A Salvatore Ferragamo egy 1923-ban alapított olasz márka, amelynek székhelye a festői Firenzében található. A Salvatore Ferragamo exkluzív kiegészítők, bőráruk, ruházati cikkek és 1960 óta svájci órák gyártására specializálódott.

olvass tovább

Salvatore Ferragamo Karórák

(10)

Legnépszerűbb elöl
  1. Salvatore Ferragamo Gancini Női Karóra Salvatore Ferragamo Gancini Női Karóra
    Ingyenes szállítás3 napon belül
    276 923,00 Ft

    Salvatore Ferragamo Gancini SFYC00321

    Ingyenes szállítás3 napon belül
Legnépszerűbb elöl

A Salvatore Ferragamo logóval ellátott órák nem csak gyönyörűek és egyediek, hanem a precíz kézműves munka, az igazi olasz művészet és az egyéniség jellemzi őket, amely minden egyes modellben benne van. A márka arra összpontosít, hogy a logóval ellátott órák mind a női, mind a férfi öltözékeket kiegészítsék. A márka órái azoknak szólnak, akik merészek, akik értékelik az újdonságokat és a merész megoldásokat.

Salvatore Ferragamo óra - a részletek szeretetéért

A Salvatore Ferragamo márka a legapróbb részletekre is odafigyel, ezért a legmagasabb minőségű rozsdamentes acélt használja, amelynek a legkülönfélébb színeket adja. A gyönyörű számlapokat a nagyra becsült zafírkristály védi, amelyet fokozott karcállóság jellemez. A széles kínálatban találunk acél szíjjal, valamint bőrszíjjal ellátott modelleket is, így mindenkinek van esélye megtalálni az egyéni preferenciáknak megfelelő modellt.

Salvatore Ferragamo órák - egy határok nélküli márka

A cég alapítójának halálával a vezetést felesége, Wanda vette át, aki számos változtatást hajtott végre. Bővítette a kínálatot parfümökkel, új ruházati vonalakkal, és bevezette a szokatlan órák kollekcióját is. Neki köszönhetően figyelemre méltó modellek jelentek meg a piacon, amelyekről nehéz levenni a szemünket. A rendkívüli, szokatlan színkombinációk, az érdekes borítékok vagy a számlapon található díszítések minden egyes Salvatore Ferragamo órát egy kis műalkotássá tesznek. A márka kézműves munkáját a világ minden táján értékelik a férfiak és a hölgyek egyaránt.

Salvatore Ferragamo - órák ékszeres sikkkel

A Salvatore Ferragamo órák nem csak az időmérésre szolgálnak, hanem arra is, hogy dekoratívak legyenek, sőt, akár az ékszereket is helyettesíthetik. Az egyedi, nagyobb hálós karkötők vagy a minimalista karperecek gyönyörűen díszítik a csuklót, így az ékszerek feleslegessé válnak. Minden modell önmagában is erős pontja a hétköznapi és az elegáns stílusnak.

Salvatore Ferragamo óraüzlet Varsóban

A Salvatore Ferragamo kollekció minden egyes modellje a kézművesség és az olasz eredeti dizájn megtestesítője. Látogasson el online üzletünkbe vagy a varsói Salvatore Ferragamo óraüzletbe, és vásárolja meg egyedi óráját.

Hivatalos Salvatore Ferragamo viszonteladó-engedélyezett üzlet - forgalmazó.

A kínálatunkban szereplő összes óra hivatalos forgalmazásból származik. A Zegarownia-nál a Salvatore Ferragamo órák széles választékát találja. Látogasson el mind a helyhez kötött, mind az online üzletünkbe. Hangsúlyozza rendkívüli stílusát egy Salvatore Ferragamo logóval ellátott órával.

[updated_at] => 2022-08-22 15:43:10 )