A Salvatore Ferragamo egy 1923-ban alapított olasz márka, amelynek székhelye a festői Firenzében található. A Salvatore Ferragamo exkluzív kiegészítők, bőráruk, ruházati cikkek és 1960 óta svájci órák gyártására specializálódott.

olvass tovább

Salvatore Ferragamo Karórák

(6)

Legnépszerűbb elöl
Legnépszerűbb elöl

A Salvatore Ferragamo logóval ellátott órák nem csak gyönyörűek és egyediek, hanem a precíz kézműves munka, az igazi olasz művészet és az egyéniség jellemzi őket, amely minden egyes modellben benne van. A márka arra összpontosít, hogy a logóval ellátott órák mind a női, mind a férfi öltözékeket kiegészítsék. A márka órái azoknak szólnak, akik merészek, akik értékelik az újdonságokat és a merész megoldásokat.

Salvatore Ferragamo óra - a részletek szeretetéért

A Salvatore Ferragamo márka a legapróbb részletekre is odafigyel, ezért a legmagasabb minőségű rozsdamentes acélt használja, amelynek a legkülönfélébb színeket adja. A gyönyörű számlapokat a nagyra becsült zafírkristály védi, amelyet fokozott karcállóság jellemez. A széles kínálatban találunk acél szíjjal, valamint bőrszíjjal ellátott modelleket is, így mindenkinek van esélye megtalálni az egyéni preferenciáknak megfelelő modellt.

Salvatore Ferragamo órák - egy határok nélküli márka

A cég alapítójának halálával a vezetést felesége, Wanda vette át, aki számos változtatást hajtott végre. Bővítette a kínálatot parfümökkel, új ruházati vonalakkal, és bevezette a szokatlan órák kollekcióját is. Neki köszönhetően figyelemre méltó modellek jelentek meg a piacon, amelyekről nehéz levenni a szemünket. A rendkívüli, szokatlan színkombinációk, az érdekes borítékok vagy a számlapon található díszítések minden egyes Salvatore Ferragamo órát egy kis műalkotássá tesznek. A márka kézműves munkáját a világ minden táján értékelik a férfiak és a hölgyek egyaránt.

Salvatore Ferragamo - órák ékszeres sikkkel

A Salvatore Ferragamo órák nem csak az időmérésre szolgálnak, hanem arra is, hogy dekoratívak legyenek, sőt, akár az ékszereket is helyettesíthetik. Az egyedi, nagyobb hálós karkötők vagy a minimalista karperecek gyönyörűen díszítik a csuklót, így az ékszerek feleslegessé válnak. Minden modell önmagában is erős pontja a hétköznapi és az elegáns stílusnak.

Salvatore Ferragamo óraüzlet Varsóban

A Salvatore Ferragamo kollekció minden egyes modellje a kézművesség és az olasz eredeti dizájn megtestesítője. Látogasson el online üzletünkbe vagy a varsói Salvatore Ferragamo óraüzletbe, és vásárolja meg egyedi óráját.

Hivatalos Salvatore Ferragamo viszonteladó-engedélyezett üzlet - forgalmazó.

A kínálatunkban szereplő összes óra hivatalos forgalmazásból származik. A Zegarownia-nál a Salvatore Ferragamo órák széles választékát találja. Látogasson el mind a helyhez kötött, mind az online üzletünkbe. Hangsúlyozza rendkívüli stílusát egy Salvatore Ferragamo logóval ellátott órával.