazótól származik. A Clock Shopban Victorinox szíjak széles választékát találja, amelyek mind a papírüzletünkben, mind online elérhetőek. Gyors szállítás garantált!