A Skagen Connected fejlett okosóra-modellek abszolút kötelező darabok mindazok számára, akik a technológiát legalább annyira szeretik, mint a remek megjelenést. Ezen okosórák változatos funkciói, valamint a modern dizájn gondoskodnak arról, hogy minden alkalomra stílusosan és divatosan nézzen ki, miközben mindig kapcsolatban marad az internettel. Legyen mindig online a Skagen Connected órákkal.

olvass tovább

Skagen Connected Karórák

(2)

Legnépszerűbb elöl
 1. -10%
  Skagen Falster Férfi Okosóra Skagen Falster Férfi Okosóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  140 070 Ft 126 060 Ft

  Skagen Falster SKT5203

  Értékelés:
  100%
  Raktáron. Az árut ma elküldik
 2. -10%
  Skagen Falster Férfi Okosóra Skagen Falster Férfi Okosóra
  Raktáron. Az árut ma elküldik
  140 070 Ft 126 060 Ft

  Skagen Falster SKT5200

  Raktáron. Az árut ma elküldik
Legnépszerűbb elöl

A Skagen Connected a dán vállalat hibrid órákba történő terjeszkedése. A márka a csapást követően úgy döntött, hogy nem adja fel az innovatív technológiák beépítését készülékeibe, és olyan órák gyártása mellett döntött, amelyeket a széles körű funkcionalitással harmonizáló elegáns design jellemez. Egy ilyen megoldás lehetővé tette, hogy új felhasználók egy csoportját nyerje meg, és kiterjessze azt a sportolókra is.

Skagen Connected óra specifikációk

A Skagen Connected időmérők sokoldalú modellek, amelyek tökéletesen illeszkednek mind a férfi, mind a női stílushoz. Az órák könnyen leolvasható számlapokkal rendelkeznek, két belső számlap - egy fő számlap és egy kisebb, kiegészítő számlap - található rajtuk. A Skagen Connected mechanikát egy elegáns, kiváló minőségű, hipoallergén rozsdamentes acélból készült burkolat rejti, a számlapot pedig karcálló ásványi üveg védi. Az időmérőhöz a verziótól függően erős acél szíj - fonott vagy elegáns bőrszíj jár.

Skagen Connected - élvonalbeli technológia

Ami azonban a Skagen Connectedet megkülönbözteti a márka többi időmérőjétől, az a funkcionalitás és a technológiai fejlesztések. A beépített Bluetooth modulon keresztül az óra csatlakozik az Android vagy iOS operációs rendszert futtató okostelefonhoz, ami lehetővé teszi az időmérő üzemmódjainak átfogó programozását a telefonról. A Skagen Connected modell a beállított funkciótól függően jelzi a helyes dátumot, más zónaidőket vagy a kitűzött célok teljesítésének százalékos eloszlását (aktivitáskövető). A két eszköz kombinációja lehetőséget ad arra is, hogy az óra gombjainak megfelelő manipulálásával a telefon kiválasztott funkcióit vezérelje. Az időmérő nemcsak a bejövő hívásokról és üzenetekről értesít, hanem lehetővé teszi a fényképek távoli készítését és a zenei könyvtár kezelését is.

Az Eorak.hu értékesített Skagen Connected okosórák minden szükséges eredetiségigazolással és az eredeti dobozzal érkeznek. Ezenkívül minden készlet tartalmazza az okosóra megfelelő működéséhez szükséges tartozékokat. Minden megrendeléshez két év gyártói garancia jár.